Seuraa 
Viestejä6

Tarvisevatko valtameren pohjalla elävät kasvit valoa elääkseen?

Kommentit (8)

L
Seuraa 
Viestejä7979

TGL

Kirjoitit:

”Tarvisevatko valtameren pohjalla elävät kasvit valoa elääkseen?”

Valtamerten pohjilla ei elä yhteyttäviä kasveja suuri siksi, että valoa ei ole riittävästi. Mannerjalustojen matalammilla alueilla kasveja saattaakin vielä olla, mutta ei kilometrien syvyydessä varsinaisen syvänmeren aluella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
L
Seuraa 
Viestejä7979

vorrester

Kirjoitit:

”Tuossa jotain tietoa”

Tietoahan siinä on, mutta ei keskustelun aiheeseen liittyvää tietoa.

Syvyyksissä ei elä yhteyttäviä kasveja, juuri valon puutteen vuoksi, mutta valtamerten syvyyksissä (pääsääntöisesti valtamerten vulkaanisissa keskiselänteissä) on kyllä muita energianlähteitä, jota voivat ylläpitää elämää. Noiden ekosysteemien perustuotanto ei kuitenkaan tule kasveista, vaan bakteereista ja arkibakteereista, jotka toimivat ravintona muille eliöille.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä21466

Eikö varmasti elä yksikään kasvi edes symbioosissa jäkälä-henkisesti? Ei minullekaan tule yhtään mieleeni, mutta luonnon suhteen en olisi valmis julistamaan absoluuttista EItä. Luonnolla on ollut tapana yllättää sekä tutkijat että minut.

All living things have the ability to heal themselves naturally!

L
Seuraa 
Viestejä7979

Minijehova

Kirjoitit:

”Eikö varmasti elä yksikään kasvi edes symbioosissa jäkälä-henkisesti? Ei minullekaan tule yhtään mieleeni, mutta luonnon suhteen en olisi valmis julistamaan absoluuttista EItä. Luonnolla on ollut tapana yllättää sekä tutkijat että minut.”

Huomaathan, että minäkin kirjoitan ensimmäisessä viestissäni vain ja ainoastaan yhteyttävistä kasveista.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä59713

Ei pelkästään kasvit....

 

 

How a brilliant-green sea slug manages to live for months at a time "feeding" on sunlight, like a plant, is clarified in a recent study published in The Biological Bulletin.

 

The authors present the first direct evidence that the emerald green sea slug's chromosomes have some genes that come from the algae it eats.

These genes help sustain photosynthetic processes inside the slug that provide it with all the food it needs.

Importantly, this is one of the only known examples of functional gene transfer from one multicellular species to another, which is the goal of gene therapy to correct genetically based diseases in humans.

http://phys.org/news/2015-02-sea-slug-genes-algae-photosynthesize.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat