Seuraa 
Viestejä13878

Kenelle on pirttihirmu tuttu?

Onko taas se aika kuusta jolloin pitää hiirenä kävellä ja varoa sanojaan?

EI muuten pidä!
Kun naisella on se äkäinen kausi niin silloin nainen viestittää että miehen pitää näyttää olevansa mies. Eli lunastaa uudestaan ja taas uudestaan se oma paikkansa miehenä talossa. Nainen tarvitsee jatkuvan todistuksen siitä että oma uros on perheen pää ja kykenevä hallitsemaan. Kuukautiskierron vaiheessa tämä tulee aina testatuksi. Sopuisa uros voi pärjätä hetken, mutta lopulta nainen kyllästyy sopuisaan ja alistuvaan tohvelisankariin ja panee kävelemään. Mies tekee karhunpalveluksen itselleen sietämällä naisen äksyilyä. Sietämällä vaan pitkittää oireita ja ne pahenee kerta toisensa jälkeen.

Huonolle käytökselle ei pidä hakea perusteita lääketieteestä vaan ne pitää torpata luonnollisella vastareaktiolla, eli miehen täytyy todistaa olevansa mies ja palauttaa nainen ruotuun päättäväisillä ja loogisilla sanoilla. Jos tämä jää tekemättä oireet vaan pahenee ja lopulta painitaankin PMS:n kynnyksellä. Mies tee palvelus itsellesi ja naisellesi, älä alistu simputukseen.

Naisen hormonitoiminta siis tarvitsee vastareaktion toimiakseen normaalisti. Joillan vaihtelu on voimakkaampaa joillan taas loivempaa, joku pärjää melko tasaisestikkin. 

Sivut

Kommentit (419)

Vierailija

Miksi nainen säätää kuukautisia?

 

Epäsäännnölliset kuukautiset on merkki kilpailuutilanteesta. Nainen säätää omia kuukautisiaan kilpailevan naisen kanssa samaan moodiin. Jos työpaikalla tai perhepiirissä on uros jonka suosiosta täytyy kilpailla nainen saa epäsäännölliset kuukautiset asettuakseen samalle viivalle uroksen suosiosta kilpailevan toisen naispuolisen kanssa.

Luonto on säätänyt asian näin. Nainen ei voi hyväksyä että uros omien kuukautisten aikana hyötyy toisesta naisesta. Nainen haluaa omistaa uroksen eikä jakaa, joten samanaikaiset kuukautiset mahdollistaa tasa-arvoisen kilpailutilanteen ja uros valitsee houkuttavimman.

Jos oman uroksen näköpiiriin ilmestyy uusi naaras joka houkuttaa urosta alkaa ”omistava” naaras säätämään omia kuukautisiaan uuden ”houkutuslinnun” mukaisiksi ja nainen saa epäsäännölliset kuukautiset kunnes kaksi kilpailevaa naista ovat samassa moodissa.

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1471

Viisaita sanoja. Kenenkään ei pidä alistua huonoon käytökseen ja simputukseen. Semminkään kotonaan. Kun käytöshäiriö on huomattu, on sitä parempi mitä nopeammin siihen puututaan.

Kysymyksessä on käytöshäiriö, jolla tarkoitetaan pitkäkestoista ja toistuvaa epäsosiaalista käyttäytymistapaa, joka rikkoo muiden perusoikeuksia ja sosiaalisia normeja. Käytöshäiriöiden ennuste on sitä parempi, mitä varhaisemmassa vaiheessa ongelmiin puututaan.

On kyse myös valtasuhteista ja rajoista sekä vallan epätasapainosta. Halutaan määritellä toinen jollakin tavalla. Parisuhteessa kiusaava osapuoli keskittyy usein vähättelyyn, alistamiseen, mitätöintiin, painostukseen, kontrolliin, epäilyyn ja mustasukkaisuuteen.

Käytöshäiriö ja kumppanin kiusaaminen voivat ilmetä esim. määräilynä, rajoittamisena, ja syyllistämisenä. Toiset kiusaavat itkemällä tai heittäytymällä marttyyriksi. Myös lasten kautta kiusaaminen on yllättävän yleistä.

Tälläistä törkeää käytöstä kumppania kohtaan ei pidä koskaan hyväksyä. Ei silläkään perusteella, että huonosti käyttäytyvä kiusaaja on nainen ja kierrossa tietty vaihe.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Nämä ovat kimurantteja kysymyksiä, eivätkä niin helppoja ratkaista kuin ei-naiskehon omistavana voi erehtyä luulemaan. Aivan kuten suurin osa miehistä ei esim. mahda sille mitään että jos alkaa tosissaan panettamaan, niin se panetus ei sitten millään meinaa lakata, voi olla naisenakin vaikea suhtautua kehoperäisiin tuntemuksiin. Itse ainakin olen huomannut että jo yhden yksittäisen kuukautisvuodon aikana mielentila voi hyppiä ylös alas, ja suorastaan naurettavan selvää on että aina isomman vuotoerän edellä tulee psyykkisesti todella paha olla. Sillä ei ole mitään merkitystä onko ympärillä silloin muita ihmisiä vai ei, eli se paha olo tulee aina, mutta mielestäni jotkut luonnonkansat ovat tehneet viisaasti eristäessään naiset vuotoaikanaan kylän ulkopuolelle omaan majaansa missä he kaiketikin saavat keskittyä täysin omaan itseensä. Tuo siis tietysti vain kuukautisten kohdalla, vaikea sanoa ja tietää mitä luonnonkansat tekevät kuukautisten edellä. Vai tarvitseeko heidän tehdä mitään, vai onko kuukautisia edeltävän ajan helvetillisyys tyypillistä vain länsimaisille naisille? Vaikuttaako siihen ravinto tai (henkisesti) stressaava elämäntapa?

Jokatapauksessa jos lähdetään sille linjalle että "naiselta pitää ottaa luulot pois silloin kun se alkaa oikuttelemaan", mistään ihmiskeskeisestä ja ymmärtävästä hoitomuodosta ei ole kyse, vaan alistamisesta ja sortamisesta. Olen joskus teoretisoinut että osittain naisten paha olo kuukautisten edellä ja aikana johtuukin juuri siitä miten paljon he joutuvat sietämään muiden ihmisten taholta muun ajan kiertoa. On hyysättävä lapset ja puoliso, ja sitten kun hormonit heittelevät, voikin tulla olo ettei kertakaikkiaan enää jaksa olla sopuisa ja mielistellä kaikkia muita ihmisiä. Ehkä joistakin naisista voi tulla "miesmäisempiä" kiertonsa loppuvaiheissa, mutta ehkä se ei suinkaan tarkoita sitä että heidät pitää haastaa, alistaa ja nujertaa, vaan sitä että heidät pitää jättää rauhaan. Jos tässä maailmassa pitää olla mies tai miehinen saadakseen olla välillä yksin, omassa rauhassaan ja keskittyä yksinomaan itseensä, niin alitajuisestihan ihminen saattaa alkaa kehittämään itselleen miehisiä piirteitä saadakseen tuota kuitenkin sinänsä tervettä itsekästäkin puoltaan kokea. Vaikka olemmekin sosiaalinen laji, niin rajansa kaikella. Ei kukaan meistä synny tänne täysin yksinomaan kaikkia muita ihmisiä varten, ei edes vaikka olisi nainen. Vaikea sanoa missä määrin kaikessa on kyse vain hormoneista, ja missä määrin ihmiset hyväksikäyttävät sitä että tilanne on mikä on. Esim. jos miestä tosiaan panettaa hormoneidensa takia, hän voi päättää erityisesti korostaa sitä ja viettää elämänsä kylän sonnina. Joku toinen voisi valita toisin. Toisaalta taas jos nainen vaihdevuosissaan alkaa kokea seksin kovin vaivalloisena esim. kuivuuden takia, hän saattaa ylikorostaa ajatusta "seksin aika meni jo" päästäkseen koko asiasta eroon, koska siihen on muutenkin liittynyt kaikenlaista negatiivista, esim. se että kumppani ei ole koskaan rakastanut eikä kohdellut vaimoaan ihmisarvoisella tavalla.

Jos naisesi simputtaa ja on muutenkin päällekäypä, voisit ensimmäiseksi miettiä miten olet häntä kohdellut, etkä miettiä miten saisi orjan taas ruotuun. Tämä kuitenkin edelyttäisi sitä omaan itseen menoa, joka harvalta ihmiseltä onnistuu kun aina halutaan vetää kotiinpäin ja ajatella asiat omalle itselle myönteisiksi. Vaikea kuitenkaan kuvitella että ihmiset olisivat niin idiootteja että ehdoin tahdoin naivat ihmisiä jotka ovat täys perkeleitä. Nykyään kun ei avioliittoonkaan ole pakko mennä seksiä harjoittaakseen, niin eiköhän sitä ehdi sen verran naiseenkin tutustua pidempään että näkee millainen tämä on kk-kiertonsa eri vaiheissa, ja jos on ihan täys saatana, niin voi jättää ne lapset tämän kanssa tekemättä, jos katsoo ettei omassa itsessä ole mitään vikaa tai syytä siihen että muijalla on paha olla.

Jokatapauksessa itse kai lähtisin näissä asioissa kehollisuudesta etenemään, eli on asioita joille mieli ei vain mahda mitään, ja sitten syytetään mieltä että ihminen tietoisesti päätti niin ja näin. Sitä ei kuitenkaan voi päättää että kohtuun muodostuu limakalvo tai kiveksiin siittiöitä, tai mitä nyt kellekin muodostuu tai ei. Jotenkin sen kanssa kuitenkin pitää elää, ja jos ihmisellä on paha olla ja häntä alkaa silloin vain painostamaan vielä entisestään lisää, painamaan alas ja kiusaamaan, niin mitä järkeä on edes olla yhdessä.

Kilpailua ja kamppailua löytyy varmaan elämättä tarpeeksi muutenkin, ettei sitä tarvitse alkaa hakemalla hakea parisuhteesta/-ssa.

Taikka en minä ainakaan tiedä millä tavalla olisin ottanut luulot pois parisuhteessani toiselta osapuolelta aina silloin kun hän sai raivokohtauksen ja joskus itkeä päräyttikin sen päätteeksi. Verta hän ei kuitenkaan vuotanut, ikinä. Mutta hoitoonhakeutumista olin tainnut kyllä suositella.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Mutta on yksi kuukautiskierron vaihe johon olisi syytä vastata. Nimittäin ovulaatiovaihe. Naisen klitoris kasvaa silloin 20-kertaiseksi normaaliin kokoonsa verrattuna, ja kun naisella on alkujaankin enemmän hermopäätteitä klitoriksessa kuin miehellä terskassaan, voinee päätellä että seksi on naiselle nautinnollisempaa ovulaation tienoilla. - Tuo koon vaihtelu oli itselleni täysi yllätys, sain sen taannoin vasta tietooni kun joku terveysohjelma tässä Windows 8.1 -koneessani moisen tiedotteen laittoi. En sitä pysty tähän enää kopioimaan, mutta samaa kamaa löytyy Googlen kautta: 

http://www.womenshealthmag.com/sex-and-relationships/the-best-time-to-have-sex

A new study in The Journal of Sexual Medicine shows that around day 14 of your menstrual cycle, your clitoris grows up to 20 percent bigger and becomes engorged more easily, upping your chance of arousal.

 

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
SamikoKu

Ei 20-kertaiseksi vaan 20 prosenttia suuremmaksi. Tuota kokoeroa on kyllä vaikea havaita.

Jaa, minulle jäi siitä alkuperäisestä koneelleni saamastani postistani sellainen mielikuva että siellä suomeksi seisoi että 20-kertaiseksi. Mutta vaikea sitä tähän lainata. Tässä Windows 8.1:ssä on jotain ihme valikoita joissa pyörii mitä lie uutisia, joista yhden sitten kerrankin satuin lukemaan (yleensä en niitä jaksa seurata), eikä sitä silleen kai pysty(?) tallentamaan, joten jäi sitten vaan se muistikuva jutusta.

***

Enivei, minä kun en jaksa saarnata ja lässyttää tyyliin "älä sinä poika trollaile", niin otan tällaisetkin aiheet mieluummin materiaalina, jossa mielessä heräsi vielä ajatus että jos ihmisellä sattuisi olemaan vaikkapa jalka poikki tai helvetillinen päänsärky (varmaan pahimmat migreenit voivat melkeinpä vastata tuota raajan rikkoutumistakin), niin ei kai hänen pahaan oloonsa kukaan kehottaisi reagoimaan että ala haastamaan (=ärsyttämään) häntä että käyttäytymishäiriöt loppuvat. Provosoiminen ei ole koskaan toiminut myönteisellä tavalla, paitsi sillä tavalla tietenkin saa työnnettyä kaikki syyt ikävästä tilanteesta toisen niskoille. (Ei se ole syypää joka lällättää, vaan se joka vetää turpaan? Miksiköhän sitten jotkut miehet eivät pysty olemaan provosoitumatta, vaan itse vetelevät turpaan heitä haastavia naisia?)

Pahassa olossa olevaa kannattaa ennemmin ymmärtää, taikka edes pysyä hänen tieltään pois. On ihmisiä, sekä naisia että miehiä, jotka sairaudenkin tullen mieluummin olisivat omissa oloissaan kuin jaksaisivat esittää urheaa kun jonkun pitää ihan väkisinkin ängetä siihen lähelle juuri silloin. En minä tiedä minkä takia kuukautiset joillakin naisilla aiheuttavat pahaa oloa fyysisesti ja/tai psyykkisesti ennen niitä ja/tai niiden aikana (omalla kohdallani usein niiden jälkeenkin, mikä tosin saattaa liittyä diagnosoituun masennukseeni - jokatapauksessa tulee sellainen mielialan romahdus että lähinnä haluaisi vain kuolla). Mutta millään koirakoulutuksella tuo ei tuosta miksikään muutu.

Jos kerta lämmönsäätelyjärjestelmäkin ihmiseläimessä on niin vajavainen että hormonien heittely voi aiheuttaa menopaussaaville naisille kuumotuskohtauksia, voinee päätellä että kaiken kaikkiaan ihmiskeho on niin heppoista tekoa että mitkään asiat eivät ole kehossa ynnä mielessä toisistaan eristettyjä, vaan yhden sektorin ongelmat "vuotavat" myös muille sektoreille. Autoritäärinen "luulot pois" -ratkaisu ei tuota kaikkea saa korjaantumaan, vaan se vain työntää ongelmat pinnan alle. Mutta tietenkään ei tule kaikkeen mahdolliseen venyä. Jos ihminen käyttäytyy aivan päättömästi, häneltä voi kysyä että olisikohan avun hakeminen mahdollista.

Vierailija
Rousseau

Autoritäärinen "luulot pois" -ratkaisu ei tuota kaikkea saa korjaantumaan, vaan se vain työntää ongelmat pinnan alle. Mutta tietenkään ei tule kaikkeen mahdolliseen venyä. Jos ihminen käyttäytyy aivan päättömästi, häneltä voi kysyä että olisikohan avun hakeminen mahdollista.

 

En minä ole puhunut "turpaan vetämisestä" taikka "luulot pois" ottamisesta. Sanoin että 

Huonolle käytökselle ei pidä hakea perusteita lääketieteestä vaan ne pitää torpata luonnollisella vastareaktiolla, eli miehen täytyy todistaa olevansa mies ja palauttaa nainen ruotuun päättäväisillä ja loogisilla sanoilla. 

Eli todistaa olevansa mies ei tarkoita sitä että läimii naista päin näköä.
Vaan se että tuo logiikkaa ja realismia siihen tilanteeseen missä toinen käyttäytyy muita kohtaan huonosti. Joskus niiden asioiden sanominen ja naisen "pakottaminen" havainnoimaan itseään tuo toivotun tuloksen.

 

Vierailija

Korostetaan nyt vielä että mä en hae tällä keskustelulla mitään kiveenhakattua toimintamallia kuinka naisen kuukautiskiertoon täytyy suhtautua vaan sitä että luonto on rakentanu naisen ja miehen tietynlaisiksi. Tietynlaiset reaktiot ja käyttäytyminen aiheuttaa tietynlaisia vastareaktioita.
En usko että joku mielentila olisi siellä aivan turhan takia. Siihen on joku syy.

Eli tavallaan nainen haastaa miehen joka kerta tiettynä ajankohtana kuukaudesta. Testaa että onko tämä se mies joka on kykenevä ja oikea. Jos mies reagoi väärin tai liian lepsusti niin nainen seuraavalla kerralla ottaa kovemmat otteet koska aikasempi "käytös" meni läpi. Eli haastaa miehen entistäkin kovempaa, kunnes saa vastareaktion.

Itseasiassa liian hissuka mies saattaa saada naisensa jopa sairastumaan hyväksymällä ja myötäilemällä kaikki oikut.

Vaihdokas
Seuraa 
Viestejä2332
Rousseau

Jaa, minulle jäi siitä alkuperäisestä koneelleni saamastani postistani sellainen mielikuva että siellä suomeksi seisoi että 20-kertaiseksi.

No joo mut mietihän nyt mitä se oikein käytännössä meinaisi. Jos vaikka etusormesi kasvaisi kerran kuussa pituudeltaan 20 kertaiseksi, niin noin seitsemän sentin pituisesta sormesta tulisi metrin ja 40 senttiä pitkä. Kait sellaisen kokovaihtelun huomaisi itsekin ilman että pitää netistä lukea. 

BCK
Seuraa 
Viestejä6960
SamikoKu
Nainen tarvitsee jatkuvan todistuksen siitä että oma uros on perheen pää ja kykenevä hallitsemaan.

...

Naisen hormonitoiminta siis tarvitsee vastareaktion toimiakseen normaalisti.

Bullshittiä. Nainen tarvitsee päällepäsmäriä ja kukkoilevaa öykkärimiestä yhtä paljon kuin tonnikala tarvitsee polkupyörää. Tai yhtä paljon kuin mies tarvitsee pirttihirmua PMS-monsteria. 

Vierailija
BCK
SamikoKu
Nainen tarvitsee jatkuvan todistuksen siitä että oma uros on perheen pää ja kykenevä hallitsemaan.

Bullshittiä. Nainen tarvitsee päällepäsmäriä ja kukkoilevaa öykkärimiestä yhtä paljon kuin tonnikala tarvitsee polkupyörää. Tai yhtä paljon kuin mies tarvitsee pirttihirmua PMS-monsteria.

Kuka tässä on öykkäröimisestä ja päälle päsmäämisestä kirjottanu muut kuin naiset?

"...eli miehen täytyy todistaa olevansa mies ja palauttaa nainen ruotuun päättäväisillä ja loogisilla sanoilla. "

Eli pätee myös tähän ketjuun näköjään. Päättäviset ja loogiset sanat. Ei päälle päsmääminen eikä öykkäröinti. Pari naistahan tässä on jo "öykkäröinny" ja minä päättäiväisesti, loogisesti ja kärsvällisesti yritän nimenomaan osoittaa mitä kirjoitin eikä sitä mitä jotkut luulee että kirjoitin.

BCK
Seuraa 
Viestejä6960

No hei, sinä kirjoitit, että miehen pitää olla perheenpää, ja miehen pitää kyetä hallitsemaan naista. Se on bullshittiä, ainakin suomalaisessa yhteiskunnassa.

Vierailija
BCK

No hei, sinä kirjoitit, että miehen pitää olla perheenpää, ja miehen pitää kyetä hallitsemaan naista. Se on bullshittiä, ainakin suomalaisessa yhteiskunnassa.

En minä niin kirjottanut. Palauttaa ruotuun ei tarkota sitä. Yhtähyvin nainen voi "palauttaa ruotuun" miehen kun epäkohtia ilmenee.

Vaan olkoon syteemi suomalaisessa yhteiskunnassa mikä hyvänsä niin muuttuuko ihmisen vaistot, hormonitoiminta ja lajiperäinen käyttäytyminen sukupolvessa vaikka yhteiskunnassa säännöt muuttuisikin?

Haen tässä sitä että tuon naisen toiminnan taustalla saattaa olla mekanismit jotka on luotu vuosituhansia sitten ja että ne vaikuttaa edelleenkin.

BCK
Seuraa 
Viestejä6960
SamikoKu
BCK

No hei, sinä kirjoitit, että miehen pitää olla perheenpää, ja miehen pitää kyetä hallitsemaan naista. Se on bullshittiä, ainakin suomalaisessa yhteiskunnassa.

En minä niin kirjottanut. Palauttaa ruotuun ei tarkota sitä. Yhtähyvin nainen voi "palauttaa ruotuun" mihen kun epäkohtia ilmenee.

No mutta kirjoitithan. Kirjoitit näin: "Nainen tarvitsee jatkuvan todistuksen siitä että oma uros on perheen pää ja kykenevä hallitsemaan."

SamikoKu

Vaan olkoon syteemi suomalaisessa yhteiskunnassa mikä hyvänsä niin muuttuuko ihmisen vaistot, hormonitoiminta ja lajiperäinen käyttäytyminen sukupolvessa vaikka yhteiskunnassa säännöt muuttuisikin?

Haen tässä sitä että tuon naisen toiminnan taustalla saattaa olla mekanismit jotka on luotu vuosituhansia sitten ja että ne vaikuttaa edelleenkin.

Onko ihmisen lajityypillistä käyttäytymistä sukupuolten epätasa-arvo (eli että mies on perheen pää) ja se, että mies ottaa naiselta säännöllisin väliajoin luulot pois ja palauttaa ruotuun? Vaikka tuo monin paikoin maailmaa olisikin yleistä, en usko, että se on mitenkään pakollista ihmiselle.

Tuo aloituskirjoituksesi väite, että nainen tarvitsee moista kurinpitoa/ruotuun pistämistä/alistamista/mitälie, jotta hänen hormonitoimintansa toimisi oikein *), lienee sekin hyvin, hyvin hataralla pohjalla. Ainakaan itse en näe minkä mekanismin kautta sellainen toimisi. Pikemminkin päinvastoin: jos mies ottaa liian kovakouraisesti naiseltaan luulot pois, on se omiaan häiritsemään naisen hormonitoimintaa, koska siitä aiheutunee stressihormonien kuten kortisolin liikaeritystä, ja kortisolihan on liiallisisssa määrin monin tavoin häirikkö elimistössä.

(Ja ei, en tässä ole puolustelemassa huonoa käytöstä, oli se sitten naisen tai miehen käyttäytymistä.)

*) siis tämä väite:

Huonolle käytökselle ei pidä hakea perusteita lääketieteestä vaan ne pitää torpata luonnollisella vastareaktiolla, eli miehen täytyy todistaa olevansa mies ja palauttaa nainen ruotuun päättäväisillä ja loogisilla sanoilla. Jos tämä jää tekemättä oireet vaan pahenee ja lopulta painitaankin PMS:n kynnyksellä. Mies tee palvelus itsellesi ja naisellesi, älä alistu simputukseen.

Naisen hormonitoiminta siis tarvitsee vastareaktion toimiakseen normaalisti.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33601
SamikoKu
Korostetaan nyt vielä että mä en hae tällä keskustelulla mitään kiveenhakattua toimintamallia kuinka naisen kuukautiskiertoon täytyy suhtautua vaan sitä että luonto on rakentanu naisen ja miehen tietynlaisiksi. Tietynlaiset reaktiot ja käyttäytyminen aiheuttaa tietynlaisia vastareaktioita.
En usko että joku mielentila olisi siellä aivan turhan takia. Siihen on joku syy.

Ihmisen kaltaisen supermonimutkaisen koneiston toiminnassa on väkisinkin kaikenlaista, joka ei ole ainakaan tarkoituksenmukaista. Ikivanhaa evolutiivista painolastia, opittuja ja perinnöllisiä virhetoimintoja, muiden toimintojen sivuvaikutuksia, luonnollista hajontaa ja niin edelleen. Ei pidä olettaa, että luonto pyrkii määrätietoisesti johonkin päämäärään eikä varsinkaan, että luonnonmukaisten viettien ja reaktioiden hallitsematon esiintuonti johtaisi mihinkään hyvään.

Itseasiassa liian hissuka mies saattaa saada naisensa jopa sairastumaan hyväksymällä ja myötäilemällä kaikki oikut.

En usko. Ne naiset ja miehet, jotka haluavat haastaa toisiaan, todistella jotain tai vaatia todistelua, hakeutuvat yhteen kiukuttelemaan. Sellaisia vaikeita luonteita kutsutaan öykkäreiksi ja kusipäiksi, niin kuin tässä keskustelussa on jo tehty. Tasapainoisemmat hakeutuvat myös toistensa seuraan nauttimaan mukavasta yhdessäolosta ilman kakaramaista todistelua. Toinen ääripää kutsuu niitä ihmisiä sitten nössöiksi tai hissukoiksi. Virhearvioita tapahtuu, varsinkin nuorena, ja jotkut eivät ikinä opi, mutta ne päättyvät yleensä eroihin ennen kuin kukaan sairastuu. Ei high maintenance -nainen katso hissukkamiestä edes yhtä kokonaista kuukautiskiertoa, joten pitkittyneet ongelmat ovat varsin teoreettisia.

 

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
SamikoKu

Kenelle on pirttihirmu tuttu?

Onko taas se aika kuusta jolloin pitää hiirenä kävellä ja varoa sanojaan?

EI muuten pidä!
Kun naisella on se äkäinen kausi niin silloin nainen viestittää että miehen pitää näyttää olevansa mies. Eli lunastaa uudestaan ja taas uudestaan se oma paikkansa miehenä talossa. Nainen tarvitsee jatkuvan todistuksen siitä että oma uros on perheen pää ja kykenevä hallitsemaan. Kuukautiskierron vaiheessa tämä tulee aina testatuksi. Sopuisa uros voi pärjätä hetken, mutta lopulta nainen kyllästyy sopuisaan ja alistuvaan tohvelisankariin ja panee kävelemään. Mies tekee karhunpalveluksen itselleen sietämällä naisen äksyilyä. Sietämällä vaan pitkittää oireita ja ne pahenee kerta toisensa jälkeen.

Huonolle käytökselle ei pidä hakea perusteita lääketieteestä vaan ne pitää torpata luonnollisella vastareaktiolla, eli miehen täytyy todistaa olevansa mies ja palauttaa nainen ruotuun päättäväisillä ja loogisilla sanoilla. Jos tämä jää tekemättä oireet vaan pahenee ja lopulta painitaankin PMS:n kynnyksellä. Mies tee palvelus itsellesi ja naisellesi, älä alistu simputukseen.

Naisen hormonitoiminta siis tarvitsee vastareaktion toimiakseen normaalisti. Joillan vaihtelu on voimakkaampaa joillan taas loivempaa, joku pärjää melko tasaisestikkin. 

Lähde?

 

SamikoKu
Miksi nainen säätää kuukautisia?

 

Epäsäännnölliset kuukautiset on merkki kilpailuutilanteesta. Nainen säätää omia kuukautisiaan kilpailevan naisen kanssa samaan moodiin. Jos työpaikalla tai perhepiirissä on uros jonka suosiosta täytyy kilpailla nainen saa epäsäännölliset kuukautiset asettuakseen samalle viivalle uroksen suosiosta kilpailevan toisen naispuolisen kanssa.

Luonto on säätänyt asian näin. Nainen ei voi hyväksyä että uros omien kuukautisten aikana hyötyy toisesta naisesta. Nainen haluaa omistaa uroksen eikä jakaa, joten samanaikaiset kuukautiset mahdollistaa tasa-arvoisen kilpailutilanteen ja uros valitsee houkuttavimman.

Jos oman uroksen näköpiiriin ilmestyy uusi naaras joka houkuttaa urosta alkaa ”omistava” naaras säätämään omia kuukautisiaan uuden ”houkutuslinnun” mukaisiksi ja nainen saa epäsäännölliset kuukautiset kunnes kaksi kilpailevaa naista ovat samassa moodissa.

Lähde?

Kuka uskoo, että ne tullaan näkemään?

Hämmentää.

BCK
Seuraa 
Viestejä6960

Tosiaankin kiinnostavaa, että niitä, jotka arvostavat hormonista ja sopuisaa perhe-elämää, jotkut halveksien haukkuvat nössöiksi tai hissukoiksi. Kai sekin kertoo haukkujan omista arvostuksista.

Vierailija

Nimenomaan. Tietylle käytökselle on olemassa luonollinen vastareaktio. Eli äksyilemällä nainen saa sen vastareaktion, siihen on joku syy. Vai ihanko ilman syytä ne naiset äksyilee?

Eli nainen hormonaalisesta näkökulmasta katsotttuna tuo tilanne aiheutetaan ja vastareaktio saadaan ja tilanne laukeaa. Jos vastareaktiota ei tule niin ensikerralla nainen yrittää kovemmin. Jos vastareaktio on tullut niin seuraavassa kuussa nainen käyttäytyy paremmin koska tietää että tämä nyt EI mene läpi.

En toki väitä että kaikki naiset käyttäytyy näin, mutta ne jotka käyttäytyy tarvitsevat siis jostain syystä sen vastareaktion. 

En tarkoita että naista pitää alistaa vaan uroksen täytyy todistaa olevansa uros että naaras ruhoittuu.

Vähän niinkuin harmaaselkä korillajengissä. Se suojelee, mutta myös puuttuu riitoihin. Osoittaa että se tarvittaessa kykenee ja haluaa sekä suojella, mutta myös oikeudenmukaisesti ojentaa. Tää on tiedostamatonta käyttäytymistä ja uskon että on piilevännä vielä myös ihmisessä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33601
SamikoKu
Nimenomaan. Tietylle käytökselle on olemassa luonollinen vastareaktio. Eli äksyilemällä nainen saa sen vastareaktion, siihen on joku syy. Vai ihanko ilman syytä ne naiset äksyilee?

En tiedä naisten äksyilyn erityispiirteistä, mutta noin yleisesti väitän, että harva aikuinen äksyilee saadakseen vastareaktion. Arkikielessä sitä kutsutaan riidan haastamiseksi ja siihen taipuvaisille on koko joukko ei niin mairittelevia nimityksiä. Yleensä äksyilyn syyt ovat stressissä, epäonnistumisissa tai huonossa olossa (kuukautiset lienevät tätä) ja se kaikki vain usein kaatuu läheisten niskaan, kun töissä tai kavereille ei voi äksyillä. Vastareaktiot ovat ei toivottuja lieveilmiöitä eivätkä suinkaan äksyilyn tavoitteita.

En toki eväitä että kaikki naiset käyttäytyy näin, mutta ne jotka käyttäytyy tarvitsevat siis jostain syystä sen vastareaktion.

Varmasti tuollaisia naisia on. Samoin kuin miehiä, varmaan vielä isompi osuus. Osa porukasta tuntuu haastavan riitaa niin kauan kunnes saavat silmän mustaksi, pääsevät putkaan tai saavat muun haluamansa vastareaktion. En kuitenkaan yleistäisi sitä miesten käytökseksi, saati sitten joksikin evoluution jumalaiseksi päämääräksi, vaan häiriintyneiden yksilöiden toikkaroinniksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat