Seuraa 
Viestejä3346

06.10.2014

Argentiinan ja Yhdysvaltojen suhteet ovat jäissä. Maan presidentti Christina Kircher uskoo, että hän on kohtaamassa suuren ongelman Washingtonin halutessa hänen syrjäyttämistään. Yhdysvalloilla ja Argentiinalla on suuri velkajärjestelyihin liittyvä riita. "Jos minulle tapahtuu jotain, kenenkään ei tule katsoa itään, vaan pohjoiseen sen jälkeen kun tapahtumia on sattunut diplomaattisissa toimistoissa." Kirchner esitti epäilyksensä Yhdysvaltoja vastaan vallankumousaikeista maan televisiossa. Hän kertoi saaneensa terroristijärjestö ISIS:n uhkauksia, joita oli perusteltu suhteilla Vatikaanin Paaviin. Argentiina kamppailee suurissa talousvaikeuksissa ja koki toisen maksukyvyttömyyden 13 vuoden aikana. Kirchner on syyttänyt ulkopuolisia velkajärjestelijöitä talousterrorismista Argentiinaa vastaan.

 http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=11854

Kommentit (4)

ovolo
Seuraa 
Viestejä8286

Ja tämä kaikki löytyi Putkosen verkkosukkamedian propagandapläjäyksestä? Onnittelut tosi neutraalin ja luotettavan uutislähteen löytämisestä. Vain ääliö ottaa tosissaan nämä J Anus Putkoseen propagandahöpinät.

Verkkomedian seuraaminen aiheuttaa allaolevan tutkijan omakohtaisen kokemuksen mukaan lainauksessa mainittuja terveyshaittoja:

 

pinklin1

http://www.tiede.fi/keskustelu/4002136/ketju/onko_ihmisesta_on_tulossa_t...

Ihmiset joutuvat valheellisen uutisoinnin kohteeksi ja koko media asia- ja viihdeohjelmissaan toistelee samansuuntaista valehtelua, jotta välttyisi sanktioilta. Kohdeyleisö huomaa valehtelun valehteluksi ja mieleen välähtää, että tämänkö takia mediavero tuli pakolliseksi, mutta ei voi asialle mitään. 

Pitkään jatkuneen valehtelun kohteelle vaikutus on se, että se kyllästyttää, laiskistaa, tarkkaavaisuus ja muisti kärsivät, luottamus heikkenee ja muuntuu hälläväliä tyyliksi. 

Tuloksena on tyhmyys, joka pitkään jatkuttuaan jää pysyväksi tai ainakin siitä toipuminen on kovan työn takana ja sittenkin toipuminen on vain osittaista.

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

Päättelen, että tässä on USA:n uusi keino syrjäyttää Syyrian presidentti Assad:

Lähi-idän suursodan portti avattiin: Turkki hyväksyi sotilaalliset operaatiot Irakissa ja Syyriassa

Turkin 550-jäseninen parlamentti hyväksyi torstaina äänin 298-98 lakialoitteen, jolla annetaan oikeudellinen perusta Turkin hallitukselle sijoittaa joukkoja Irakiin ja Syyriaan sekä hyökätä ISIS-terroristeja, Kurdistanin työväenpuolueen (PKK) jäseniä ja jopa Syyrian hallituksen joukkoja vastaan.

Tässä vaiheessa vuoden voimassa olevan valtuutuksen perustella Turkin hallitus voi myös antaa ulkomaisten joukkojen käyttää maan maaperää niiden ns. "terrorismin vastaisessa toiminnassa".

Turkin republikaanisen kansanpuolue (CHP) ja Kansan demokraattisen puolueen (HDP) kansanedustajat olivat niiden joukossa, jotka äänestivät tätä lakialoitetta vastaan.

CHP:n jäsen Akif Hamzacebi arvosteli aloitetta "sotahuutona" ja korosti, että tällaisella valtuutuksella pyritään tosiasiassa oikeuttamaan sota Syyrian hallitusta eikä ISIS-terroristeja vastaan.

HDP:n kansanedustaja Ertugrul Kurkcu tyrmäsi myös lakiesityksen ja sanoi: "Ankara kuuluu niihin, jotka ovat tukeneet ISIS-terroristeja ja tukevat heitä edelleenkin".

Parlamentin päätös annettiin muutamia päiviä sen jälkeen kun hallitus oli sijoittanut noin viisitoista tankkia Mursitpinarin rajakaupunkiin, joka sijaitsee Syyrian Ain al-Arabin rajakaupungin luoteispuolella.

Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat 22.9.214 lähtien tehneet ilmaiskuja ​​ISIS-terroristeja vastaan Syyriassa ilman Damaskosen lupaa tai YK:n mandaattia. Länsimaat ovat painostaneet Turkkia, joka on Naton jäsen, yhteistyöhän ISIS:in vastaisissa operaatioissa.

Ankara on ollut merkittävä ulkomailta käsin tuettujen Damaskoksen hallituksen kaatamiseksi taistelevien takfiriterroristien tukija maaliskuusta 2011 jälkeen.

American Free Press - Suunnitelma juontuu vuodesta 1982:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=11823

Ja Assadin syrjäyttäminen liittyy USA:n "velkojen järjestelyyn" ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346
Totuutta

Täältä löytyy lisää tietoa asiasta kiinnostuneille. Tai sitten voitte jatkaa transsissanne. notonato.fi

Luin. Hyvä tietää, vaikka asioille ei mitään voisikaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat