Kommentit (2)

Toope
Seuraa 
Viestejä24532
Liittynyt23.7.2006

Ei kai tuo ihme ole, jos ihmiskunta ilmeisesti on levittynyt Aasian rannikoita pitkin paljon ennen levittymistään Eurooppaan. Jopa aboriginaalien sivilisaatio on vanhempaa kuin eurooppalaisten, vai kuinka? Eurooppa on hämmästyttävän myöhään asutettu alue, verrattuna esim. etelä-Aasiaan.

 

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Spanish Inquisitor Jr
Seuraa 
Viestejä2201
Liittynyt24.1.2014

Tuota, minkään kultuurin itsetarkoitus ei ole luoda luolamaalauksia. Miten itse asian ymmärrän, syy sille että miksi Euroopasta löytyy luolamaalauksia  on syy elinolosuhteissa. Jääkauden aikana euroopan alueella asuneet ihmiset olivat  pakotettuja asumaan, suuren osan ajastaan luolissa tai vastaavissa asumuksissa. Ilmasto oli ankara heille, mutta myös saaliseläimien runsaus houkutti heitä asumaan karuissa olosuhteissa. Monessa muussa maankolkassa nämä ehdot eivät toteudu, joten muualla asuvilla ihmisillä ei ole ollut vastaavaa tarvetta koristella luolia, siinä missä eurooppalaisilla.

Vanha nimimerkki Spanish Inquisitor uudelleensyntyneenä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat