Seuraa 
Viestejä3265

Kaksikielisyys on hyvä asia. Voi esimerkiksi vaihtaa äidinkieltään saadakseen haluamansa luottamushenkilöpaikan. Ongelmaksi voi tosin tulla se, että täytyy luopua jostakin aiemmin samalla konstilla saadusta paikasta. Ei ole helppoa poliitikoillakaan...

http://www.hs.fi/kaupunki/a1418968313203?ref=hs-art-luetuimmat-9

Kommentit (3)

unbiased
Seuraa 
Viestejä1863

Mitä helvettiä sillä on väliä, mitä kieltä puhuu tai mihin puolueeseen kuuluu tai ei kuulu, jos on kaikista pätevimmäksi todettu hoitamaan ko virkaa? (Pätevyystoteamisen tietenkin pitäisi jonkun puolueettoman lautakinnan määritellä.)

Mutta Suomihan on puoluepoliitikkojen byrokratian huippumaita maailmassa.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7568

Toinen vastaava kysymys: vaihtaisitko sukupuolen jos olisi hyvä pörssiyhtiön hallituspaikka sillä tulossa. Jatkossa parhaat hallitusammattilaiset joutuvat luultavasti leikauttamaan itsensä edustamaan molempia sukupuolia, sillä muutoin ei kovenevassa kilpailussa säädellyillä markkinoilla enää tule oikein pärjäämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä27261

No, vihreät vaihtavat energiapolitiikkaansakin hallituspaikan vuoksi. Voivat tukea ydinvoimaa hallituksessa ja vastustaa sitä muualla. Myisivät äitinsä, elleivät olisi jo myyneet... Vihreät eivät ole vaihtoehto, he ovat tauti.

 

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää, pommi-iskut ja jengit ovat sitä monikulttuurista Ruotsia, se on kehitystä." Liian monien mielestä"!"
http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat