Kommentit (6)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Tutkimus ei sitten selvittänyt josko deittipyynnön hyväksymisen taustalla olisi ollut myös narsistisia seikkoja, eli että se joka kuvitteli olevansa kiinnostuksen kohde, koki itsensä imarrelluksi?

Olisivat vielä selvittäneet senkin missä kulkee raja että toinen osapuoli alkaa olemaan niin epäviehättävä ettei tätä lähde tapaamaan vaikka maksettaisiin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Hercules

Ja muuten käytät kvanttoreita aika typerästi. Etsit joukkoa joka on niin vastenmielinen, etteivät he kelpaa kenellekään, eli sekoitat universaalin eksistenssin universaalin ja eksistenssin väliin.

Noh, tarkemmin kun asiaa ajattelee, niin Jammu Siltavuorikin aikoinaan kelpasi ainakin yhdelle naiselle (luin hänen eksänsä muistelmat jostain lehdestä). Mutta eihän toki kyseinen nainen miestänsä valinnut siltä pohjalta että vautsi vau mikä upea pedofiili. Tulevaisuutta kun ei kenkään tiedä.

Tutkimuksissa olisi siis selvinnyt vain henkilökohtaisia mieltymyksiä, eli ei ole olemassa mitään objektiivista, absoluuttista ja kaikille kelpoisaa yleisesti hyväksyttyä "niin sikarumaa ettei kelpaa kenellekään".

Ymmärrän turhautumisesi itsestäänselvyyksien länkyttäjien, kuten minä, kanssa.

Vierailija

Toi on kyl Aivan Saatanan Kiva asia suunnilleen jokaisella ihmiselämän alueella että ei vaan voi vahingossakaan suoraan sanoa mikä on homman nimi.

Saattaa kyl olla että oon joskus itsekin... ex-duunissa kun rupesi olemaan tilanteita tiiminjohtajan kanssa niin se isompi pomo sitten ehdotti että voitasko sopia silleen että sinä et sen tiiminjohtajan kanssa enää tappele. Kiinnosti säilyttää se duuni vaikka hommat tökki niin sanoin että joo. Nyt olisin kai sanonut vastaavassa että eipä sovita. Vitutus alkoi olla parhaimmillaan sitä luokkaa ettei palkka enää kompensoinut.

Se on sitten toinen asia että jos deittipyyntöön tuleekin kielteinen vastaus niin mikä on todellinen syy.

Erään tapauksen kohdalla haluan ajatella että kielteinen vastaus johtui vain siitä että ei nyt vaan sovi aikatauluun, lento takaisin lähtee silloin ja siloin ja täts it. Silleen suht koht hyvä meininki kuitenkin oli sen kanssa.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Olisi ihan hyvä jos sellaisessa tapauksessa että kun on jo suunniteltu tapaamista, taikka tavattu vasta pari kertaa, mutta ei haluakaan enää tavata tai jatkaa yhteydenpitoa, olisi mielensä muuttanut velvollinen sanomaan yhden syyn, ja toinen osapuoli olisi velvollinen tyytymään siihen syyhyn ja olemaan inttämättä ja marisemasta. Sen joka torjutaan kannattaa ajatella asia niin että pääpointtihan koko jutussa on että toinen EI halua tutustua, se on toissijaista että minkä takia. Mutta se että sanoo asian suoraan on kuitenkin aina parempi kuin vain hävitä mystisesti tuhkana tuuleen, jolloin toinen saattaa arvuutella että makaako se teholla tms. Tai varsinkin että "sanoinko jotain tyhmää, ja miten välttäisin sen jatkossa, kun en tiedä mikä sanomassani oli tyhmää". 

Jotkut ihmiset eivät niin kertakaikkiaan kestä torjutuksi tulemista että heidän pitää jotenkin riitauttaa asia vaikka he eivät oikeasti olisi edes kiinnostuneitakaan siitä joku torjuu. Toiset taas jättävät jälkeensä syviä mysteereitä juurikin sillä tavalla että alustavan yhteydenpidon mukaan ollaan hyvinkin kiinnostuneita toisistaan ja kaikki tuntuu napsahtavan yhteen, ja sitten yhtäkkiä bluf. Ei ketään siellä toisessa päässä. Yhtä rasittavaa kumpikin touhu. 

Juurikin olen tässä itse hivenen odotellut että kuuluuko yhdestä tyypistä mitään, kun olisi kerrankin ollut saman alan miehiä kuin minä, eli hörhö. Jää kai ikuseksi arvoitukseksi että oltiinko sittenkin eri koulukuntaa, kun yhteydenpito katkesi jo ennen kuin edes peloteltiin toisiamme toistemme pärstäkertoimilla. Sen kyllä ymmärtää jos pelkän pituutensa, painonsa ja sijaintinsa kertonut mies katoaa, mutta jos joku on kirjoitellut pitkän postin ja antanut ymmärtää että vieläkin pidempäänkin pystyisi, niin väkisinkin miettii että oliko tässä joku ihme kiusanteko takana että huijataanpa ämmä kuvittelemaan että se olisi löytänyt sellaisen jonka kanssa oikeasti pystyy puhumaan ihan mistä tahansa. 

Ei ollut eka kerta kun noin käy. Muutakaan selitystä en ole keksinyt, siis sen lisäksi että kyseessä on huijaus, kuin että verbaalisilla miehillä käy niin flaksi ettei sitä nyt joka kantturalle ehdi ilmoittelemaan että sori sitouduin jo toisaanne.

Mykäksi heittäytyminen on helpommin tehty kuin sanottu...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat