Seuraa 
Viestejä16844

Katselin tässä juuri tv-ohjelman siitä miten Pakistanissa miehet raiskailevat pikkupoikia. En tiedä mitä kaikkia ammattiryhmiä tai luokkia tämä koskee; ohjelmassa raiskaajat olivat bussikuskeja joiden varikoilla kadulle päätyneet pojat pyörivät ja päätyivät vastoin tahtoaan tai rahasta miesten seksileluiksi. 

Ihmetyttää että nämä pikkupojat raiskattiin päivittäin, joskus moneenkin kertaan, että miten heidän peräsuolensa kestää sen (suuhun panemisesta ei ohjelmassa ollut mitään puhetta, suolesta puhuttiin jokusen kerran, useimmiten mainittiin vain "tekevät pahoja asioita"). Intiassa kun miesjoukko ottaa asiakseen raiskata aikuisen naisen, tämä päätyy sairaalaan. Miksei muka aikuisen naisen vagina kestä raiskailua paremmin kuin pikkupojan suoli? Vai onko niin että Intiassa raiskaaminen ei riitä, pitää vähän mukiloidakin siinä samalla? Ovatko intialaiset miehet enemmän SM-henkisiä? Vai onko ideana se että kun he kuitenkin mieltävät tekevänsä rikoksen, niin katsovat että otetaan samantien kaikki ilo irti. Pakistanissa poikien paneminen on niin default ettei sitä kukaan miellä rikokseksi. Ohjelmassakin joku mies vikisi miten se on islamin vastaista, mutta minkäs sille voi kun on ne himot. 

Jos miehenä oleminen vinkuintiassa on sitä että ei ole minkäänlaisia estoja syystä mistä milloinkin, niin olisi hienoa kun miehet alkaisivat pitää miehuullisena käydä vertaisensa kimppuun. Jos iskee raiskaamisen himo, niin raiskaisivat muita miehiä, eli toisiaan. Tällöin asiassa olisi enemmän jännitystä kun ei ehkä olekaan niinkään selvää kuka raiskaa kenet, vaan tappelun päätyttyä saattaisi päätyä niin alle kuin päällekin. 

Ja kun siellä aina tulee jollekin kylän miesporukalle jotain närää jotakuta kohtaan ja sitten kostoksi raiskataan vihamiehen koko perhe, niin nämä rähisijät voisivat perustaa vaikka kokonaisia joukkueita joissa olisi molemmissa sama määrä jäseniä, ja sitten tapeltaisiin esim. jalkapallokentällä niin kauan että vastapuoli on maassa ja valmis raiskattavaksi. Kukaan ei nussuttaisi asiasta jälkikäteen mitään, selvä peli ja paskainen pippeli ja se siitä. 

Kommentit (2)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

Sitten on tämä ääripää Suomi missä naiset lähestulkoon jo pitävät raiskauksenyrityksenä sitä, että heille menee juttelemaan. Vähintäänkin seksuaalisena häirintänä. Vähän on ihmeellinen kulttuuri.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
taucalm

Sitten on tämä ääripää Suomi missä naiset lähestulkoon jo pitävät raiskauksenyrityksenä sitä, että heille menee juttelemaan. Vähintäänkin seksuaalisena häirintänä. Vähän on ihmeellinen kulttuuri.

Koska Suomi on maailmannapa, tuo on tietenkin suunnattomasti merkittävämpi ongelma kuin kaikkien maailmalla raiskattujen lasten ja aikuisten särky, kipu ja kärsimys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat