Seuraa 
Viestejä17

Olen ollut alustavasti yhteydessä mm. Turun yliopiston eri tiedekuntien professoreihin, asia tuntuu kiinnostavan varsinkin: kun lähtökohdat ovat tällä tapaa, varsin alkeelliset.

Tutkittavaa toki riittää tässäkin. Mielenkiintoisinta lienee katsoa parin kk testijakson jälkeen kuvaajia ja korrellaatioita ilman happi, hiilidioksidi, lämpötila, kosteus, valojakso josta taas voidaan tehdä: seuraavan testijakson lähtökohdat ja voi poikia, jonkinlaisia jänniä anomalioita.

Käsittääkseni, tätä suljetun ilmakehän tutkimusta ei oikein tänäkään päivänä: ole missään toteutettu onnistuneesta? No, yrittänyttä ei laiteta!

Samalla muodostuu mielenkiintoinen sosiaalinen ja psyskologinen koetilanne, kun elän "avaruusasemalla" sinänsä eristyksissä mutta kuitenkin: yhteydessä netin kautta mm. webkameroilla maailmaan.

Lue julkaisu täältä:

http://bonekobrothers.com/archives/274

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
käyttäjä-6310
Seuraa 
Viestejä17

Kiitos vaan ovolo, laitoinkin tuon postaukseni vain kavereille näkyväksi.

Kun en erityisesti välitä, että minun elämästäni keksitään uusia tarinoita ja mustamaalauksia sen lisäksi, että tutkimustani häiritään.

Tämän on tarkoitus tulla koko maailmalle, uudenlaiseksi talonrakennustekniikaksi - ei muutamalle Suomen maalaismoukalle, mukavaksi "sosiaalipornoksi".

Ihan periaatteesta, en jaksa jokaisen sanasepon perässä ravata tekemässä kunnianluokkaussyytteitä - Suomen lakien mukaisia rikoksia, joita mm. tuossa hikipedian "artikkelissa" esiintyy useita, jopa törkeässä muodossa.

Suosittelen siis, etsimään jotain terveempää harrastusta kuin juoruaminen. Vaikkapa sitten, kasvien kasvatus.

Vierailija

Mitäs punkinfinlandilla on tapahtunut kun täällä nyt näin sekoboltssit spammailee? Ensin oli ydinalan asiantuntija arto lauri uudella aliaksella ja nyt valkotikrukin... onks ne bannattu piffiltä vai?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat