Seuraa 
Viestejä1698

Liikennekuolemia pitää vähentää ja kaikki muutkin kuolemat ovat kamala tragedia, lehdistön mukaan. Kuitenkin jos ajateltaisi realistisesti kokonaisuutta niin varmaan havaitsisimme, että ihmisiä kuolee huomattavan vähän, koska kaikki on jo nyt kovin turvallista. Miksi emme siis voi olla ylpeitä siitä kuinka vähän ihmisiä kuolee, koska olemme tehneet asiat niin hyvin?

Jossain kohtaahan lienee raja mistä ei enää voi mennä turvallisemmaksi, koska idiootti nyt vain pystyy telomaan itsensä melkein millätahansa jälineellä, mutta se ei tarkoita, että olisi järkevää käyttää hillittömiä rahasummia kaiken idioottivarmaksi tekemiseksi. Kuinkakohan vaikea olisi hyväksyä se, että kaikki kuolevat, eikä siinä pitäisi olla minkäänlaisen hysterian aihetta?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Kommentit (4)

ID10T
Seuraa 
Viestejä7655

Kenen tahansa ennenaikainen kuolema on turha ja valitettava ja ennenaikaisiahan nuo tapaturmaiset kuolemat yleensä tuppaavat olemaan.

 

o

Jossain kohtaahan lienee raja mistä ei enää voi mennä turvallisemmaksi, koska idiootti nyt vain pystyy telomaan itsensä melkein millätahansa jälineellä, mutta se ei tarkoita, että olisi järkevää käyttää hillittömiä rahasummia kaiken idioottivarmaksi tekemiseksi.

 

Itseäni ei ainkakaan harmittaisi yhtään, jos esim. rattijuoppo ajaisi pelkästään itsensä hengiltä, mutta kun niitä sivullisia tahtoo aina mennä mukana.

o
Seuraa 
Viestejä1698

Epälogiikkaa on esim siinä, että liikenneturmien ehkäisyyn käytetään huomattavia summia vaikka kompastumisiin kuolee enemmän ihmisiä. Silloin kaiken loogikan mukaista oli mekastaa enempi kompastumisista, mutta lapsikortti myy aina paremmin, kun lapsethan voivat kärsiä liikenteessä.

Varsinainen pointti nyt kuitenkin oli siinä, että voisimme olla ylpeytä kuolleisuuden pienuudesta, eikä tarvitsisi hysterisoida epärealistisuuksia.

Lisäksi ihmisiä ei enää tarvita tehtaisiin orjiksi niin käytännössähän emme tarvitse vähentynyttä kuolleisuutta mihinkään vaan olisi ihmiskunnalle paljon parempi jos kuolleisuus kasvaisi roimasti. Jotenkin tätä asiaa kovasti katsellaan joidenkin perverssien ylisympatisoivien lasien läpi missä pelätään toisten kuolemassa enempi oman kuolemansa ajattelemista vai?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat