Seuraa 
Viestejä132

Kerron nyt asian selventämiseksi koko tarinan. Olen kärsinyt viimeiset viisi viikkoa poskiontelon tulehduksesta käyden kokoajan töissä  jota on lääkitty tuloksetta doxicykliinilla ja kortisonilla . Kortisonikuurin jälkeen olo oli muutaman päivän parempi kunnes viime yönä ilmestyi 38 asteen kuume.

myös punktio on tehty ja viljelmän tulokset selviävät ensi viikolla.

Kovasta päänsärystä johtuen oli pakko mennä vastaanotolle kun pelkäsin tulehduksen levinneen otsaonteloon jossa on olemassa vakavien komplikaatioiden riski.

 

Tuota yskimisestä johtuvaa  päänsärkyä on ollut oikeastaan koko ajan siinä määrin , että illalla sitä on joutunut lääkitsemään pahimmillaan panacodeilla kivun säteillessä korvaan ja nieluun

 

Vastaanotolla minut tutki nuori lääkäri joka ei oikeastaan ei oikeastaan noteerannut vaivojani kuume mukaan lukien miksikään  ja tutkittuaan korvat oli jo passittamassa minua töihin konepajaan jossa ilma on sakeanaan hitsauskaasuista , ruosteisen raudan pölystä ja toimenkuva on hitsaamista ja asentamista jossa joutuu myös nostelemaan ja kannattelemaan kappaleita joiden kanssa teluamisen tuntee kyllä kropassa terveenäkin saati sairaana.

 

Työ sinällään itsenäisyydessään on mukavaa mutta jäi vain vaivaamaan  , että eikö tuossa kuumeisena repimisessä ole sydänlihaksen tulehduksen riski johon suunnistajiakin kuolee vai olenko vain liian varovainen uhraamaan itseäni 100% työnantajalle?

 

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat