Kommentit (5)

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6950

Eiköhän väkevät mausteet ole alunperin keksitty säilöntäaineiksi? Etelän kuumissa maissa ei ollut jäähdytyskoneita ja liha ei säily montaakaan päivää ilman luonnon säilöntäaineita.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Pikemmin niillä on peitetty pilaantuneen ruuan makua. Ei niillä juurikaan ole säilönnällistä vaikutusta, paitsi suolalla.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Tosin itämaisissa kulttuureissa ruokaa (lihaa) ei hirveästi säilötä. Liha teurastetaan edellisenä yönä ja seuraavana päivänä se myydään ja syödään pois. Ja jos säilötään, niin varmaankin kuivaamalla auringossa.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija

Minä taas uskon että itämailla käytetään voimakkaita mausteita yksinkertaisesti sen takia koska niitä on saatavilla.

Suomessa ei kasva mausteita monipuolisesti eikä varsinkaan voimakkan makusia niin niitä käytetään sen takia vähemmän , jopa suola on tuontikamaa. Suomeenhan on tulisempia mausteita tuotu vasta jokunen kymmenen vuotta ja kestää aikansa ennenkuin niitä opitaan käyttämään. Etelässä niitä on ollut vuosituhansia.

Itselle kaikenlainen voimakkaasti maustettu uppoaa kyllä ja siihen suuntaan ollaan suomessakin menossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat