Kommentit (6)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Mites Henrin mato/ hamppufarmi jakselee? Liittyykö tämä uusi projekti jotenkin jatkumona siihen?

Valitettavasti youtube-videoita en saa auki kuin Android padilla, jota en paranormaalin vedenpuhdistimen esittelyn vuoksi ala käynnistää.

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Powerpointtia, valkoista takkia ja pikkutärkeä esitystyyli mummoyleisölle voi heruttaa ablodit. 

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

ovolo
Seuraa 
Viestejä8286
Henri Lentonen

Tuossa videossa Lentisen poika puhuu paljon myös orgoniitista ja orgon-generaattorista. Aihe kuuluu täydellisesti uskomushoitoon ja uskomus-pseudotieteeseen, eli sillä ei ole minkäänmoisia tieteellisiä perusteita. http://orgonisaatio.fi/index.php/orgoniitit

Orgoniitit
Pääosa orgon-generaattorista on niin kutsuttua ´orgoniittia` eli orgaanisen

polyesterihartsin ja metallin mahdollisimman tiivistä sellaista seosta, että jokaisen metallihipun/-lastun välissä on kerros orgaanista ainesta, hartsia.

Olennaisena osana käytetään kvartsikristallia sekä myös muunlaisia energeettisiä ominaisuuksia omaavia kiviä. Kvartsilla on laitteessa energian laatua muuntava ja laitteen toimintasädettä laajentava vaikutus. Kristalli on useimmiten kuparisen spiraalikäämin sisällä, joka kiihdyttää energian virtausta huomattavasti ja toimii eräänlaisena orgon-antennina ympäröivässä Maan energiaverkostossa. Laite vetää puoleensa epäharmonista energiaa ja harmonisoi sitä ja sillä on yleisesti ottaen harmonisessakin ympäristössä energiatasoa kohottava vaikutus. 

 

Mutenkaan tuon esittelyvideon kemia- tai sähköasiat eivät ole hanskassa, vaan puhutaan ihan puutaheinää. Mutta saattaa tuo pseudotieteellinen keksiminen ja rakentelu olla ihan mukava ajanviete pössyttelyn ja hampunkasvatuksen lomassa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat