Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Luin uusinta Tiede-lehteä, ja sen juttua näyttötekniikasta. Jossain kohdassa sitten vedin sormella tekstiä ylöspäin. Mitään ei tietenkään tapahtunut. Seuraavaksi minut valtasi mielenkiintoinen olotila kun tajusin, että tähän sitä on tultu. Mitä tuostakaan nyt enempää sanoisi.

Vastaavia kokemuksia?

Odotan mielenkiinnolla mitä vastaavia härötyksiä tulevaisuus tuo tullessaan kaikkine lisääntyvine tekniikan interaktiviteetteineen.

 

くそっ!

Kommentit (4)

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009
Ronron

 vedin sormella tekstiä ylöspäin. Mitään ei tietenkään tapahtunut. Seuraavaksi minut valtasi mielenkiintoinen olotila kun tajusin, että tähän sitä on tultu. 

Lapsille voi olla vaikeata kun kaikki vehjeet ei toimikaan sormikosketuksilla. Nille se on vieläkin lähtökohtaisempi toimintamalli.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Vaihdokas
Seuraa 
Viestejä2332
Liittynyt13.9.2013
Ronron

Vastaavia kokemuksia?

Joo on. Monesti esimerkiksi oon yrittänyt katsoa kellonaikaa lehden tai kirjan yläreunasta niinkuin iPadistä, ym.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Omiani en nyt tällä erää muista, mutta on sitä osattu sekoilla ennenkin.

Aikoinaan (vuosikymmeniä sitten) oli kuulema joku lääkäri sanellut täyttä häkää läjäpäin potilassaneluja putkeen. Kyllähän te lääkärisaneluiden litaniat varmaan tiedätte, kun niitä löytyy netistäkin kirjoitettuna... No, tämä tyyppi sitten oli täysi höyry päällä ja soi puhelin. Mies nosti luurin ja alkoi siihenkin sanelemaan merkintää potilaskertomukseen, kunnes sitten huomasi erheensä ja paiskasi luurin kiinni soittajalle mitään oikeasti puhumatta, kiroillen sitä että nyt hän sanelee jo puhelimeenkin.

molaine
Seuraa 
Viestejä2174
Liittynyt3.8.2011

Välillä tulee  analogista kirjaa lukiessa tökittyä vieraita sanoja. Kindlessä pääsee sillä tavalla sanakirjaan. Tähän on todellakin tultu!

Panterarosa: On selvää, että "Partitava kisaa kurupati-kuvaa" ei oikein aukene kehitysmaalaisille N1c- kalmukinperseille.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat