Seuraa 
Viestejä13878

Missä kulkee hyvän maun rajat?

Alla Lucian Michael Freudn maalaus Benefits Supervisor Sleeping, 1995.
Kaverilla on omintakeisia alastonkuvia ja ne näyttää kroteskeilta omalla realistisella tavallaan.
Pidän siitä että asioita esitetään niinkuin ne on ja hieman "rajummalla" pensselillä.

Täällä on puhuttu alastomuudesta myöskin ja ehkä tämä aihe menee hetkessä kiellettyjen listalle, mutta mielestäni ei pitäisi. Mikä siinä alostomuudessa on niin kummallista että avomielisimpienkien kukkahattutätien karvat nousee pystyyn?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Riippuu tietysti vähän asiayhteydestä (esim. muniensa heiluttelu uimahallissa lastenaltaan äärellä ei ole suotavaa), mutta tuntuu että on kahdenlaista koulukuntaa ihmisissä. Toiset kokevat alastoman ihmisen nähdessään näin:

- Alaston ihminen. Jaaha.

Toiset sitten taas kokevat asian näin:

- ALASTON ihminen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja päivä on ilmeisesti sen jälkeen pilalla. Toisaalta on vielä oikeastaan kolmas koulukunta, jolle taide toimii lupana (mukamas suvaitsevaiset ja itseään sivistyneinä pitävät ihmiset) tai tekosyynä (omia seksuaalisia pyrkimyksiään edesajavat ihmiset) esitellä alastomuutta kaiken kansan nähden.

Erityisesti anglosaksien hysteeristä suhtautumista alastomuuteen on todella vaikea ymmärtää. Aika harvoin näkee tavanomaisessa fiktiossakaan tilanteita että ihmiset nukkuvat alasti. On aina vähintään T-paita päällä, mieluiten pyjama, kun sänkyyn mennään. Se tuntuu perin omituiselta siihenähden että amerikkalaiset eivät asunnoissaan palele (briteistä en sitten niin tiedäkään josko nykyäänkin heistä osa vielä kärvistelee ilman keskuslämmitystä?), onhan heillä ainakin elokuvien ja tv-sarjojen perusteella seinässä vempain mistä lisätään lämpöä vaikka keskellä kesää...

(Mene tiedä sitten onko fiktio, tässä siis elokuvat ja tv-sarjat, aina varsinaisesti taidetta, mutta pitipähän noita kliseitä mainita.)

 

 

Vierailija
Rousseau

 Aika harvoin näkee tavanomaisessa fiktiossakaan tilanteita että ihmiset nukkuvat alasti. On aina vähintään T-paita päällä, mieluiten pyjama, kun sänkyyn mennään. Se tuntuu perin omituiselta siihenähden että amerikkalaiset eivät asunnoissaan palele (briteistä en sitten niin tiedäkään josko nykyäänkin heistä osa vielä kärvistelee ilman keskuslämmitystä?), onhan heillä ainakin elokuvien ja tv-sarjojen perusteella seinässä vempain mistä lisätään lämpöä vaikka keskellä kesää...

(Mene tiedä sitten onko fiktio, tässä siis elokuvat ja tv-sarjat, aina varsinaisesti taidetta, mutta pitipähän noita kliseitä mainita.)

 

 

Kun asuin suomessa ja kylmissä maissa niin nukuin yleensä alasti. Nykyään kun asun kuumassa taikamaassa niin nukun yleensä verkkarit jalassa ja T-paita päällä.

Tämä ehkä johtuu siitä että kylmissä maissa yleensä käyttää peitttoa ja kuumassa maassa korkeintaan lakanaa ja aina ei sitäkään. Eli joku suoja esimerkiks itikoita vastaan tulee niistä vaatteista. Myös hikoileminen tuntuu mielyttävämmältä jos se tapahtuu paidan läpi kuin paljaalla iholla lakanalla pyörien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat