Kommentit (3)

SamBody
Seuraa 
Viestejä6062
Liittynyt3.5.2008

"Haluamme kertoa lukijoille uutisia emmekä vanhasia, mutta kuinka luotettavana tietona uuden löydön tai selitysmallin kulloinkin voi esittää?"

 

No senhän kertoo melkoisen tyhjentävästi se, että Enqvistin kertoma teoria julistetaan tässäkin jutussa tosiasiaksi jo ingressissä ;-)

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Eusa
Seuraa 
Viestejä15168
Liittynyt16.2.2011

Olen hieman yllättynyt siitä, kuinka vähän löytyy vakavasti otettavaa tutkimustyötä sen suhteen, kuinka olemassaolemattomuuteen matemaattisesti voisi muodostua potentiaaleja, jotka muodostavat tilan ja aineen sekä nyt havaittavat fysiikan lait.

Tuon kun saa auttavasti selville, inflaation mysteeri jää toissijaiseksi.

Samoin voi selvitä se miten ja missä luuraa edelleen se vastapotentiaali, joka edustaa aineen ja tyhjön antienergiaa.

Kriisissä on ajatus, että potentiaalit sisältävä aine olisi pakkautunut hyvin tiheään alkumunaan, josta olisi saanut alkunsa big bang -kosmologia. Occamin partaveitsen mukainen yksinkertaisin hypoteesihan olisi se, että pistepotentiaalien lisääntyminen lisää tilapotentiaalia ja avaruuden sisäinen laajenemisilmiö on saanut vauhtinsa tuollaisesta. Rakenteiden 1-ulotteinen vuorovaikutuskausaliteetti, 2-ulotteinen kenttävaikutus ja 3-ulotteinen tila muodostavat tasapainoyhtälön.

Hienorakennevakio suoraan vapausasteista: 1 / (1^0+2^1+3^2+5^3+1^0/2^1*3^2/5^3) = 1 / 137,036

Goswell
Seuraa 
Viestejä11603
Liittynyt8.3.2010

Merkillistä mikä hinku on tehdä olemattomasta olevaista, siis äärettömästä tilasta jotakin pikselimössöä. On tila, olevaisena olematon äärettömyys ja energia jolla on eri olomuotoja, materia ja säteily. Materia on sisäisesti sidottua c:n tasapainosta vipellystä paikoillaan ja säteily on sitomatonta vipellystä nopeudella c. Fotoni on esimerkki säteilystä, se etenee tasaisesti, ei pikseli pikseliltä.

Minun mielestä noin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat