Seuraa 
Viestejä16844

http://www.magneettimedia.com/eun-yrttikielto-tulee-voimaan-huhtikuun-lopussa/

Kiellettäviä yrttejä on käytetty sairauksien parantamisessa ja hyvinvoinnin edistämisessä jo tuhansien vuosien ajan ilman sivuoireita. Monikansallisten lääkeyritysten lobbauksen ansiosta markkinoilta on jo kielletty suuri osa tehokkaimmista terveyttä edistävistä tuotteista ilman pätevää syytä. Kuun lopussa vapaus hankkia tai kasvattaa haluamiaan kasveja, jopa rosmariinia tai valkosipulia, on supistumassa olemattomiin. Piparminttu ja muut tavanomaiset yrtit ovat niin ikään listalla.

FB:ssa vastaan osunut linkki. Koska kyseistä sivustoa ei voi pitää luotettavana, niin onkos tietoa tästä asiasta muuta kautta? Laiskuuttani en nyt selvittele, vaan kyselen...

Kommentit (7)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

Jos nyt ensin vaikka tutustut päivämäärään, koska artikkeli on kirjoitettu.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä17028
Rousseau

Samalta sivulta napattua:

"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Verkkomedia on putinistien valehtelusaitti ja magneettimedia on hihhuleiden valehtelusaitti.

Sensuuri kärjistää yhteiskunnan polarisaatiota.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Ai perhana. Ei siis pidä luottaa siihen että FB:iin linkataan ajankohtaisia asioita. Mutta tuskinpa se päivämäärä olisi silmiini paukkunut vaikka olisin linkin ominpäin löytänyt, meinaan en meinaa aina erottaa tuollaisia vaaleanharmaita pikkutekstejä. Tämän vuoksi esim. ipidipipidimikähelvettilie-sivulla missä kerrotaan elokuvista saan aina hakemalla hakea kuinka pitkä (min) elokuva on kyseessä. Aina sama juttu jokaikinen kerta kun siellä käyn.

salai
Seuraa 
Viestejä8029

Kyllähän Magneettimedian pitäisi olla tieteellinen sivusto? Kautta aikojenhan on myyty magneettisia rannekkeita ja kengänpohjallisia, enkä kenenkään ole kuullut niistä sairastuneen.

Tietysti magneetteja voidaan käyttää väärinkin, kuten sähköntuottoon. Paitsi tuulimyllyissä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat