Kommentit (3)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Leipä on mielestäni huono vaihtoehto, koska joitakin ihmisiä se lihottaa ja he ehkä haluavat pysytellä siitä erossa, eivätkä näin ollen hyödy tästä uudesta ihmeaineesta.

Myöskin toivottavaa olisi että sitä ei jatkossa pidetä inuliinin kanssa kimpassa, koska jotkut  IBS-potilaat eivät siedä sitä. (Muistettakoon edelleenkin että IBS voi olla hyvin yksilöllinen ja siksi ihmisten kannattaa jokaisen omalla kohdallaan selvittää mikä sopii juuri hänelle ja mikä ei. Ehdointahdoin köyhää ravintoa ei kannata syödä sen takia että "tuleepahan varmuuden vuoksi vältettyä kaikkea mahdollista".)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

Ihminen ei liho, jos ihmisen ruokailutottumukset ovat terveellä pohjalla. Lisäaine taas ei auta heitä, joiden ruokailutottumukset ovat astuneet polulta harhaan, väärä kylläisyydentunne vain lisää ongelmia, kun alkaa tulla puutostiloja, kun terveellinen ruoka ei enää maistukkaan ollenkaan ja sitä korvataan sokerilla ja lisäaineella joka tekee ihmisen kylläiseksi.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Eikös terveellisen ruoan yksi keskeinen tekijä ole se ettei sitä tarvitse mättää läjäpäin? Tuskinpa kukaan syö liian vähän jos kylläisyyden tunne tulee vähän aiemmin, tai ylipäätään tulee. Joidenkin ylipainoisten ihmisten ongelmahan on se että heiltä puuttuu kylläisyydentunne kokonaan.

Tarkoitus kaiketi nyt olisi ettei epäterveellinen ruoka maistu liikaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat