Seuraa 
Viestejä3346

Adressit.com 

Tarjoamme ilmaisen sivutilan nettiadresseille. Käyttäjiemme luomiin adresseihin viitataan päivittäin tiedotusvälineissä, joten nettiadressi on tehokas väline, kun haluat saada asiallesi suuren yleisön ja päättäjien huomion. 

Kirjoitti pinklin1: Adressiin nimienkeruun yhteydessä kerättiin myös rahaa. Oli ilmoitettu hinta, kuinka paljon maksaa jos nimi näkyy listalla tietyn ajan. Hinnat olivat 5 - 80 euron välillä. Nyt kun adressin perille toimittamisesta kerrotaan, ei enää mainita sen henkilön nimeä, joka oli adressin allekirjoittamisen yhteydessä kerännyt rahat. Minulla ei ole kopiota, mutta selvästi muistan, että adressin henkilökohtaisesti suurlähetystöön  toimittaminen oli mainittu. Ymmärsin kai väärin kun ajattelin, että myös rahat toimitetaan suurlähetystöön. Tuolloin elettiin aikaa, jolloin hätä esimerkiksi Donetskissa oli suurin. Mutta ei tässä mainita keräyksellä saaduista rahoista mitään, mihin ne on käytetty: 

Kirjoitti adressin kerääjä:

Kiitos kaikille allekirjoittaneille. 

04.12.2014 02:35  

Hei, 

Vastine median ja päättäjien negatiiviseen Venäjä julkilausumiin adressi on saapunut perille, sinne minne se kuuluukin. 
Kiitos kaikille osallistuneille, me teimme sen! Äänemme kuultiin  Tätä ei Suomen valtamediat ja sen omistavat €liittimme halunneet kuunnella, ja eivät halua vieläkään kuunnella. Se on niin hirvittävän väärin... 

Olette rohkeita, ja uskotte vielä tämän kaiken hulluudenkin keskellä oikeudenmukaisuuteen ja omaan sananvapauteen, tosin tähän näennäiseenkin, sillä me kiersimme valtamediat ja päättäjämme. Kunnioitan teitä suuresti. 

Poistan adressin kokonaan muutaman päivän sisällä, ja sillä toivonkin että viestini tavoittaa kaikki teidät allekirjoittaneet.  

Vielä kerran kiitos, ja taistelu rauhasta, sananvapaudesta sekä valtamedian ja päättäjiemme vastainen taistelu jatkuu yhä edelleen. Tämä oli vain yksi näpäytys yksipuoliselle valtamedian uutisoinnille, lakeja valvovien virkamiehillemme, ja julkisen sanan neuvostolle. Heillä ei ole enää mitään kontrollia valtamedioihin. Päiväittäinen julkinen uutisointi on mennyt täysin hallitsemattomaksi. Sitä hallitsee vain yksi tietty taho, ja valitettavasti se ei ole Suomen kansa. 

Meitä on todellisuudessa paljon isompi joukko, jotka ajattelee samoin. Tämä, pelkästään sosiaalisessa mediassa kerättu adressi ei tavoittanut kaikkia. Yrityksistä huolimatta emme läpäiseet valtamedian sensuuria. Se ei liene kenelläkään yllätys. 

Kirjoitti adessin kerääjä:  

Venäjällä iso uutistoimisto uutisoi aiheesta näin:   

”Suomalaiset keräsivät allekirjoitukset tukeakseen ystävyttään Venäjään. 

18:52 03.12.2014 (Päivitetty: 21:11 03.12.2014)

MOSKOVA 3. joulukuuta - RIA Novosti.

Suomalaiset keräsivät allekirjoitukset tukeakseen ystävyttään Venäjään,
Suomalaiset aktivistit järjestivät adressin sosialisessa verkossa, jossa he tuomitsevat Suomen valtion sekä median venäjän-vastaisen aseman ja haluavat säilyttää suomen itsenäisyyden. 

Adressi on suunattu Venäjän presidentille Vladimir Putinille ja sen julkaisuhetkellä adressi sisälsi yli 1700 allekirjoitusta. 

Saatekirjeessä aktivistit kertoivat omista motiveistään, korostaen, että eivät hyväksy suomen liittymistä natoon eikä ystävyys/kauppasuhteiden tuhoamisen sanktioiden avulla. 

Me olemme monesti valittaneet valtion päättäjille meneilään olevasta vastakkain asettelusta Venäjää vastaan, Suomen mediassa sekä laittomasta yhteistyösopimuksesta nato:n kanssa. 
Meidän nykyistä valtionjohtoa ei kiinosta meidän mielipide, kertovat aktiiviset kansalaiset.

Teksti valitus kuuluu seuraavasti:
(Adressin sisältö) 

Vastoin Suomen valtamediassa esitettyjä valitettavan yksipuolisia ja negatiivisia poliittisten päättäjiemme julkilausimia, Meillä on tahto välittää teille Suomen kansalaisina sen yhteisen mielipiteen, jota maamme valtamediat ei halua tuoda esiin.
ME emme halua mitään konfliktia Venäjän kanssa.
ME emme halua sotilaallista liittoutumista NATO:n sotilasliittoon.
ME emme tue päättäjiemme negatiivisia ja diplomaattisesti ala-arvoisia Venäjän vastaisia lausuntoja.
ME emme tue poliittisten päättäjiemme häpeällistä käyttäytymistä Ukrainan kriisin aikana.
ME emme halua osallistua mihinkään sotatoimiin EU/NATO:n puolesta.
Olemme edelleen demokraattisten arvojen mukaan puolueeton ja liittoutumaton maa ja aiomme puolueettomana pysyä myös jatkossa.
ME emme koe Venäjää uhkana, kuten päättäjämme antavat vasten yleistä tahtoa ymmärtää.
ME koemme tärkeäksi ylläpitää Venäjän kanssa hyvät suhteet, niin poliittisesti kuin kauppasuhteissakin.
ME kunnioitamme keskenäistä naapuruussopimusta, vaikka päättäjämme juridisesti yrittävät mitätöidä sen vastoin Suomen kansan tahtoa.
ME puolueettomana Suomen kansana toivomme, että tämä viestimme tavoittaa Venäjän ylimmät päättäjät, sillä tämä viesti on aito tervehdys, aidolta Suomen itsenäiseltä kansalta itseltään.

Allekirjoittaneet: Suomen itsenäinen ja puolueeton kansa 

РИА Новости http://ria.ru/world/20141203/1036421353.html#ixzz3KrZKcOvw

 Kirjoitti Piklin1: Adressisivulla oli eilen näkyvillä nimilista ja siellä oli 1821 allekirjoitusta. Lihavoin Ria Novostin ilmoittaman allekirjoitusten määrän tuossa ylempänä Ria Novostin kirjoituksessa. 

Lisäksi annettiin tilinumero, jotta voisin halutessani tukea adressinkerääjän blogia. Katsoin millainen blogi se on. Blogissa kaikki oli eri lehdistä lainattua, tai tässä tapauksessa varastettua, koska sitä kaupattiin.

Alla: Vieritä palkkia niin blogi on jatkona - ainakin se minulle näkyy:

Adressin Vastine median ja päättäjien negatiiviseen Venäjä julkilausumiin tekijä on kirjoittanut tiedotteen. Lue tiedote avaamalla seuraava sivu:
http://www.adressit.com/read/14652/23758141

Kirjoitin tästä, koska levitin tietoa tästä adressista syyskesällä.

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Vaikka en tuota avausta juurikaan ymmärtänyt, niin kyseessä taitaa olla sama adressi jonka allekirjoittajia ovat mm Hertta Kuusinen Terijoelta useampaan kertaan, Puisto Kemisti Vaalasta, Jutilan Timo Tampereelta, Jon Hellevig pariin kertaan, Johan Bäckman, Abdullah Tammi pariin kertaan, Leena Hietanen yms. Että semmoinen adressi

salai
Seuraa 
Viestejä8027

Olihan siellä mukana myös Per Saukko ja Anu Saukko veli venäläistä tukemassa.

Nuo etunimethän ovat helppoja kirjoittaa, joten tuskin aiheuttavat lapselle ongelmia. Eivät ole ainakaan tulevan kirjan ennakoinnissa mainittu:

Vanhemmat huomio: "Älä anna tällaista nimeä lapselle" | Yle Uutiset | yle.fi

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

Nuo nimimerkit mitä tuossa edellä on, voivat olla informaatiosodassa toisen osapuolen aseita.

Itsekin olen eri osapuolta kuin adressin kirjoittaja, mutta minun aseeni on että toin huijauksen julki.

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346
bergepanther

Vaikka en tuota avausta juurikaan ymmärtänyt, niin kyseessä taitaa olla sama adressi jonka allekirjoittajia ovat mm Hertta Kuusinen Terijoelta useampaan kertaan, Puisto Kemisti Vaalasta, Jutilan Timo Tampereelta, Jon Hellevig pariin kertaan, Johan Bäckman, Abdullah Tammi pariin kertaan, Leena Hietanen yms. Että semmoinen adressi

Nuo oikeilla nimillään adressin allekirjoittajat eivät ole syypäitä mihinkään. He ovat vain allekirjoittaneet adressin, kuten minäkin. Kun nimi on kahteen kertaan, se voi merkitä sitä, että 3 kk lisänäkyvyyttä maksettuaan, on ollut allekirjoitettava toiset kolme kuukautta jne. Keräys on kestänyt 9 kk.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Minä veikkaan, että tuollaisia adresseja syntyy, kun on käyty Pietarin trollipalatsissa juhlimassa ja otettu vodkaa hiukan enemmänkin päähän.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7563

"ME puolueettomana Suomen kansana toivomme, että tämä viestimme tavoittaa Venäjän ylimmät päättäjät, sillä tämä viesti on aito tervehdys, aidolta Suomen itsenäiseltä kansalta itseltään."

 

Tuon jos jättäisi pois voisin kohtuu pitkälle olla asiassa samaa mieltä.

 

Jos vielä tunnistaisi sen, että ei Suomen poliittinen johto ole huutanut punaisena Venäjä vastaisuuttaan jatkuvasti niin oltaisiin vielä lähempänä totuutta.

 

Suomen poliittinen eliitti on kriisissä toiminut melko hyvin. Erityisesti ollessaan lähtemättä kaiken maailman hörhöilyyn mukaan. Esimerkiksi ydinvoimapäätös oli Suomelle hyvä ja kauppasuhteiden vaaliminen Venäjään on Suomen kokonaisedun mukaista ja poliittinen johto on sitä myös pitkälti kunnioittanut.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Vatkain

Siis mistä tässä avauksessa on kyse? En tajunnut mitään.

Joku on pystyttänyt huijausaddressin jolla Venäjä-mielisiltä vedätetään rahaa. Eli siis saa lisätä nimensä Putinin takamusta nuoleskelevaan nimilistaan ja rahalla saa ostettua näkyvyyden listalla omalle nimelleen rajalliseksi aikaa. Muka. Ihan perus apinaa koijataan -meininkiä siis. Nyt pinklin1:ä hyvin ymmärrettävästi harmittaa kun meni halpaan.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

molaine
Seuraa 
Viestejä2839

Parempi läppä olisi vielä ollut, kun joku oikeasti olisi kiikuttanut pussillisen rahaa Venäjän suurlähetystöön, osoitteena Donetsk ja filmannut piilokameralla.  

Kääpä/Raspu/Samikoku kirjoitti:
Pannaan vitutus kiertää. Jos minä ennkirjota niin ei sitte muutkaan.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839
pinklin1
bergepanther

Vaikka en tuota avausta juurikaan ymmärtänyt, niin kyseessä taitaa olla sama adressi jonka allekirjoittajia ovat mm Hertta Kuusinen Terijoelta useampaan kertaan, Puisto Kemisti Vaalasta, Jutilan Timo Tampereelta, Jon Hellevig pariin kertaan, Johan Bäckman, Abdullah Tammi pariin kertaan, Leena Hietanen yms. Että semmoinen adressi

Nuo oikeilla nimillään adressin allekirjoittajat eivät ole syypäitä mihinkään. He ovat vain allekirjoittaneet adressin, kuten minäkin. Kun nimi on kahteen kertaan, se voi merkitä sitä, että 3 kk lisänäkyvyyttä maksettuaan, on ollut allekirjoitettava toiset kolme kuukautta jne. Keräys on kestänyt 9 kk.

Eivät sinänsä olekaan, joskin hieman epäilen että kyse on siitä että jotkut vaan (kuten Hertta Kuusinen Terijoelta;) kannattavat aatetta hieman kovemmin kuin toiset. Pisti myös silmään että aika iso joukko adressin kirjoittaneista ei halunnut nimensä näkyvän, joten jos pelkästään näkyvien joukossa on huomattavan paljon hämäriä ja toistuvia nimimerkkejä voi todellinen kannatus jäädä jopa murto-osaan tuosta mainitusta lukemasta. En tosiaan aluksi tajunnut että kyseessä olikin rahahuijaus, moisia kannattaa näköjään syystäkin tulevaisuudessa välttää.

Toope
Seuraa 
Viestejä27093

Mikä päätös ylläpidolta on sulkea tuo maahanmuuttoketju, jos kerran tietävät, että samat keskustelut leviävät muihin ketjuihin? Eikö järkevintä olisi pitää se yhdellä alueella? Parempi rajoittaa keskustelua muilla alueilla, ja antaa sen elää yhdessä ketjussa.

Huonoa moderointia mielestäni. Tuo päätös vie saman keskustelun vaan moniin muihin ketjuihin.

 

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää, pommi-iskut ja jengit ovat sitä monikulttuurista Ruotsia, se on kehitystä." Liian monien mielestä"!"
http://tinyurl.com/jbs6kqp

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Toope

Mikä päätös ylläpidolta on sulkea tuo maahanmuuttoketju, jos kerran tietävät, että samat keskustelut leviävät muihin ketjuihin? Eikö järkevintä olisi pitää se yhdellä alueella? Parempi rajoittaa keskustelua muilla alueilla, ja antaa sen elää yhdessä ketjussa.

Huonoa moderointia mielestäni. Tuo päätös vie saman keskustelun vaan moniin muihin ketjuihin.

Sähän jauhat samaa paskaa joka tapauksessa kaikissa ketjuissa mihin osallistut.

 

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346
asdf
pinklin1

Mikä kohta oli naurettava?

Se kohta siinä alun ja lopun välissä, mukaanlukien alku ja loppu.

Pitäähän sitä saada joskus saada nauraa, jos ei muuta nauramista ole niin toisen vahingolle.

Rousseau

Noinkohan Venäjä säästää addressin allekirjoittaneiden hengen sitten kun hyökkää Suomeen.

Milloin ja miksi se hyökkää?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
pinklin1

Milloin ja miksi se hyökkää?

Silloin ja siksi kun keksii tarpeeksi hyvän verukkeen.

***

Mikähän on Aku Ankan kanta tähän tilanteeseen, onko jo allekirjoittanut addressin?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat