Seuraa 
Viestejä4

Heitänpä ilmoille oman teoriani. Nyt kun v.2014 tunnemme paremmin sanan 'anti', niin voimme myös alkaa pohtimaan jo tunnettuja teorioita. Oman aika-avaruuteni kuvittaminen on melko helppoa, koska se on myös osa ammattiani, vaikka en muuten ole asiantuntija. Tunnen hieman metallien ominaisuuksista, sähköopista ja maantieteestä, ihan jo harrasteidenkin puolesta.

Lähtökohtaisesti aloin kuvittelemaan suurta neulakompassia avaruuteen. Se on niin suuri, ettei siihen vaikuta avaruuden irralliset magneettikentät tai niitä voisi kutsua vain erantomuutoksiksi. Voi vain arvuutella, että minne sen neulat osoittaisi. Perustan oman näkemykseni kaikkeudesta tilavuudeltaan saman kokoisiin neljään ulottuvuuteen ja viiteen lisäkomponenttiin. Tasapainoa tuottavia ulottuvuuksia ovat totaalinen täysiö, täysin tyhjä tyhjiö, materiauniversumi ja antimateriauniversumi. Lisäkomponentit ovat mennyt-, reaali- ja tuleva, sekä mittaava aika ja ulottuvuus, josta asiaa katsotaan. Pysäytän ajan hetkeksi ja piirrän alkuräjähdyksen kokonaisuuden. Käytän tunnettua valonnopeutta vakiona. Sekunti alkuräjähdyksen jälkeen kaikkeus on ollut tasakokoinen pallo.
 
Universumien ja ympäröivän täysiön kolmio saa aikaan näiden välille ns. ikikipinän. Materia ja antimateria eivät sekoitu, vaan muuttaa kokonaisuuden muotoa. Universumeilla ei ole paikallaan pysyvää keskikohtaa. Tähtikarttaa ei voi piirtää kovin tarkasti, mutta sitä voi hahmottaa omilla silmillä nähdyn mukaisesti galakseittain, joissa vallitsee painovoima. Sillä ei ole merkitystä mitä on paikalla sinne saavuttaessa perille, eli tähden valo on jo saattanut hiipua pois. Materian ja antimaterian alkuasetelmaa on vaikea kuvitella moniulotteisesti universumipallon sisälle. Tästä kaikesta voimme päätellä kuitenkin, että lähes kaikella on tasapainottava vastakohta. Kysymys kuuluukin, että "Voiko aurinkoa säätää tulevaisuudessa?". Olemassa olevassa kaikkeudessa on yhtäpaljon materiaa ja antimateriaa. Sitä ei vaan kannata ajatella liian pitkälle. Valoisa universumi ei ole sen kummallisempi paikka, kuin vastavalo universumi. Silmät näkevät käänteisesti. Voiko vastavaloa nähdä erilaisilla laseilla, eli silmiä huijaamalla?

Mielenkiintoisinta on käsite aika. Se on vain näkyvyys, minkä näkee. Virtuaalitodellisuus on luultavasti aikamatkailua. Seikkailua kolmeulotteisena hahmona. Tulevaisuus ja mennyt kumoaa toisensa kyseessä olevalta tasolta ja syntyy universumin navat plus ja miinus. Olemassa olevia aikatasoja on atomi-, aurinko-, ja galaktinen aika. Seuraava aikamittari on taajuus, jolla universumi vaihtaa napaisuuttaan. Nopeus ei vaikuta reaaliaikaan, vaan taso, jolla aikaa mitataan. Liikuttaessa valonnopeudella aikakäsite ei ala hämärtymään, vaan silloin ei vain yksinkertaisesti näe mitään. Jos objektin lähettää atomeina avaruuteen, niin vallitseva aika on atomiaika, kunnes palaset yhdistyvät ja alkavat mittaamaan toisistaan ja ympäriltä aikaa. Atomitason universumi vastaa meidän ympäröivää universumia kokonaisuudeltaan, eri mittasuhteessa. Sähkömagneettinen säteily on eri tasoilla eri muodossa ja sitä ei kykene mittaamaan näin kaukaa, jos ei löydä ns. yhteyttä. Tyhjästä ei voi syntyä mitään, joten siksi käytän teoriani vakiona valonnopeutta, joka on vallitseva tällä tasolla. Tarkkuus ei olennaista puhuttaessa miljardeista vuosista.

Ihmisen evoluutiossa on luultavasti, jonkinlainen kulminaatiopiste. Hiili ei säteile valoa ja aikaa myöten tapahtuu käännös ympäri. Muutamien alkuaineiden rooli kaikkeudessa on hyvinkin olennaista. Voidakseen tavoitella jotain suurta, niin asia on pilkottava hyvin pieniksi ja päin vastoin.  Vastaukset vaikeisiinkin kysymyksiin sijaitsevat kokoajan ympärillämme. Ajatus on valoakin nopeampi ja säteilee pienenä aurinkona ympärille.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
käyttäjä-3758
Seuraa 
Viestejä81
Antti Kuukka

Erehdys tai ei. So what. Jostain se jatkumo lähtee.

Jatkumo lähtee siitä että menet mahdollisimman nopeasti hakemaan apua ja tulostat mukaasi avausviestisi. Siitä ammattilainen osaa ohjata sinut varsinaisen asiantuntijalääkärin luokse joka varmasti pystyy auttamaan sinua. Tiede-foorumi ei ole se juttu. So what?

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat