Kommentit (2)

Toope
Seuraa 
Viestejä27093

Ei kai tuo ihme ole, jos ihmiskunta ilmeisesti on levittynyt Aasian rannikoita pitkin paljon ennen levittymistään Eurooppaan. Jopa aboriginaalien sivilisaatio on vanhempaa kuin eurooppalaisten, vai kuinka? Eurooppa on hämmästyttävän myöhään asutettu alue, verrattuna esim. etelä-Aasiaan.

 

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää, pommi-iskut ja jengit ovat sitä monikulttuurista Ruotsia, se on kehitystä." Liian monien mielestä"!"
http://tinyurl.com/jbs6kqp

Spanish Inquisitor Jr
Seuraa 
Viestejä2838

Tuota, minkään kultuurin itsetarkoitus ei ole luoda luolamaalauksia. Miten itse asian ymmärrän, syy sille että miksi Euroopasta löytyy luolamaalauksia  on syy elinolosuhteissa. Jääkauden aikana euroopan alueella asuneet ihmiset olivat  pakotettuja asumaan, suuren osan ajastaan luolissa tai vastaavissa asumuksissa. Ilmasto oli ankara heille, mutta myös saaliseläimien runsaus houkutti heitä asumaan karuissa olosuhteissa. Monessa muussa maankolkassa nämä ehdot eivät toteudu, joten muualla asuvilla ihmisillä ei ole ollut vastaavaa tarvetta koristella luolia, siinä missä eurooppalaisilla.

Vanha nimimerkki Spanish Inquisitor uudelleensyntyneenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat