Seuraa 
Viestejä9265

Halusin vain sanoa, että vasta-avatun kahvipaketin tuoksu on minun mielestäni yksi kaikkien aikojen lumoavimmista tuoksuista. Se ei ole pelkästään hyvä tuoksu, vaan se jotenkin "huumaa" hetkeksi, tähän tyyliin: http://www.youtube.com/watch?v=WYhDHvzsVEE

Mites teillä, mikä on paras tuoksu? 

くそっ!

Kommentit (4)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Onkohan siinä kahvin tuoksussa mukana jotain huumaavia yhdisteitä kun se vaikuttaa sillä tavalla, vai onko kyseessä pelkkä psykologinen reaktio hajuaistimukseen joka sattuu "kutittelemaan" aivoja sopivista kohdista? En nyt ainakaan keksi että kahvin tuoksuun liittyisi jotain erityisen tärkeitä muistoja tai mitään, sen enempää kuin muihinkaan tuoksuihin. Ja se on nimenomaan se kahvijauheen syvä tuoksu, se on eri, kuin valmiin kahvin tuoksu. Voisipa kahvi maistua samalta kuin se jauhe tuoksuu. Parasta on kun "korkkaa" paketin ja nuuhkaisee saman tien, saa ne parhaat aromit. 

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hercules
Seuraa 
Viestejä906

Mä oon joskus itsekin miettinyt, miksei kahvi voi maistua samalta kuin tuoksuu.

Märkä asfaltti tuoksuu hyvältä ja se johtuu siitä että sen tuoksu ennakoi lomaa sortavasta järjestyksestä. Kesällä sai maata lämpimässä liukumäessä aina siihen asti kun kaveritkin tulivat pihalle. Lisäksi myrskyt nyt olivat aika makeita seurata korkealta kalliolta. Ei ehkä fiksua, mutta täysin sen arvoista. 

Linkki

Minijehova
Seuraa 
Viestejä17559

Eiköhän siinä ole ihan samalla tavalla jotain palkintoa aivoilta kuin minun kukanhaistelussakin. Tuoksuu aidosti hyvälle, mutta se miten aivot muistaa aineen toimivan elimistössä tekee tuoksusta huumaavan.

MJ

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat