Kommentit (3)

Hercules
Seuraa 
Viestejä906

Kalskahtaa aika hipsteriltä neuvo käyttäytymisen asettamisesta kategoriseksi imperatiiviksi. Maailmassa on useampia ulottuvuuksia kuin se oma lattea viiva ja oppiakseen jotain itsestään on virkistävän lisäksi myös kasvattavaa toimia useissa eri ympäristöissä kuin kameleontti. Se ei tietenkään ole kivetön tie, kuten ei kasvaminen ylipäätään, mutta se opettaa ihmiselle kuka hän on, itsensä ja muiden mielivaltaisen määrittelemisen sijaan. 

Suosittelen siis tunkemaan ne kädet sontaan ihan yhteisen edun nimissä.

Sanoisin siis, että mieti mitä Mata Hari tekisi tässä tilanteessa.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

"Toimi aina niin, että toimintasi voitaisiin julkaista sellaisenaan Facebook-seinälläsi.”

Onkin helkkarin hyvä ohjekäsky neuroottiselle ihmiselle joka ottaa syyllisyyksiä kaikesta mahdollisesta. Että pitäisi 24/7 elää täysin esimerkillisenä yli-ihmisenä jonka jokaikinen teko olisi täynnä jotain jumalatonta merkitystä ja tarkoitusta, ja kokoajan pitäisi olla kunniallisena pylväspyhimyksenä ja yhteiskunnan pilarina ja ties minä oksetuksena ja niin edelleen...?

No. Voihan sitä tietysti haluta olla esimerkki retkustelussakin. Mutta jos on perfektionisti, niin se ei välttämättä ole se optio.

Ja vaikka näkisin että esim. seksuaalisissa toiminnoissa ei ole mitään hävettävää tai kaduttavaa, niin en kyllä jumalauta julkaisisi julkisesti mitään kertomusta tai kuvakollaasia omista paritteluistani. Joku roti sentään.

Joillakin mieskirjailijoilla kyllä tuntuu olevan valtava tarvis raportoida kirjoihinsa kaikki hoitonsa ja vaimonsa ja näiden kanssa touhuskelut. Kaippa se on sitten saavutus että on uittanut munaansa jossain tietyssä naisessa. Höh.

Miksikö taas otin seksin esille? Siksi, että onnellisten ihmisten tuputtamat ideat pitää testata raadollisimmassa mahdollisessa ympäristössä, ja jostain kumman syystä se raadollisuus useimmiten löytyy sieltä seksuaaliselta toimintasektorilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Hm... Nyt kun luin vielä kerran tuon otsikon, niin olisiko ideana sittenkin se että ei suinkaan vaadita itsetä mahdottomia, vaan kuvitellaan se homma uusiksi. Eli aletaan kuvittelemaan olevansa sankari.

Tuntuu kyllä jotenkin idioottimaiselta alkaa hourimaan olevansa jotain mahtavaa, jos ei ole, mutta kaippa se joillekin toimii. Eli sepittelee sen FB-sivunsakin täyteen satuja ja tarinoita, ja sitten on kaikilla niin kivaa että. Mutta mitäs jos ei nauti valehtelusta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat