Kommentit (9)

salai
Seuraa 
Viestejä7527
Liittynyt17.3.2005

Simpanssi juo palmuviiniä lehden avulla:

| CHIMPANZEES BOSSOU AND NIMBA

 

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Häxpi
Seuraa 
Viestejä1334
Liittynyt15.11.2014

Lainaus:

Viina alkoi maistua jo 10 miljoonaa vuotta sitten

Jutussa ei kerrota minkälaista tislausmenetelmään apinat käyttivät. Arvelen, ettei laitteisto kuitenkaan ollut apinoiden itsensä konstruoima vaan kenteis luonnon muovaama tai apinakokeita tehneiden avaruusolioiden laatima.

 

Islamismi nojaa islamin arvovaltaisiin lähteisiin: Koraaniin, sunnaan, Muhammedin esimerkkiin ja sharia-lakiin. Islamismi on islamin hartainta harjoittamista.

Riddick69
Seuraa 
Viestejä174
Liittynyt19.11.2014

 

10 miljoonaa vuotta alkoholia.

Voitaisiin todeta, että mikäli haluat nähdä miten alkoholi on vaikuttanut ihmisen kehitykseen, niin katso peiliin. Siinä näkyy satojen sukupolvien tulos jopa P.Räsäsenkin naamassa.  Sama pätee muihinkin luonnossa esiintyviin päihteisiin.

Lha
Seuraa 
Viestejä65
Liittynyt10.11.2005

 

Lainaus:
Viina alkoi maistua jo 10 miljoonaa vuotta sitten

 

Vai että 10 miljoonaa vuotta sitten? Kiistaton todistusaineisto tälle väitteelle/"totuudelle" jäi aika vähäiseksi, mutta kun tämä kerta on "tiedelehti", niin kai sitä pitäisi sitten uskoa.

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1391
Liittynyt26.3.2006

Mistä 10 miljoonaa vuotta sitten sai viinaa?

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti)

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187
Liittynyt27.2.2014

Jossakin turistien alkoholijuomia näpistelevässä apinalaumassa on huomattu samansuuruinen jakauma raittiisiin, kohtuukäyttäjiin ja humalahakuisiin suurkuluttajiin kuin ihmisissäkin.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat