Seuraa 
Viestejä663

Avaruus tarkoittaa rajattua tilaa, joka sisältää näkymättömiä liikkumattomia tai liikkuvia alkeishiukkasia joiden nopeus on säädetty luonnon energian laissa. Riippumatta avaruuden koosta, liike ja sen nopeus avaruudessa, voi luonnon energian lakien mukaan johtaa siihen, että ainetta ja/tai materiaa syntyy alkeishiukkasista jotka törmäävät toisiinsa.

Yksinkertainen kaava : luonnon energian lakien mukainen liike : alkeishiukkasista -> atomit -> molekyylit -> alku-aine -> alku-materia -> luonnon kappale -> elämän muoto

luonnon kappale : suuri tai pieni jonka ymmärrämme olevan eloton

elämän muoto : kasvit/lajit, eläimet/rodut, ihmiset/etniset kansat jonka/joiden ymmärrämme olevan eläviä; luonnon energia on tehnyt ja tekee energian muodon, ja on tehnyt ja tekee sen eläväksi, sen omien lakiensa mukaisesti, sen omien lakiensa kaltaiseksi

kasvit/lajit : niillä on omat lakinsa minkälaisia ne ovat ja miten ne käyttäytyvät luonnostaan

eläimillä/roduilla : niillä on omat lakinsa minkälaisia ne ovat ja miten ne käyttäytyvät luonnostaan

ihmisillä/kansakunnilla : on omat lakinsa - nykyajan huomioiden - miten niiden kuuluisi käyttäytyä mielellään - jolla on yhteys energiaan ja sen lakeihin. Ihminen on ainut elämän muoto Maailmassa, joka kykenee ymmärtämään kaikkeuden.

luonnon energia lakeineen : sielu : näkymätön elämän muoto, joka reagoi kun sen lakeja rikotaan (loukataan), tarkoituksenaan suojella kaikkea elämää; Että reagoi lain rikkomiseen (loukkauseen), on todiste siitä että sielulle/energialla kaikki aistit ovat olemassa.

Kommentit (1)

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Avaruus voi olla esimerkiksi 1x1x1 metriä ja se voi olla näennäisesti tyhjä, mutta todellisuudessa se on täynnä hiukkasia joita omin silmin emme näe, ja k o avaruus voi pitää sisällään myös liikkeen jota emme näe, ja liikkeestä johtuvat äänet joita me emme kuule.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat