Kommentit (7)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6286
Liittynyt8.11.2012

Seuraavaksi tutkijat voisivat selvittää, mikäli uskaltavat monessa minuutissa saa perusjenkin sille kannalle, että Geneven sopimusta tulee noudattaa ja sitä rikkovia vastaan tulee nostaa oikeudenkäyntejä, aivan kuten natseillekin tehtiin.

 

Erityisen mielenkiintoiseksi menisi testata reaktioita eri osavaltioissa.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä27924
Liittynyt13.5.2005

Koe ilmeisesti toistettiin ja tulokset olivat tällä kertaa vieläkin selvemmät kuin alkuperäisessä vilppiin perustuneessa tutkimuksessa. Saas nähdä, paljastuuko taustalta jälleen vilppi vai jääkö tulos tällä kertaa voimaan.

Riittoisampi keskustelukumppani.

Vierailija

En jaksanut etsiä tarkempaa kuvausta tosta mullistavasta tekniikasta ja tuloksista, mutta eiköhän se kutakuinkin mene niin, että ensin ilmoitetaan että me tehdään tutkimusta ja pyydetään jotain mitätöntä, kuten vaikkapa oven avaamista. Sen jälkeen annetaan joku lehtinen ja pyydetään jo isompaa palvelusta, kuten vaikkapa sitä kymmentä minuuttia ja saatetaan jopa kertoa, että monet ihmiset ovat kokeneet hyötyvänsä keskustelusta. Jossain vaiheessa sitten tietenkin pitää täyttää adressi. Empaattisuuskin on hyvän myyjän merkki. Esimerkiksi kipsiin valutettu koipi on erinomainen täky.

Neuroscientists explain why straight men like trans women and why straight women like Edward Cullen

https://www.youtube.com/watch?v=qMoEs7eQeZE

Mutta onhan tosiaan Jehovan todistajat jotenkin kasvattanut määräänsä vuosien varrella, vaan onnistuuko lähetystyöllä saamaan jostain valtavirtaa, on vähän kyseenalaisempaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat