Seuraa 
Viestejä13

Miten maailmankaikkeus,evoluutio yms on voinut syntyä sattumalta?

Voiko sitä kukaan tietää, jos kaikki on sattumaa? Ihan sattumalta tuli "ajatus".

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JPI
Seuraa 
Viestejä29482

Ei oo kaikki sattumaa. Jos voitat lotossa paljon rahnaa, niin se on sattumaa, mutta jos sitten alat käyttää rahaa enemmän kuin aikaisemmin, niin se ei varmasti enää oo sattumaa, ha.

3³+4³+5³=6³

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä2104

Yhden ihmisen kannalta loton päävoiton sattuminen omalle kohdalle on helvetin harvinainen, lähes täysin epätodennäköinen tapahtuma. Mahdotonta se on vain, jos ei jätä riviä sisään.

Veikkauksen kannalta loton loton päävoiton sattuminen yhdelle henkilölle on varsin tavanomainen, lähes jokaviikkoinen ja suorastaan arkinen tapahtuma.

Sattumakin on suhteellista.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

"Sattuma" on yhdyssana joka koostuu "sa" (sinä), "sattu" ja "ma" (minä) -sanoista. Sanoista voidaan reaali- ja käsitteellistieteellisesti päätellä sanan alkuperäinen Suomen kielinen merkitys. "Sattuma" -sanan väärin ymmärtäminen ja väärin käyttäminen, johtuu lähinnä ulkomaalaisesta vaikutuksesta joka on johtanut siihen, että tänään voidaan sanoa "kohtasimme sattumalta" vaikka kohtaamiseen ei liity onnettomuutta.

Katso asiakokonaisuudessa myös viitteet muihin kieliin ja tieteelliset sanat k e (sa)tu(ma)  jossa tu on "sa"/"sinä", ja (sat)tuma joka on sama kuin cardia/keskus. Tarkassa määritelmässä on otettavaa huomioon myös päätteet k e (sattu)maa jolloin "sattu" voi esimerkiksi olla "sattuu".

KDNA : ES AA TE TE UU EM AA (toiseen suuntan luettuna) AA EM UU TE TE AA ES
S1TT2M3 : numero voi olla mikä tahansa vokaali, vokaalipari, tai vokaaliyhdistelmä tai "ei mitään". Jos "ei mitään" ja sana alkaa kahdella tai useammalla konsonantilla, se ei ole Suomen kielinen. Sellaisessa tapauksessa, esimerkiksi "S1T" jos on "ST", kyseesä voi olla S. T (™v).

saatteomaamuuttaa§

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Lähde : http://fi.wikipedia.org/wiki/Aivot
"Tietoisuus syntyy aivoissa. Ihmisellä on tietoisuus, mutta joidenkin tutkijoiden mukaan myös muiden eläinlajien aivot olisivat riittävät tietoisuuden syntymiselle, sillä siihen tarvitaan vain muutama tuhat hermosolua."

"Tietoisuus syntyy aivoissa."
Tietoisuuden mukaan, tietous ei synny aivoissa. Tieto ja tietoisuus, miten aivot kehittyvät, mikä aivojen lopullinen tarkoitus on y m, johdonmukaisesti se osa tietoutta on olemassa ennen fyysisen "minän" (aivojen) olemassaoloa.

Että eläimiltä luonnon lakien mukaan puuttuu muutama tuhat hermosolua - joka estää samantasoisen tietoisuuden olemassaolon kuin ihmisellä - nimenomaan erottaa ihmisen eläimestä olemassa olevien luonnon lakien mukaisesti. 

Kun tarkastelemme lapsen syntymää olemattomasta olevaan, niin tieto/tiedot/tietous siitä miten lapsi luonnon lakien mukaisesti kuuluu kehittyö ja kehittyy fyysisesti, on olemassa ennen lapsen olemassa oloa.

Fyysisesti tietous kaikesta siitä mitä fyysisen "minän" ulkopuolella on, kasvaa syntymän jälkeen kaikkien sellaisten aistien kehittyessä, jotka vastaanottavat tietoa fyysisen "minän" ulkopuolelta. Lapset viestittävät perustarpeistaan samalla tavalla kaikkialla maailmassa (ei ole sattuma);

Alle 2 vuotias lapsi ei kykene sanoin ilmaisemaan "Minä [jotain]", vaan lapsi viestittää tietoon/tietouteen perustuvan tarpeensa tai hyvinvointinsa elein ja/tai ääntein, jotka normaalit lapsen vanhemmat ymmärtävät tiedon/tietouden perusteella; Samanlaisia hekin ovat joskus olleet, ja kaikki ihmiset ennen heitä, jotka ovat mahdollistaneet heidän olemassaolonsa.

Että asiatiedot voidaan perinteisesti esittää Suomen kielellä, ja kaikilla muilla olemassa olevilla perinteisillä kielillä, kumpuaa perinteisistä tiedosta ja tietoudesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat