Seuraa 
Viestejä8971

Ostin uuden Lumia 620:n, köyhän miehen versio 920:sta, minulla oli se samana päivänä kun Elop ensi kertaa veti sen esiin Stillerin Pressiklubissa.

Iskinpä käteni p..aan!

Vikaluettelo on pitkä kuin haitari. Ihan ensin äänen voimakkuuden säätönappi irtosi piirilevystä. Myyjäliike ei suositellut lähettämistä takuukorjaukseen oliko Puolaan vai Tsekkeihin? Voivat kuulemma sanoa, että oma vika ja velottaa uuden verran. Eli ei takuuta.

Suostuttelin myyjän avaaman takakannen (normaali-ihminen ei sitä saa auki) ja säätämään paperiliittimellä äänen maksimille, on kuin kuolevan korpin viimeinen rääkäisy, mutta ainakin kuulee.

Toinen puoli toiminnoista ei toimi, mm. herätys tai ainakaan niitä ei löydä ilman etsivätoimistoa. Kamera on hyvä ja siirto facebookiin onnistuu, ei hotmailiin, vaikka pitäisi olla mahdollista. Bluetooth ei tietenkään suostu yhteistyöhön iPad´in kanssa.

Akku on aina kestänyt, vaikkei puhelinta edes käydä, noin vuorokauden. Nyt on alkanut syödä akkua niin, että ei tyhjenee yön aikana, "virransäästö" päällä. Mainos puhuu parista sadasta tunnista ....

Aparaatin täytynee olla Elopin kosto Nokialle, saihan vain surkeat 25 miljoonaa euroa erorahaa? Ollila löysi miehen sillan alta Miamissa?

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Tei ylläpidolle ilmoituksen nimimerkki "TahaIslamin" asiattomasta kommentista. Myös bloginsa alosassa oleva lause loukkaa uskontoamme ja on kiihotusta kansanryhmää kohtaan, siitä rikosilmoitus.

Taha I
Seuraa 
Viestejä5528

Mistä voin tietää että et ole Applen palkkaama trolli ja täällä mollaamassa Nokiaa korvausta vastaan? En mistään.

Jos et osaa käyttää puhelinta, vika ei ole välttämättä puhelimessa, vaan ehkä osaamisen tasossa. Oletko mahdollisesti seniori? Kannattaisi hankkia senioripuhelin.

Jos äänenvoimakkuus ei ole riittävä, vika voi olla kuulossa. Oletko mahdollisesti seniori? Kannattaisi hankkia senioripuhelin ja kuulolaite.

Useiden testien perusteella Nokia 620:n akunkesto on ihan normaaliluokkaa. Akku täytyy vaihtaa vuoden välein. Ne kuluu. Se koskee kaikkia puhelimia.

Kaikki bluetooth laitteet eivät ole yhteensopivia keskenään, koska blutooth on vain tiedonsiirtokeino, ei datafromaatti. Teknisesti suuntautuneelle tuo ei ole mikään yllätys.

Väite siitä että joku liike myisi uusia puhelimia ilman takuuta on tietysti paskapuhetta.

 

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat