Seuraa 
Viestejä3265
Liittynyt16.3.2005

Kaksikielisyys on hyvä asia. Voi esimerkiksi vaihtaa äidinkieltään saadakseen haluamansa luottamushenkilöpaikan. Ongelmaksi voi tosin tulla se, että täytyy luopua jostakin aiemmin samalla konstilla saadusta paikasta. Ei ole helppoa poliitikoillakaan...

http://www.hs.fi/kaupunki/a1418968313203?ref=hs-art-luetuimmat-9

Kommentit (3)

unbiased
Seuraa 
Viestejä1863
Liittynyt26.12.2010

Mitä helvettiä sillä on väliä, mitä kieltä puhuu tai mihin puolueeseen kuuluu tai ei kuulu, jos on kaikista pätevimmäksi todettu hoitamaan ko virkaa? (Pätevyystoteamisen tietenkin pitäisi jonkun puolueettoman lautakinnan määritellä.)

Mutta Suomihan on puoluepoliitikkojen byrokratian huippumaita maailmassa.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6273
Liittynyt8.11.2012

Toinen vastaava kysymys: vaihtaisitko sukupuolen jos olisi hyvä pörssiyhtiön hallituspaikka sillä tulossa. Jatkossa parhaat hallitusammattilaiset joutuvat luultavasti leikauttamaan itsensä edustamaan molempia sukupuolia, sillä muutoin ei kovenevassa kilpailussa säädellyillä markkinoilla enää tule oikein pärjäämään.

Toope
Seuraa 
Viestejä24539
Liittynyt23.7.2006

No, vihreät vaihtavat energiapolitiikkaansakin hallituspaikan vuoksi. Voivat tukea ydinvoimaa hallituksessa ja vastustaa sitä muualla. Myisivät äitinsä, elleivät olisi jo myyneet... Vihreät eivät ole vaihtoehto, he ovat tauti.

 

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat