Seuraa 
Viestejä8971

Päivitin iPad´in uudella 8.2:lla ja tabletti meni invalidiksi. Enää ei onnistu scannaaminen eikä printtaaminen, copy-paste ei toimi ja kursori hyppää kirjoittaessa aina yläkulmaan, pitää vetää nuolilla takaisin.

Jäikö Applelle Jobsin mentyä vain lauma idiootteja? Voiko päivityksen perua? Vai oliko tuo päivitys tarkotettu iPhone´lle. miksei siitä varoitettu? Onko vastaavia kokemuksia, neuvoja?

Eilen sitten uuteen Lenovon läppäriin iski joku s...nan hakkeri, en enää pääse blogiini, mainos hyppää aina päälle, eikä sitä saa pois millään? Mainos on samalta ranskalaisfirmalta, "Neowox", jonka laskuri meni maksulliseksi ja poistui kun en maksanut. Nettikiristystä?

Hakkerit saunan taa heti kun kiinni saadaan!

Kommentit (2)

unbiased
Seuraa 
Viestejä1863
Hannu Tanskanen

Ikävä kyllä tuntuvat kaikki tietokoneviisaat kadonneen täältä?   (kuten muutkin järkevät ihmiset).

Niin ne katosivat Nokialtakin. Puhelimessa 5320 (5230?) oli erinomainen navigaattori. Päivityksessä tuli mukana jokin moka, joka sotki karttoja. Muuten kartat toimivat, mutta vesistöt (sininen väri) tulivat milloin minnekin. Karttoja ei voinut enää lukea kuin alueella, missä ei ollut jokia tai vesialueita. Vikaa ei voi Nokian mukaan korjata.

Jouduinkin ostamaan uuden Windows puhelimen. Kartat olivat hyvät, mutta navi surkea. Hupaisinta on kun lähtee toiselle tielle navin ohjeista välittämättä. Navigaattori jää jumiin tuohon tiehen. Kun Lapissa kokeilin tätä, navi määräsi kääntymään takaisin. Lopulta navi oli nostanut etäisyyden 180 km:iin, vaikka matkaa oli enää 70 km.

Muitakin vikoja on. Kun navissa on 200 suosikkipaikkaa, navi järjestelee ne idioottimaisesti aakkosjärjestykseen, kun etäisyys linnuttietä on ainoa koikea järjestelytapoan, kuten oli Nokia-navissa. Windows naviin ei voi luottaa oudolla paikkakunnalla. Se voi keksiä mitä kummallisempia teitä. Toimii opikeastaan hyvin vain moottrotiteillä ja valtateillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat