Seuraa 
Viestejä70

Ihminen on aika tylsä, laiska, mielikuvitukseton, huolimaton ja apaattinen keskimäärin. Mutta ihmisen suorituskykyä ja ominaisuuksia voi parantaan lukuisilla kemikaaleilla

- LSD antaa visiioita ja suuri ideoita taiteilijoille

- Alkoholilla muututaan hauskaksi, rennoksi ja uskalletaan vaikka tanssia diskossa häpeilemättä jolloin tanssi paranee

- Amfetamiini parantaa keskittymiskykyä todella paljon ja auttaa jaksamaan fyysisesti (Talvisodassa piri oli kaukopartioiden salainen ase, jota ilman ne miehet olisi jäänneet lumihankeen makaamaan)

- Jotkut sienet saavat aivojen synapsien yhteydet moninkertaistumaan ja tajuamaan koko universiumin 

- Kokaiini saa itsensä tuntemaan itsevarmaksi, voimakkaaksi ja menestyväksi ja se näkyy myös ulospäin ihan toiminnassa

Monia muita aineita joilla parannetaan ihmistä on paljon ja edellä esittämäni nopeat kommentit voivat olla osittain virheellisiä tai puutteellisia.

Ilman kemikaaleja on vaikea päästä läheskään samalla tasolle ihmisenä ja persoonana. En ole montaa keinoa keksinyt miten olotilaa voi parantaa, mutta jotain pientä:

- Liikunta jonka vaikutus ei kestä kauaa suorituksen jälkeen

- Laskuvarjohypyt ja muut kuoleman kanssa flirttailut

- Seksi jonka vaikutus on todella lyhyt aikainen

- Sauna, jääkylpy ja muu tuollainen saa ruumiissa jotain aikaan joka tuottaa mielihyvää

- Syöminen vain jos on oikeasti nälkä

Voiko ihminen treenata jotenkin itseään eräänlaiseksi versioksi 2.0 joka olisi eräänlainen kemikaaleilla terästetty ihminen luonnostaan. Päästä pois arjen ja elämän turhuudesta ja tylsyydestä ja nousta seuraavalle tasolle?

Onko teille henkilökohtaisia keinoja joilla pystytte nousemaan normaalin ihmiselämän turhuuden yläpuolelle?

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Meneekö päiväkausien paasto kategoriaan "kuoleman kanssa flirttailu"? Entäpä itsekidutusmenetelmät jotka yhtälailla voivat tarjota muuntuneita tietoisuudentiloja? Klassikkohan on intiaanien o-kee-pa jossa ihmistä roikotetaan ihon läpi tungettujen koukkujen varassa puusta tai katosta tms.

http://wiki.bme.com/index.php?title=O-Kee-Pa

Vähemmän tuskaisaa on tietenkin aistien rajoittaminen esim. ihan yksinkertaisesti makaamall sopivan lämpöisessä vedessä ammeessa valot sammuksissa ja korvat tukittuina.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sensory_deprivation

En tiedä onko olemassa mitään menetelmää jolla ihminen saisi pysyvästi eli kokoaikaiseen aktiiviseen käyttöön kaikki voimavaransa, mutta näkisin että muutama visio silloin tällöin on niin rikastuttava kokemus että se ainakin nostattaa mielialaa pitkäksi aikaa ja tekee elämästä täyteläisemmän ja mielekkäämmän. Loppujen lopuksi on aivan sama millä menetelmällä näitä visioita (tai muita "mystisiä" kokemuksia) saa, mutta toivottavaa tietenkin olisi ettei keho (tai mieli) vahingoitu prosessissa.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

Meditaatio.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
NakedGun
Seuraa 
Viestejä70

Olen miettinyt sitä, että ihminen on varsin taistelun haluinen eläin.

Taisteluresursseista ehkä tuokin sen täyttymyksen arjen tyhjyyteen?

Jos et voi olla Rooman keisari, Mongolien sotaretken pomo, Hitler, Stalin, Putin (ja ne kaikki muut myös länsimaalaiset johtavat), niin voit olla vaikka moottoripyöräjengiläinen, taistelulajien mestari, skinhead, somalipiraatti tms.

Vallan ja voiman käyttö on meille arjen tylsyyteen tottuneille, niin vierasta, että korkeintaan tulee pientä road ragea siitä kuka ehtii eka valoista ja vaihtaaa kaistaa toisen tielle tms tai saada se mitätön palkan korotus jota muut ei sinä vuonna saa. Tästä voi johtua osa nykymaailman suuresta tylsyydestä, koska melle tavoite on se iloinen onnellinen perhe ja koira. 

Ihminen haluaa todellisuudessa enemmän. 

Meditaatio voisi olla tosiaan mahdollisuus. Kaikki oman ruumiin silpomiset kuulostavat vieraalta vai onko tämäkin sitten oikeasti tapa päteä, saada arvostusta ja tarkoitusta elämälle?

Phuket vegerarian festival kuva:

lokki
Seuraa 
Viestejä5928
NakedGun

Ihminen haluaa todellisuudessa enemmän. 

Siinä se on. Mikään ei riitä, jos seuraat halujasi. Koskaan et voi saavuttaa täyttymystä, kuin hetkittäin, jonka jälkeen onkin seuraava halu edellistä kovempi. Tuo on noidankehä, jota mm. Siddhatha Gautama aikanaan pohti.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä55344
NakedGun

Ihminen on aika tylsä, laiska, mielikuvitukseton, huolimaton ja apaattinen keskimäärin. 

Kyllä tämä on se minkä evoluutio on äänestänyt parhaaksi ja soveliaimmaksi selviämään. Kannatta ottaa mallia ja idolit tuosta ryhmästä.

NakedGun
Seuraa 
Viestejä70
jussipussi
NakedGun

Ihminen on aika tylsä, laiska, mielikuvitukseton, huolimaton ja apaattinen keskimäärin. 

Kyllä tämä on se minkä evoluutio on äänestänyt parhaaksi ja soveliaimmaksi selviämään. Kannatta ottaa mallia ja idolit tuosta ryhmästä.

Evoluutio on luonnut strategian, niin että jotain 99,xx% noudattaa turvallista ja tylsää tapaa selvitä elämästä todennäköisesti saaden aikaan elinkelpoisia jälkeläisiä. He todnäk selviävät mutta henkisesti he ovat kuolleita.

Sitten se alle 1% joita syntyy, koska joskus yksi yksilö voi tuottaa evoluutionaalisen jackpotin saaden aikaan satoja jälkeläisiä, joka kertautuu. Superyksilön jälkeläisten geenit jatkavat lapsen lapsien jne kautta menestystään. 

Sen takia syntyy 99,xx% tylsää elämää eläviä ja sitten ne alle 1%, jotka riskeeravat elämänsä, mutta voivat saavuttaa paljon ja heidän elämänsä on kuin jatkuvassa amfetamiini ja kokaiini nousuissa olevalla.

Keskustelun avaus oli siis vain keksiä keinoja miten tälläinen normi ihminen voi turvallisilla tavoilla saada edes osan tuollaisen superihmisen elämän nautinnosta ja mahtavista kokemuksista. Ilman siis kovien huumeiden liikakayttöä ainakaan. Tai joka päiväistä punaviinilla itsensä turruttamista rentoon mukavaan tilaan illalla.

Onko siis meidän, jotka haluavat elää terveellisesti ja turvallisesti kohtalo vain elää tylsyydessä kehdosta hautaan?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vierailija

Joskus silleen innostunut piipertämään jotain nörttijuttua sen verran ahkerasti että ympäröivän maailman tylsyydet jäävät vähemmälle huomiolle. Ei nyt ihan joka päivä onnistu mutta joskus sentään.

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat