Seuraa 
Viestejä1616

Miksi suomi ei kehitä ydinasetta, tietotaitoa löytyisi kyllä. Ei tarvis liittyä natoon, eikä olla rähmällään neukkujen suuntaan.

Jossain pohjoisessa räjäytettäisi ydinase.

Muutama rakettikoe siihen päälle, niin itsenäisyys olisi taattu.

Kommentit (5)

Zäp
Seuraa 
Viestejä2315

Vaikka unohdettaisiin kaikki tekniset ongelmat, niin esteeksi tulee ainakin se, että Suomi on allekirjoittanut ydinsulkusopimuksen, jossa tällainen toiminta varsin yksiselitteisesti kielletään. Eikä kyse ole pelkästään nimellisestä sopimuksesta, vaan se mm. mahdollistaa ydinpolttoaineen toimitukset Loviisaan ja Olkiluotoon. Sopimuksen hylkäämisestä seuraisi muutenkin sellaisia taloudellisia sanktioita että valintaa voisi olla demokraattisessa massa vaikea perustella kansalle.

Mitä hyötyä ajattelit että omasta ydinaseesta edes olisi? Meinaatko että meidän pitäisi alkaa kilpailemaan asevarustelussa maailman suurimman ydinasevaltion kanssa lähtien liikkeelle nollasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Joo jostain parin kilotonnin pikkupaukusta on vain haittaa.

Arsenaali tyyliin 100x Czar Bomba niin sitten alkaisi toverien lentsikat pysyä paremmin omalla puolella.

 

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5600

Suomeen kannattaisi houkutella esimerkiksi SpaceX:n Mars-rakettien Euroopan kaupallinen laukaisualusta, niin sitten olisi ainakin Suomessa riittävän vahvaa rakettikalustoa, jotta voidaan toimittaa kymmenen Czar Bombaa MIRV:nä Moskovaan. 

SpaceX suunnittelee Mars-rakettia, joka on kaksi kertaa voimakkaampi kuin Saturn V -kuuraketti eli pystyy nostamaan noin 300 tonnia matalalle kiertoradalle tai paljon paljon enemmän suborbitaalliselle Moskovan radalle. Jos Mars-raketti kantaa esim tuhat tonnia Moskovaan, niin siihen saa jo aikapaljon valekärkiä millä hämätään ohjuspuolustusta. 

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat