Seuraa 
Viestejä45973

Mies meni eläinkauppaan. "Saisinko yhden C-apinan, kiitos."
Kauppias nyökkäsi, meni kaupan laidalla olevan häkin luokse ja toi asiakkaalle apinan. Kauppias laittoi apinalle kaulapannan ja talutushihnan ja ojensi apinan asiakkaalle sanoen: " Se tekee sitten 25 000 euroa". Asiakas maksoi ja käveli ulos apinan kanssa.

Vierestä seurannut turisti meni säikähtäneenä kauppiaan luokse ja kysyi: "Sepä oli kallis apina. Miksi se maksoi niin paljon?" Kauppias vastasi: " Se on C-apina. Se osaa ohjelmoida C-kielellä". Turisti katsoi apinaa toisessa häkissä: "Tämä on vieläkin kalliimpi! 50 000 €! Mitä tämä apina osaa tehdä?". "Niin, tämä on OO -apina - se osaa tehdä olio-ohjelmointia, C-ohjelmointia, ja jopa JAVA -kieltä. Tulos on erittäin käyttökelpoista", sanoi kauppias.

Turisti katseli vielä ympärilleen hetken aikaa ja näki kolmannen apina omassa yksityisessä häkissään. Hintalappu apinan kaulassa ilmoitti hinnaksi 250 000 €. Turisti henkäisi kauppiaalle" Tämä maksaa yhtä paljon kuin kaikki muut yhteensä! Mitä IHMETTÄ tämä apina tekee?" Kauppias vastasi: "noh, en ole ikinä nähnyt sen tekevän mitään, mutta muut apinan kutsuvat sitä projektipäälliköksi".

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

.
Seuraa 
Viestejä847
Ääripäämies
No ostiko se mies sitten sen kalleimman apinan vai miten tuossa kävi?

Kysyy tuleva projektipäällikkö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
.
Ääripäämies
No ostiko se mies sitten sen kalleimman apinan vai miten tuossa kävi?Kysyy tuleva projektipäällikkö.

Tieto on valtaa, so they say..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat