Seuraa 
Viestejä1
Liittynyt7.12.2014

Minua on jäänyt vaivaamaan tapahtuma joka tapahtui jokunen vuosi sitten ja kysyisin onko tapahtumalle jotain selitystä/ teoriaa? 

Olimme menossa flikkakaverin kanssa normaaliin tapaan saunomaan ja tapana oli ottaa tupakat mukaan että saa siinä saunan jälkeen sauhuutella savut. No kello läheni jo h-hetkeä kun pitäisi ruveta lähtemään mutta tupakkiaskia ei löydy mistään. Etsittiin askia siinä vajaat 10min ja joka paikasta tullen siihen tulokseen että ***** ei sitten kun ei mistään kerran löydy ja oli tyytyminen että pitää lähteä saunan jälkeen kauppaan vielä käymään. No saunasta tullessamme siinä vaihdoin vaatteita ja flikka oli puhelimessa olohuoneessa mihin keittiöstä näki ja olin sanomassa moikat kun siinä samalla huomasin askin ihan keskellä pöytää. Voisin lyödä 100€ vetoa että se ei ollut siinä ennemmin kun sitä etsimme kissojen ja koirien kanssa. 

Joskus lukenut jonkun fyysikon teoriasta että maailmaa ei olisi selän takana ja että se "piirtyisi" sitä mukaan kun päätäsi käännät ja joskus tulee sellaisia virheitä että kaikki eivät piirrykkään.

Tai sitten se oli tämä kosminen jokeri joka vit***lee ihan vain ihmisten päiden menoksi.

Kaikille varmasti on käynyt näin mutta se oli jotenkin niin uskomatonta kun löytyi keskeltä pöytää keittiöstä ja kahdestaa etsittiin.. Onko tälle olemassa jotain teoriaa mitä siinä oikein tapahtui?!?

Kommentit (5)

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10206
Liittynyt20.1.2013
VeliJalo

 Voisin lyödä 100€ vetoa että se ei ollut siinä ennemmin kun sitä etsimme kissojen ja koirien kanssa. 

 

Satku ei riitä, pitää olla vähintään tonni, ja vaatii erikoiskoulutetut vainukoirat, muuten ei onnistu.

Voin paljastaa, jotta asia enää vaivaisi, että naapurin mammas lilla pissmutter kävi pummaamassa askistasi pari ciggee, ja palautti sitten askin niin ettet huomannutkaan...

 

 

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Joskus jokin on liian esillä jotta sitä huomaisi. Ette jotenkin alitajuisesti olettaneet sen olevan siinä. Tai sitten se tosiaan ei ollut siinä aiemmin. Esineet voivat siirtyä itsekseen, en tiedä miksi, mutta nyt minulla on tiedossani yksi tapaus jota oli todistamassa lukuisia henkilöitä ja jolle ei ole mitään tavanomaista selitystä olemassa. En halua kertoa siitä tarkemmin koska tiedän näiden ihmisten lukevan tiedefoorumia. Mutta juu, on sitä meilläkin lennellyt tuikkulasia pariin otteeseen. Ne on vaan juttuja jotka johtuu jostain mitä emme tiedä. Ehkä sitten kummitukset tekee, ihan sama. Jos teillä asuu kummitus joka vaan lainasi röökiä. Tai ihan joku eläväkin? 

くそっ!

Hercules
Seuraa 
Viestejä906
Liittynyt3.10.2014

Jos nyt ihan vakavissaan tähän jotain sanoo, niin mistä tietää että johonkin on piilotettu salainen ovi? Siitä, että tietää. Mistä lapsi tietää mistä alkaa pöytä ja mistä lattia? Siitä, että hän tietää.

Välillä parin bissen ja saunan jälkeen prossu voi vähän throttlata ja sellaiset asiat saattavat vähän kangerrella.

Tähän logiikkaan perustuu esimerkiksi jekut, kuten kiven maalaaminen jalkapalloksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat