Kommentit (4)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174

Lainaus:
Pokeribotti pelaa kaksinpeliä rajoitetuilla korotusmäärillä.
Eli No-limitissä ihminen on edelleen bottia parempi. Limit pokerit on menneen talven lumia muutenkin ja perustuvat puhtaasti matematiikkaan.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Irrationaalinen
Seuraa 
Viestejä19

Lainaus:

Heidän kehittelemänsä ohjelma pelaa Texas Hold’em -pokeria niin hyvin, että se voittaa 95 prosenttia peleistä, vaikka ihminen pelaisi sitä vastaan 200 kättä tunnissa 12 tuntia päivässä 70 vuoden ajan.

Ei näin, tuossa lauseessa ei ole mitään järkeä. Oikeasti kyse on siitä, että optimaalisesti botin virheitä hyödyntävän pelaajan voittosuhde on niin pieni tuon reilun 60M käden jälkeen, että se mahtuu vielä peliin kuuluvan satunnaisuuden piikkiin, eli 95% luottamusvälille. Ts. ei voida sanoa, että se virheitä hyödyntävä pelaaja olisi parempi pelaaja tilastollisesti merkittävällä erolla 60 miljoonan pelatun käden jälkeen (== määrä jonka yksi ihminen voisi maksimissaan pelata koko elämänsä aikana.).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Häxpi
Seuraa 
Viestejä1337

Tietokone voittaa ihmisen pokerissa. Mutta ei tiedä mitä tekisi niillä rahoilla.

Islamismi nojaa islamin arvovaltaisiin lähteisiin: Koraaniin, sunnaan, Muhammedin esimerkkiin ja sharia-lakiin. Islamismi on islamin hartainta harjoittamista.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä4639

Häviääpähän tämäkin ämerikkäläinen hapatus - pokerinpeluu nimittäin.

Ihmisten kesken siinä ei ole mistään muusta kyse, kuin että kokemattomalta viedään rahat.

Siinäpähän robotit pelailette!

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat