Seuraa 
Viestejä70

Tätä ollaan odotettu vuoskymmeniä, mutta nyt se tapahtuu: Maailma tulee mullistumaan 10-20 vuodessa, niin paljon ettemme voi edes arvioida suuruusluokkaa tulevalle kehitykselle.

Lisäsin teknologiseen singulariteettiin (http://fi.wikipedia.org/wiki/Teknologinen_singulariteetti) sanan bio, koska tämä tulee myös koskemaan bioteknisiä asioita, koska ne tulevat teknologisen singulariteetin kanssa mahdollisesti saavuttamaan singulariteetin samalla. Tutkijat loivat hiirille puolittaisen ihmisaivot: http://www.hs.fi/tiede/a1305903484750

Tekoäly alkaa lyödä vihdoin läpi itseään vuosikymmenien odotuksien jälkeen. Samalla automatisoidutlaitteet, jotka perustuvat kehittyvään tekoalyyn paranevat. Mahdollisuudet tehdä samalla hybridieläin rotuja singularisoituvat.

Millaisen maailman näemme 20 vuoden kuluttua? Ihmiset ovat eriytuneet super-eliittiin, joka parantaa itseään ja jälkeläisiään tekno- ja bioteknologioin. Heitä puolustavat superteknobioarmeijat.

Suuret köyhät massat ovat yhä enemmän kontrollissa ja yrittävät päästä parempiosaisten asemaan keinolla millä hyvänsä: http://yle.fi/uutiset/espanja_pysaytti_tuhat_eurooppaan_pyrkinytta_raja-aidalle/7299501

Kuinka kauan kestää, että ensimmäinen bioteknoelämän muoto on todellisuutta, joka elää satoja vuosia ja tekniikan edetessä tavoittelee kuolemattomuutta? Kuolemattomuus on aina ollut ihmisrodun halu. Pyramidit, hautaus, kaikki on tähän tähdännyt. Singulariteetin alkaessa se voi olla mahdollista. Tottakai vain rikkaille ja vallassa oleville.

Toki myös joidenkin ns. ammattilaistyöläisten elinikää pidennetään. Ammatilaistyöläinenhan alkaa tarkoittaa samaa asiaa kuin p*skatöiden duunari, kehistysmaan hikipajan "työntekijä" ja muinoin rehellisesti orja. Heitä tarvitaan vielä vähän aikaa, koska siihen menee eniten aikaa, kunnes automaattiset robotit voivat korvata tämän duunariluokan _kaikissa_ tehtävissa. Sen jälkeen heitä ei tarvita ja he kuolevat sukupuuttoon kuin neanderdalin ihmiset.

SKENAARIA ON UHKAAVA KOKO HUMAANIA OLEMASSAOLOA KOHTAAN

Ainoastaan kolmas maailman sota voi estää sen. Putin ei ole Putler vaan maapallolle saapunut vapahtaja. Hänen takanaan on aseet estää aikaisemmin kuvailemani helvetin valtakunnan syntymisen maapallolle.

Amen, Vapahtaja Putin

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat