Seuraa 
Viestejä16844

Mikähän siinä on että mikään ei ole ikinä hyvä? Jos pusataan pystyyn tuulimyllyjä että maailma pelastuisi, niin joku ihme ongelma siinäkin tuntuu olevan, että siitäkin asiasta pitää riidellä maailman tappiin. Jos tapiseeraa aurinkokennoilla residenssinsä, niin pitää ilmeisesti maksaa veroja ilmaiseksi saamastaan energiasta??? Vai olenko käsittänyt väärin? (Maksaahan ne kennotkin kyllä, että mitä ilmaista se on.) Ja aurinkoenergiastakin on jotain jäkätystä joskus jossain ollut, toivottavasti vain oli jonkun hapannaaman paskahattusedän määkynää siitä miten se ei kannata, eikä sentään jotain intoamista ettei semmoista see edes ollakaan. 

Mikään mitä tekee ei ikinä ole oikein absoluuttisesti piste ja terve ja heippa ja hyvästi. Aina kun vähän aikaa kuluu, nousee jostain joku ilmoittamaan että päin persettähän tämä on. 

Ja samaan aikaan tulvii paskaa medioista siihen malliin että älä vaan vahingossakaan arkihuoliasi heitä; pelkää ennemminkin niin perkeleesti. Milloin pitäisi pelätä ebolaa ja milloin Putinia. Voisikin oikeastaan aloittaa vedonlyönnin että kumpi tunkee rajoista läpi ensimmäisenä, ebola vai Putini? Ehkä pitäisi toivoa että ebola tulee ekaksi, niin voidaan sitten iskeä raatoja läjä rajalle ja irstaasti hymyillen huikata siitä rajan yli että TERVETULOA VAAN! 

Saadaankin sitten kuitattua vaikkapa tämä aiempi tapahtumasarja:

Venäjä: prööt. 

Suomi: Oliko pakko loukata meidän ilmatilaa?

Venäjä: prööt prööt prööt. 

Suomi: BYÄÄÄH! 

Venäjä: HÄHÄHÄ!

Kommentit (7)

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1775

Toisaalta toi -not giving a fuck- -asenne on se pääsyy miksi maailma ON niin perseestä. Koska ketään ei kiinnosta (paitsi niitä sairaita hihhuleita joita kiinnostaa liikaa.)

Eli toi koko "älä välitä"-asenne on juurikin äärimmäistä itsekkyyttä; että sillä on enemmän väliä miten paljon joku asia SINUA ahdistaa, kuin että miten paljon sen asian vääryys maailmaa huonontaa.

Eli Ronron -1, Rousseau +1.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En nyt katsonut tuota videota mutta tuli mieleen että ehkä mulla olis vieläkin se vanha duuni jos en olisi erehtynyt olemaan  mieltä siitä miten ne paskat tulisi koodata. 

Vaihdokas
Seuraa 
Viestejä2332

No kun ääripäihin menemällä menee metsään aina. Not giving a fuck -asenne ei tee maailmaa paremmaksi, mutta ei sekään että ahdistuu niin, että tärisee ikänsä sängyn alla tai lepositeissä laitoksessa.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Niinno se oli lähinnä vitsi, läppändeeruska. 

Vaihdokas

No kun ääripäihin menemällä menee metsään aina. Not giving a fuck -asenne ei tee maailmaa paremmaksi, mutta ei sekään että ahdistuu niin, että tärisee ikänsä sängyn alla tai lepositeissä laitoksessa.

Tavallaan jos välittää, mutta ainoa mitä saa aikaan, on oma ahdistus ja murehdinta, ei siitä ole kamalasti hyötyä. Ehkä ei ole hyvä murehtia asioita joille ei voi mitään tai ei aio muutenkaan tehdä mitään. Jos asiat ovat omalle kohdalle konkreettisia, niin silloin välittäminen on tietysti tärkeää. Mutta harmi, ettei psyyke toimi moneltakaan osin oman päätöksen mukaan. 

くそっ!

Vaihdokas
Seuraa 
Viestejä2332

^Joo, mä sanoisin, että just välittäminen muuttaa asioita paremmiksi. Sillä jos oikeasti välittää, silloin myös tekee jotain. Vaikka vähänkin, ja se on aina parempi kuin ei mitään. Pelkkä ahdistus ja maailmantuska taas ei tee kenestäkään yhtään parempaa ihmistä eikä muuta mitään maailmassa yhtään paremmaksi.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Jos oikein tosissaan mättää, kannattaa harkita terroristiksi ryhtymistä. Mutta jos ei halua terrorisoida jossain kaukaisilla mailla ja isolla paukulla paukuttuaen, sellainen pienimuotoisempi lähimmän mahdollisen ihmisen terrorisointi kotikonnuillakin sallittaneen.

Tässä kevytterrorisoinnin alkeiskurssin opetusvideo:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152520364326795

Toimineeko linkki taakaan, ins Allah.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat