Seuraa 
Viestejä129

Morjesta pitkästä aikaa. Tuli heitettyä toinen reissu Etelä-Amerikkaan, palasin viikko sitten. Vietin jonkin verran aikaa Limassa, Nazcassa, Icassa ja Parchaksessa(josta on lähtöisin maailman vanhimmat fossiilit)

Tämän reissun aiheena oli muinaiset pääkallot ja niitähän sitten löytyikin. Paikallisten kaverien avustamina, kiersimme yli 20 museota ja yksityiskokoelmaa. Eniten minulla oli kiinnostusta nähdä esi-ihmisien kalloja, jotka ovat jotenkin erikkoisia ja mielellään sieltä vanhimmasta päästä. Minulle esiteltiin satoja kalloja, joista joitan erikoisimpia yksityiskohtaisemmin.  

Muutamat kokoelmien omistajat ja antropologit (yleensä omistajat olivat antropologeja tai tutkijoita) olivat sitä mieltä, että nyky tietämyksen mukaan heillä on hallussaan kalloja ihmismäisistä lajeista, jotka eivät kuitenkaan ole ihmisiä ja täysin nykytieteen tunnustamattomia. Useimman antropologin arvion mukaan niitä olisi ainakin 3:kpl. Siis lajeista jotka ovat eläneet maapallomma muinoin, mutteivat ole longeitattuja tai nykytiedon valossa rakenteeltaan ihmisiä. Osa kalloista on 900 vuotta - tuhansiavuosia vanhoja. Alla esittelen yhtä vähän tarkemmin

Esimerkiksi, mitä ihmeellistä kuvassa kädessä pitelemässäni toisessa "Starchild" kallossa mielestäni on? 
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_11.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_03.JPG

pääkallo on löytynyt Etelä-Amerikasta ja se on täysin vastaava kallo (mielestäni), joka löytyi Mexicosta ja jolle on tehty lukuisia kokeita. Testaaminen on käynnissä, mutta on hankalaa sanoa mitään varmaa kallon iän ja sitä kautta kontaminaatioiden takia.

Mexicon "Starchild" kallosta DNA analyysin mukaan:
“FOXP2 gene would have to be in the range of 1 or 2 or at most 3 base pair variations from a normal human. To go past 5 or 10 would put it into another class of species. 20 to 25 would put it in the range of mice and elephants, and dogs and frogs. To have 56 is to put it in another realm, another dimension entirely. It is utterly unique.”
Lähde:
http://www.starchildproject.com/dna-testing/2012-foxp2-dna-report

Tähän mennessä on täysin varmaa, ettei kyseessä ole "vesipää". Kaikki muu on epävarmaa, mutta erilaisien teorioiden valossa spekulaatiot ovat hyvin erikoisia ja jotkut mielenkiintoisia. Alla video toisen ääripään ajatuksista:) --> 
Starchild Skull on UFO Hunters
https://www.youtube.com/watch?v=pfWWwCduOaA

Tässä joitain kuvia Perun isokalloista, joissa kävin tutkimassa 20 museota ja yksityiskokoelmaa etsiessäni StarChild2 kalloa, joka ei ole julkisesti esillä missään.
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi01.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi02.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi03.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi04.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi05.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi06.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi07.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi08.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi09.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi10.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/Large_skulls_SouthAmerica_JaniKorpi11.JPG

Muut kuvat ”Starchild2” kallosta (joutui vähän lahjomaan, että sai tämän nähdä ja sitten vielä vähän lisää, että sai ottaa kuvia. Jakoon sain laittaa, mutten kertoa julkisesti missä sijaitsee):
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_01.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_02.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_04.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_05.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_06.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_07.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_08.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_09.JPG
http://www.kovaa.com/temp/pictures/StarChildSkull2_SouthAmerica_JaniKorpi_10.JPG

Kommentit (8)

Vierailija

Tietenkään foxp2-poikkeamat eivät voi johtua siitä että DNA on mennyt pilalle ajan myötä. Pakko olla toisesta universumista tullutta.

L
Seuraa 
Viestejä7979

jkorpi

Kirjoitit:

”Muutamat kokoelmien omistajat ja antropologit (yleensä omistajat olivat antropologeja tai tutkijoita) olivat sitä mieltä, että nyky tietämyksen mukaan heillä on hallussaan kalloja ihmismäisistä lajeista, jotka eivät kuitenkaan ole ihmisiä ja täysin nykytieteen tunnustamattomia. Useimman antropologin arvion mukaan niitä olisi ainakin 3:kpl. Siis lajeista jotka ovat eläneet maapallomma muinoin, mutteivat ole longeitattuja tai nykytiedon valossa rakenteeltaan ihmisiä.”

Jos ne eivät olisi Homo Sapiens Sapienseja, se kävisi ilmi DNA –testillä. Onnistuneen testin jälkeen nuo omistajat olisivat ihan helvetin rikkaita ja/tai kuulusia, eikä niillä olisi edes aikaa tai kiinnostusta esitellä niitä yksittäisilläe matkailijoille jossain peräkylässä.

Ilmeisesti sinulle ei ole tuttua se, että monessa kulttuurissa läpi historian on muokattu kalloa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pään_muotoilu

http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_cranial_deformation

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Kieltämättä epäilyttää, että "tuntemattoman lajin" pääkalloa näytellään maksusta yksittäisille matkailijoille sen sijaan, että lyötäisin tiedemaailma häpnadilla ja saataisiin nimi isoin kirjaimin historiaan...

Lapsia syntyy myös mitä mitä moninaisimmin tavoin epämuodostuneina. Epäilemättä useat näiden lasten kalloista olisivat hämmentäviä katsoa.

jkorpi
Seuraa 
Viestejä129

ksuomala kirjoitti:
Tietenkään foxp2-poikkeamat eivät voi johtua siitä että DNA on mennyt pilalle ajan myötä. Pakko olla toisesta universumista tullutta.

..on mahdolista, kontaminoitunut näyte on varmasti.

Tarpeeksi ihmeellistä olisi pelkästään jo se,  että tämä ei olisi ihmisen sukuhaarasta. Jokin laji, jota ei tunneta ja jolla on ollut mahdollista kapasiteettia käsitellä asioita apinaa tehokkaammin. 

Kuvatussa kallossa on vastaavia säiekanavia aivojen puolelle, kun tuossa tutkitussa "star-child" kallossakin. En ota tutkimuksiin sen enempää kantaa, kuin että todella kiinnostavaa mielestäni. Voisiko olla mahdollista, että maapallolla olisi elänyt lukuisia ihmisen kaltaisia otuksia ja jotka sitten syystä tai toisesta ovat tuhoutuneet luonnonkatastrofin, elinolosuhteiden tai tautien seurauksena

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja. 

jkorpi
Seuraa 
Viestejä129

L kirjoitti:

Jos ne eivät olisi Homo Sapiens Sapienseja, se kävisi ilmi DNA –testillä. Onnistuneen testin jälkeen nuo omistajat olisivat ihan helvetin rikkaita ja/tai kuulusia, eikä niillä olisi edes aikaa tai kiinnostusta esitellä niitä yksittäisilläe matkailijoille jossain peräkylässä.
Ilmeisesti sinulle ei ole tuttua se, että monessa kulttuurissa läpi historian on muokattu kalloa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pään_muotoilu
http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_cranial_deformation

...tottakai on tuttuja.  Tämän takia asia kiinnostaakin, koska isokalloja,  joita ei ole muokattu, löytyy paljon. Niitä on  jotka tuomitaan tietämättömien toimesta muokatuiksi tai sairaiksi.

Löytyneiden kallojen eroja ihmisen kalloon: 
https://www.youtube.com/watch?v=JnERUZNqwbc

"Elongeitattu" lapsen kallo?: 
https://www.youtube.com/watch?v=jNJq_KSkHiM
 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat