Seuraa 
Viestejä1112
Liittynyt24.2.2011

Mikä pelikonsoli on tällä hetkellä järkevin ostos?

Kommentit (9)

---
Seuraa 
Viestejä3434
Liittynyt6.9.2006

Järkevin (ehkä) voisi olla ostaa PS3, jonka saanee näin aaton jäljiltä aika edullisesti käytettynä. Se, että kallistuuko päätös Mikkisoftin vai Sonyn leiriin konsolin osalta on vähän makuasia. Jos pelaa paljon verkkopelejä ja kavereilla on pleikkareita, niin äkspoksin kanssa ei pääse kyllä samoihin peleihin. Vice versa.

Reisimasa
Seuraa 
Viestejä406
Liittynyt21.12.2012

Juomapeli noppia heittämällä. Viinaa pimeässä. Peli toimii niinkin yksinkertaisesti, että heittää noppaa ja juo silmäluvun osoittaman määrän huikkia. Jos on kovin yksinäistä, voi myös heittää mielikuvituskaverin puolesta noppaa.

 

Olen kuullut, että ihmiset tekee tätä...

My feeling always is, if I thought of it, somebody else has thought of it

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Konsolin oston järkevyys riippuu ihan siitä, että millaiseen käyttöön se tulee.

Jos haluaa pelata konsolilla ilman nettiä, jos kaveriporukassa on paljon konsoleita, jos haluaa toimivat verkkokaupat yms. lisäpalvelut, haluaako laadukkaat urheilupelit, onko tärkeintä räiskiä, tahtooko lastenpelejä, tahtooko langattomia eleohjaimia tai muita erikoisohjaimia, millaisella töllöllä aikoo pelata, onko konsolin tarkotus toimia myös koko kodin viihdekeskuksena jne.

Hämmentää.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14193
Liittynyt23.6.2005

PS3 konsoleista, mutta monipuolisuudessa PC vie voiton. Jos haluaa retroilla ja tykkää kannettavasta, PSP:sta saa pikku tuunailulla mielettömän retrokoneen.

Myös halpuus on muuttuja, PC:n hinta vaihtelee älyttömästi sen mukaan mitä sillä huvittaisi tahkota, PS3:n saa jo alle 200 e uutena ja PSP on alle satkun sarjaa + muistikortit jos haluaa retroilla.

PS3:lla on enimmät olennaiset pelit ja uudemmat konsolit alkavat kunnolla ottaa kiinni vasta noin syksystä eteenpäin imho.

Itse pelaan nykyisin melko vähän tai ainakin harvoja pelejä, verrattuna aiempaan. Ilmaispeli Hearthstonea menee juuri nyt eniten.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat