Seuraa 
Viestejä3346

Johan on Venninen 

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/johan_on_venninen_20788.html#media=20802

 Nyt jo edesmennyt Venninen oli suuren osan elämästään täysin sokea. Siitä huolimatta hän kalasti, räjäytti kalliota, kantoi lohkareet pois ja rakensi kallion sisään huoneita. Hän kehitti laitteen, jolla kuskasi kallion päälle multaa puutarhaa varten jne. 

Hän kuten useimmat, jotka jotenkin poikkeavat "direktiiveistä", joutui kiusatuksi ja muutti asuinpaikkaa, mutta itsensä toteuttamista hän ei jättänyt. 

Jo pienet lapset voimantunnossaan ottavat kantaakseen painavia esineitä sylissään. Eräs 5-vuotias sukulaistyttöni innoissaan kertoi saaneensa jo kolme kertaa pitää sylissään muutaman viikon ikäistä sisarustaan. 

Ihmiset rehkivät suorituskykynsä rajoilla myös kuntosaleilla ja pururadoilla.

Miten pitäisi rehkiä oikein, jotta se maksimaalisesti tuottaisi myös käsittämistä (= ota silmä käteesi ja näe) ja kehittäisi maailman todellista parantamista niin, ettei sotia enää tarvittaisi? 

Kommentit (4)

Rahanpesijä
Seuraa 
Viestejä52

Kaikenlainen uskonnon harjoittaminen tulisi kaikkialla kietää eiköhän sodatkin vähenisi, ainakin terroriteot, mutta kuten tiedämme tämä ei ole mahdollista, joten homma jatkuu hamaan tappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Oman kokemukseni perusteella esittäisin, että ihminen harvoin jaksaa satsata ja uhrata aikaa ja vaivaa asioihin, jotka eivät oikeasti kiinnosta. Sen sijaan oman intohimon ja kiinnostuksen kohteiden toteuttaminen tulee luonnostaan. Siksi Einsteinit sun muut neroina pidetyt saivat niin suuria ajatustöitä aikaan, koska he olivat lähes pakkomielteisesti kiinnostuneita aiheestaan. Tällaisessa tilassa etenkin tietyn tyyppiset ihmiset voivat vahingossa valvoa öitä ja olla päiviä syömättä koska ovat niin uppoutuneita juttuunsa, eikä se tunnu pahalta, siinä ollaan flow:ssa, jolloin oma tietoisuus on järjestynyt erittäin päämäärätietoiseksi ja se jollain tapaa on sellainen tila jossa ihmisellä on hyvä olla. Mutta tämä koskee kaikkea muutakin tekemistä. Loppujen lopuksi laiskuutta ei varsinaisesti ole edes olemassa, on vain itselle vääriä hommia. Toki jotkut on henkisesti kyvykkäämpiä tekemään niitäkin juttuja jotka on pakkopullaa, mutta uskon, että jokainen, joka pääsee sen oman intohimonsa äärelle, kykenee näihin "ihmetekoihin" jossa keksitään keinot tavoitteiden saavuttamiseksi eikä juuri mikään sitä voi estää, ellei tavoite ole suoranaisesti mahdoton.

Maailman parantaminen sodattomaksi lienee toistaiseksi mahdoton tehtävä, todennäköisesti se tulee aina olemaan mahdoton tehtävä. En perustele.

くそっ!

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

Sotien loppumisen odottaminen voi olla ajan ja energiantuhlausta.

Mutta noin kymmenen vuotta sitten kun näin televisiosta ensimmäisen kerran Vennisen ruokaohjeen, jossa oli mm. koivunlehtiä, voikukan lehtiä, nokkosta ja banaania, kokeilin mille tuollainen maistuu. Parin viikon ajan joka päivä tein Vennisen reseptin mukaista velliä, jota saatoin niellä lasillisen (3 dl), kun tein sen nopeasti ja join vettä päälle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat