Seuraa 
Viestejä9265

Luin uusinta Tiede-lehteä, ja sen juttua näyttötekniikasta. Jossain kohdassa sitten vedin sormella tekstiä ylöspäin. Mitään ei tietenkään tapahtunut. Seuraavaksi minut valtasi mielenkiintoinen olotila kun tajusin, että tähän sitä on tultu. Mitä tuostakaan nyt enempää sanoisi.

Vastaavia kokemuksia?

Odotan mielenkiinnolla mitä vastaavia härötyksiä tulevaisuus tuo tullessaan kaikkine lisääntyvine tekniikan interaktiviteetteineen.

 

くそっ!

Kommentit (4)

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5023
Ronron

 vedin sormella tekstiä ylöspäin. Mitään ei tietenkään tapahtunut. Seuraavaksi minut valtasi mielenkiintoinen olotila kun tajusin, että tähän sitä on tultu. 

Lapsille voi olla vaikeata kun kaikki vehjeet ei toimikaan sormikosketuksilla. Nille se on vieläkin lähtökohtaisempi toimintamalli.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Omiani en nyt tällä erää muista, mutta on sitä osattu sekoilla ennenkin.

Aikoinaan (vuosikymmeniä sitten) oli kuulema joku lääkäri sanellut täyttä häkää läjäpäin potilassaneluja putkeen. Kyllähän te lääkärisaneluiden litaniat varmaan tiedätte, kun niitä löytyy netistäkin kirjoitettuna... No, tämä tyyppi sitten oli täysi höyry päällä ja soi puhelin. Mies nosti luurin ja alkoi siihenkin sanelemaan merkintää potilaskertomukseen, kunnes sitten huomasi erheensä ja paiskasi luurin kiinni soittajalle mitään oikeasti puhumatta, kiroillen sitä että nyt hän sanelee jo puhelimeenkin.

molaine
Seuraa 
Viestejä2839

Välillä tulee  analogista kirjaa lukiessa tökittyä vieraita sanoja. Kindlessä pääsee sillä tavalla sanakirjaan. Tähän on todellakin tultu!

Kääpä/Raspu/Samikoku kirjoitti:
Pannaan vitutus kiertää. Jos minä ennkirjota niin ei sitte muutkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat