Seuraa 
Viestejä48

Mitä näistä selvii, kumpi on tehokkaampi jne. esim. tässä esimerkissä.

Hintaluokka on kutakuinkin sama.

Sapphire AMD FIREPRO V4900, 1GB DDR5    168 €

Asus AMD R7 260X DirectCU II, 2GB GDDR5, 2xDVI/HDMI/DP, PCI-E 3.0      156.00 €

Alleviivatut lienee ulostuloliittimiä...?

Life sucks and then you marry someone who doesn't.

Kommentit (7)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Ei noista tiedoista suoraan selviä oikein paljoakaan, alemmassa on enempi muistia ja vissiin parempaa koska G edessä, mitä nyt sitten ikinä tarkoittikaan, en muista enää. Itselläni on R9 270X vastaava, eli hiukan parempi "versio", mutta en ole päässyt vielä kunnolla testailemaan muuta kuin Dayz Standalonella, jota se pyörittää kyllä ihan ok. Kyseessä kuitenkin peli jota ei ole ainakaan vielä optimoitu kovin hyvin joten siitä ei voi päätellä paljoakaan, muuta kuin että ei se näyttis ainakaan läpipaska voi olla. Päädyin siihen koska sen teho/hintasuhde oli huomattavan hyvä siellä vertailusivustoilla. En tiedä takaako se mitään mutta en tiedä mihin muuhunkaan voisi luottaa. 

Alleviivaamasi tarkoittaa ulostuloja, siis nuo DVI:t ja HDMI:t, sitten tuo PCI express 3.0 on se väylä jolla se liitetään emolevyyn. Tässä huomasin sellaisen jutun ettei minun näyttis käynytkään vanhaan tietokoneeseeni jostain syystä, vaikka näiden pitäisi olla yhteensopivia 2.0:n kanssa. Emolevyni saattoi vain olla niin huono tai jotain, ei tullut kuvasignaalia ollenkaan ulos. Varaudu vitutukseen jos emolevysi PCI on 2.0 ja hankit näyttiksen jossa on 3.0. En tosin tiedä liittyykö tuo edes noihin mitenkään vai oliko kyse vain jostain ihan muusta yhteensopivuusongelmasta. Saattaa kuitenkin se emolevyn 2.0 kuvata emon vanhuutta ja tätä kautta mahdollista yhteensopimattomuutta, vaikkei periaatteessa pitäisi olla ongelmaa. Ei ne liikkeessäkään tienneet tällaisesta mahdollisuudesta, totesivat että se on varmaan rikki se näyttis. Eipä ollutkaan. 

Juu mutta varmaan eniten tietoa näyttiksen hyvyydestä saa joltain vertailusivustolta ja silleen, paha noista minkään speksien perusteella arvailla kun ovat niin erilaisia kuitenkin. 

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1785

Firepro on ainakin ammattikäyttöön tarkoitettu, peleihin se ei oikein sovellu. Eli siis riippuu mihin konetta käyttää.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Science
Seuraa 
Viestejä48

Jaa, eipä noista juurikaan ymmärrä, paree ostaa juuri samanlainen kuin entinekin on jos hajoo, tai vie ammattilaiselle jos tehokkaampaa haluu.

Life sucks and then you marry someone who doesn't.

Goswell
Seuraa 
Viestejä14975
Ronron
Goswell

Katos tosta.

http://www.jathardware.com/2/video.html#lista

 

Jälkimmäisessä enemmän muistia, se ainakin on hyvä asia.

Järjestyslistaa ei kannata varmaan katsoa kun se taisi olla kolmisen vuotta vanha. 

Katos vaan, en katsonut ikää, kunhan googlasin. Keskustelupalstoilta saa myös ihan vain lukemalla vinkkejä, kysymällä opastusta.

Minun mielestä noin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat