Seuraa 
Viestejä14

Hei, aikaisemman (pommi-version) tilalle täsmällisempi (toimivampi) fuusio malli:

 

 

Keskeltä ulospäin:

 

1. Helium

 

2. Vety

 

3. Raskas metalli

 

4. Vesi

 

Helium ja vety tulee olla suuressa paineessa, nestemmäisenä. Rakenne tulee olla täydellisen pyöreä, sekä hyvin tuettu.

 

Ps. Olisi kiva tietää miksi aikaisempi topiikkini sekä tunnukseni on lukittu, eikö tieteellisistä innovaatioista täällä saakkaan keskustella, pahoittelen jos loukkasin siinä joidenkin tunteita. Aikaisempi rakenne tosin oli vaarallinen, mutta niinhän moni asia onkin. Yrittämättä ei voi onnistua. Keskusteluoikeuksien poistaminen on kuitenkin jo liioittelua mielestäni.

 

Terv: Ataria

 

Kommentit (14)

käyttäjä-5681
Seuraa 
Viestejä14

Vedyn ja heliumin järjestystä muuttamalla helpompi ja turvallisempi (ainakin oman mielikuvitukseni mukaan) valmistaa. Eli sisältä ulospäin: Vety, helium, raskas metalli (paksu kerros). :)

Fuusion/Fission käynnistäminen onnistuu vettä reilusti lämmittämällä, saman keskeyttäminen onnistuu jäähdyttämällä nestemmäisellä typellä tai kuivajäällä. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
käyttäjä-5681
Seuraa 
Viestejä14

Avaruusalus By Ataria! ;)

Fuusiomoottorit, yksi isoin keskellä kuin pieni aurinko ja 7 ympärillä kuin planeetat on rakennettava niin että ne pääsevät pyörimään esteettömästi. Niistä karkaava lämpö suunnataan hallitusti pyöreällä avausmekanismilla jolloin voidaan hallita mihin suuntaan alus kulkee (kuitenkin aina ylöspäin, eli pohjakuvasta poispäin.

Fuusiomoottoreita pitää olla epäsymmetrinen määrä, jotta eivät "lukkiudu". 7 on juuri oikea määrä yhden suuren ympärille, sillä eivät pääse stabilisoitumaan, eli lukkiutumaan toisiinsa, ja jatkavat siksi pyörimistä niin kauan kuin moottoreita pidetään käynnissä.

Alus alhaalta:

käyttäjä-5681
Seuraa 
Viestejä14

Sivukuvassa näkyy aluksen "donitsimainen" rakenne, sisätila siis kiertää 3-ulotteisena koko aluksen rakenteen ympäri. Kamerapallon kautta ohjataan tietokoneella, sekä sen kautta voidaan aluksesta poistua sekä tulla takaisin sisätiloihin.

Painovoima ajon aikana syntyy kuvan osoittamaan suuntaan, jolloin matkaa ei tarvitse tehdä painottomassa tilassa.

Fuusiomoottoreita säädetään tietokoneella, jotka täytyy olla erittäin tarkkoja. Avausmekanismin tulee olla pyöreä. ALus olisi hyvä rakentaa teräksestä, ja tulisi olla erittäin tiivis, kestävä ja täydellisesti muotoiltu.

Fuusiomoottorit (pienet 7 ylhäällä, suuret 7 alhaalla sekä 1 todella suuri) luo aluksen ympärille sähköisen suojan, jottei avaruudessa säteily tai pienet meteorit häiritse matkantekoa. ;)

SIVUKUVA:

 

käyttäjä-5681
Seuraa 
Viestejä14

Minä muuten tiedän kuinka tuon voi rakentaa turvallisesti, mutta ensin täytyy saada asia todistettua kaikille, jotta ihmiset uskovat siihen että tämä on totta.

Todiste tämän toimivuudesta:

A:) Ota kaksi styroksilevyä, hiero niihin molempiin puoli-ympyrän muotoinen syvennys (esimerkiksi golfpallolla).

B:) Liimaa styroksilevyt pikaliimalla niin kiinni että niihin tuotetut puoliympyränmuotoiset muodot yhdessä luovat pyöreän "tyhjiön" styroksin sisään (levitä ohut kerros liimaa myös syvennyksiin, vahvistamaan niiden kestävyyttä).

C:) Ennen liimaamista, täytä vesi-ilmapallo kylmällä ilmalla (vaikka polkupyörän pumpulla erittäin kylmässä tilassa), ja aseta valmis ilmapallo niin että tämä täyttää tuon pyöreän tilan kokonaan.

D:) Tämän jälkeen laita valmis kokonaisuus kylmässä tilassa äkkiä lämpimään veteen, eli sulje se kuumalla vedellä täytettyyn astiaan (esim muoviseen ruoka-astiaan, jossa kiehuvaa vettä) ja sulje astia huolella, vaikka sähköteipillä kiinni.

Muista olla erityisen varovainen, sillä todisteeksi; tämä räjähtää, ja voi aiheuttaa vahinkoa; tee koe siksi tilassa jossa se ei pääse tuottamaan haittaa. Tämä todistaa silti hienosti  kuinka kylmäfuusio tehdään. Tarkkaa voimalaitosmallin ohjetta en kuitenkaan jaa ilmaiseksi, sillä tiedän kuinka moni haluaisi tämmöisen teknologian varastaa ja viedä siitä kunnian. Voimalaitosmallin piirroksista ajattelin nimittäin pitää huutokaupan jokin päivä, jonka tuottamat rahat annan hyväntekeväisyyteen, toki 1% pidän itselläni, tämä olkoon lupaus.

Terv:Ataria ;)

käyttäjä-5681
Seuraa 
Viestejä14

Sellaisille joiden on tätä "räjähdystä" vaikea ymmärtää, vihjeeksi tieto että vesi laajenee lämmitettäessä, kun taas jäähtyessään vesi painuu tiheämmäksi. Jää on tiheämpää kuin vesihöyry. Noh, paineen kasvaessa vesi "räjähtää" ulos sisemmästä rakenteesta ja tuottaa prosessissa energiaa. Tämä on tavallaan jo "kylmäfuusiota" (vaikkakin alkuaineiden fuusiota/fissiota tässä ei juurikaan tapahdu) tässä tuotetaan hieman energiaa pelkästään lämpötilaa muuttamalla, kylmemmästä -piu-pau-> lämpimämpään :) Kuitenkaan tämä "harjoitusmalli" ei vielä mielekkäästi sovi energian tuottamiseen. Nämä tuotannollisen version "piirrustukset" aion vielä jonain päivänä huutokaupata korkeimmalle tarjoukselle. ;)

Nyt hei rohkeasti hyvät ihmiset, voisiko tämä olla totta, keskustelua aiheesta? :)

käyttäjä-5681
Seuraa 
Viestejä14

Vilkkaassa mielikuvituksessani pohdin sellaista että mitäs jos painovoima rakentuu sähköisistä sidoksista, joita havaitaisiin hyvin jo alkuaineiden mittakaavassa, ja nämä sidokset olisivat "massan" synnyn syy? :)

- Sähköinen "verkko" pitää sidoksillaan kasassa materiaa.

- Ajan kanssa tuo verkko kiertyy tiukemmaksi kokonaisuudeksi keskuspisteensä ympärille kuin hyrrä.

- Keskuksen tiukassa ja kiertyneessä puristuksessa tapahtuu fuusiota joka säteilee esim lämpöä.

- Verkon alueella vallitsee maapallolla havaittavat painovoiman lait, sen ulkopuolella "painottomuus".

käyttäjä-5681
Seuraa 
Viestejä14

Laitetaan nyt kuitenkin tämä minun kehittelemäni sähköntuottotapa julki, kun en ole ahne enkä jaksa rahan vuoksi alkaa sitä pihtaamaan. Jos tämä toimii ja joku sillä tekee rahaa niin on varmasti sitten niin reilu että maksaa minulle tuotosta sen prosentin. Kyseessä osa 1/2.

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat