Seuraa 
Viestejä13

Ajatus olisi voinut olla useammallakin osastolla,mutta "aivot"sanoi että tänne.

Hieno laji on jalkapallo teknisenä,jännitystä luovana ja monella tavalla viihteenä,mutta säännöissä käsittämättömiä naurettavuuksia."ELämää suurempi" lausahdus ei sääntöjä paranna ja tekee oikeasta elämästä todella pienen.

Maradonalla oli "jumalan käsi" apuna ja ei sitä säännöissä mainita,että näin saa olla. Paitsion pitäisi olla paitsio,mutta se ei sitä aina ole.Jos on,niin välillä jatketaan peliä.Paitsiotulkinta esti reilun maalin tai maalin sai tehdä paitsion jälkeen.

Rangaistuspotku voi tulla tilanteesta,josta maalia ei olisi mitenkään syntynyt,mutta tuomion jälkeen se tulee melkein aina.

 

Tennis,jääkiekko yms osaavat elää nykyaikaa ja jalkapallo ei sitä halua koskaan olla.

Olen vuosikymmeniä enemmän odottanut järkeviä sääntöjä peliin,kun sitä että suomi olisi arvokisoissa. Suomi on ensin niissä, se on varmaa ja omasta mielestäni valitettavaa. Vanhana loistavana pelinä tennis on pallopelien aateli säännöiltäänkin.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
IdioottiNRO100
Seuraa 
Viestejä13
CE-hyväksytty

Niin siis mitä kohtaa niissä säännöissä oikeastaan kritisoit?
Miten se, että tuomarit eivät aina huomaa kaikkea, liittyy sääntöjen idioottimaisuuteen?

 

 

Tenniksessä jos tuomarit ei huomaa kaikkea kamera huomaa...Jalkapallo ei siis halua seurata teknologiaa,kuten toinen vanha peli tekee...Se on lisäksi viihdettä yleisölle,kun tekniikka tarkistaa oliko pallo tuomittu oikein.Asioita voi siis vielä tarkistaa tenniksessä...Yhden asian kun siinä korjaavat,eli verkkosyöttökin osuessaan syöttöruutuun on hyväksytty,on tenniksen säännöt täydelliset.Se muuten tulee tapahtumaan ihan lähivuosina.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat