NS. jeesustelijoista
"Linnunratamme kuuluu Neitsyen Superjoukkoon ja Linnunratamme Paikalliseen ryhmään joka On osa Neitsyen Superjoukosta
http://fi.wikipedia.org/wiki/Paikallinen_ryhm%C3%A4
Olemme siis Kaikki Neitsyen paikallisesta ryhmästä, joka kuuluu Neitsyen Superjoukkoon, syntyneitä?
Eipä ole siis ihme, että pallollamme On paljon ns. jeesustelijoita?
PS. Niiku miekii..."
Kirjoitin muutamalle palstalle samasta aiheesta... Ja jotain jäi kai mainitsematta aloitusviestissä?
Jokainen ymmärtänee, että yhteiskunnallinen kehitys On vaikuttanut tähtien ja Galaksien nimeämiseen... Yleismaailmallisesti On nimetty Galaksit vallitsevien ideologioiden mukaan..
Mitä näistä?
Ystävällisesti...
K.K.
PS. Olisiko, jos Hitler olisi voittanut toisen maailmansodan, Neitsyen Paikallista ryhmää alettu nimittämään Hitlerin Paikalliseksi ryhmäksi?
Jään arvailemaan...
Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?
Sivut
Olisko parempi että avaisit vain yhden ketjun jossa juttelet itsesi kanssa aiheesta kuin aiheesta?
"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."
Neisyen superjoukon nimellä ja neitsyeisiin liittyvillä ideologioilla ei ole mitään suoraa yhteyttä.
Galaksisuperjoukko on 1900-luvun loppupuoliskolla nimetty tuolla tavoin siksi, että se meiltä katsoen vaikuttaa taivaalla keskittyvän Neitsyen tähdistön alueelle.
Neitsyen tähdistön alue rajattiin vuonna 1922, jolloin maailman tähtietieteilijät sopivat koko taivaan jaottelemista tähdistöihin, juuri kohteiden nimeämisen selkeyttämiseksi.
Tähdistöt nimettiin kunkin alueen kirkkaiden tähtikuvioiden perusteella. Esimerkiksi Neitsyen tähdistö sai nimensä Neitsyen tähtikuviosta. Kuvioita ihmiset ovat hahmotelleet samoilla suunnilla näkyviä kirkkaita tähtiä mielessään yhdistelemällä.
Neitsyen tähtikuvio kuuluu vanhimpiin nimettyihin kuvioihin, sillä se on yksi Eläinradan kuvioista, joiden suuntaisesti aurinkokunnan planeettojen ratataso sijoittuu. Maapallolta katsoen Aurinko, muut planeetat ja jopa oma Kuumme näyttävät kulkevan enemmän tai vähemmän Eläinrataa pitkin. Aurinkokunnan joltakin muulta planeetalta tai Auringosta katsoen myös Maa kulkee sitä pitkin.
Kummasti kuitenkin kaikki liittyy kaikkeen...
Neitseestä syntyminen lienee niitä kaikkein vaikeimpia uskonnollisia toteamuksia jotka jakavat lähes kaikkea kristilliseen uskoon kuuluvaa, eikö totta?
Itse koin väläyksenomaisesti jo muutama vuosikymmen sitten, että ihmiskunta korjaa ja muuttaa ymmärrystä niin jotta neitseellinen syntymäkin saa loogisen sisällyksenä...
"Me olemme Neitseestä syntyneitä koko ihmiskunta jopa eläimet ja kasvikunta kuin muutkin pienemmät oliot."
K.K.
PS. Neitsyen paikallisesta Galaksijoukosta syntyneitä...
Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?
Tämä asia On vähän niin kuin näkövinkkeli kysymys...
Joko tuijottaa entisiin oppeihin, koulussa opetettua ja tuijottaa menneeseen...
Tai alkaa katsella uudesta näkövinkkelistä probleemaa...
"Kysymys On siis siitä missä me olemme, miten olemme kehittyneet ja miten katsoa probleemaa suoraan silmiin...
'Neitseessä syntyminen' lienee oikea termi jota pitäisi käyttää... Koska olemme osa Linnunrataa ja osa Neitsyen paikallisen Galaksijoukon kokonaisuutta...
Noin kuin yllä ajattelen juuri nyt...
K.K.
PS. Kaikki tähtitieteilijöiden muutama kymmenen vuotta jo tiedettyä..."
Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?
Höpön löpön.
https://www.youtube.com/watch?v=Z4zvYLxZuf8
"Jokainen voisi olla kuin Jeesus maan päällä, mutta...
Siinäpä mutta?
Miten löytää Pyhän Hengen sisimmästään?
Alkaa elää niin kuin kuin uskoisi, sisintään...
Ei tarvitse mennä Andromedaan, ei tähtien väliseen avaruuteen... Kuuntelee vain sisintään ja voi olla kuin Jeesus tai mikä tahansa tutkija tai tieteilijä...
Niin ovat tehneet kaikki tieteilijät jotka ovat oppineet kuuntelemalla, opettelemalla, analysoimalla ja synteesejä tekemällä...
Yksilö voi päästä juuri niin pitkälle kuin genetiikka antaa myöten ja seuraava sukupolvi On aina hieman viisaampi, oletan..."
K.K.
Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?
"Suomessa 'kaikki' On toisin: http://yle.fi/uutiset/suomen_kirkkojen_mukaan_jumala_loi_maan__on_tiedemiesten_tehtava_selvittaa_milloin_maailma_sai_alkunsa/7095877
Jotenkin ymmärrän, että tiede ja tietäminen suhteessa uskonnolliseen näkökulmaan ovat toisiaan vahvistavia tekijöitä eikä erottavia...
Tiede ja tieteilijät yrittävät selvittää 'miten kaikki tapahtui' uskonnollinen näkökulma ymmärtää, ainakin Pohjoismaissa, että kun katsoo kahdella silmällä, useammallakin, nähdään selvemmin, vaikka paljon jää arvailun varaankin, vieläkin."
K.K.
Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?
Jumala nukkuu yhä, nyt on "Sunnuntai".
http://fi.wikipedia.org/wiki/Raamatun_luomiskertomus
Raamattu alkaa luomiskertomuksella (1 Moos. 1:1-2:3), jossa Jumala luo maailman kuudessa päivässä. Kolmena ensimmäisenä päivänä Jumala luo elämälle suotuisan ympäristön niin, että ensimmäisenä päivänä hän luo yön ja päivän, toisena päivänä taivaan ja meren sekä kolmantena päivänä hän erottaa merestä maan, jossa alkaa kasvaa kasveja.[4] Tämän jälkeen Jumala alkaa täyttää luomaansa ympäristöä samassa järjestyksessä. Neljäntenä päivänä hän luo yötä ja päivää hallitsevat valot, viidentenä päivänä merenelävät ja siivekkäät eläimet sekä kuudentena päivänä hän luo maaeläimet sekä myös ihmiset, joille Jumala antaa tehtäväksi kaikkien elävien olentojen hallitsemisen.[4] Luomiskertomuksen mukaan seitsemäntenä päivänä Jumala lepäsi.
Se miksi jumala ei ole enää läsnä johtuu siitä että hän nukkuu. Mikä lienee sitten tuo "jumala" onkaan, mutta sen työpäivät on ehkä mitattavissa valovuosina ja "jumala" on käsitteenä jotain suurta mitä ihmismieli ei nykyisellään kykene ymmärtämään. (tästähän puhutaan myös raamatussa). Olkoon tuo jumala sitten vaikka valtava fysikaalinen ilmiö. Olisi hassua kuvitella että jumalan päivät on samat kuin maan matosella. Loogista on nuo luomisen vaiheet ja juuri tuossa järjestyksessä sen on täytynyt mennä. Kuudessa eri vaiheessa ja sen jälkeen hiljaisuus.
Ennemmin tai myöhemmin uskonto kohtaa tieteen, uskokoon ken haluaa.
Itseasiassa uskon että alunperin niiden yhteys on ymmärretty, mutta aikojen kuluessa ne on erottuneet toisistaan.
"mutta sen työpäivät on ehkä mitattavissa valovuosina"
Valovuosi on pituusmitta.
Voisi Jeesustella että miten kukaan jaksaisi noin pitkää työpäivää tehdä?
Olenkin aina ihmetellyt, mitä tuo "valo" siinä alussa tarkoittaa kun ei ole valonvuosi.
Vaikea kuvitella mikä olisi naurettavampaa, kuin 2000 vuotta sitten eläneiden ääliöiden lapsellisten lässytysten rinnastaminen tieteeseen.
", että ensimmäisenä päivänä hän luo yön ja päivän,"
Yö ja päivä johtuu maapallon pyörimisestä, jumala loi ne kuitenkin ennen maapalloa.
Sivut