Seuraa 
Viestejä4

topicin alussa olevissa kuvissa näkyy kirjaston lasiseiniä sisältä ja ajatellen vesitornia peltojen työkaluna joka ilmestyy tänne sehän on virtalähde joka reagoi valoon ja kun lasit ovat ilmatiiviit  eivätkä oikeasti lasia tuuletuskanavia pitkin tuleva tynnyreissä oleva kasvinestoaine joka on myös valon,sähkön,pimeän jne. estoainetta ja joka tulee kaapelikanavia myöten alakertaan ja sieltä tuuletus kanavia pitkin tänne, estää ulkopuolista jälkeen jäämistä yhtä hyvin kuin kiinalaisten orjien omat asumukset etelävaltioissa mistä ne ovat peräisin. Tässä rakennuksessa siis on usalaiset lasit kiinalaisia orjia varten etteivät ne ajaudu peltoon. Romanian eroamisen netistä käsittää hyvin kun ajattelee sitä aikaeroa mikä nettisivun tekemisen väleille tulee esim. tämän sivun jatkumisen ja siitä eroavan romanian netti yhteisön tekemien sivujen jolloin näiden mun tekstien täytyy olla jossain muualla jotta voin jatkaa niitä ilman muita netissä olijoita siitä mun oma netti ajattelu jossa on vain mun työni.  nytkin täällä näkyy iltalehti keskustelu joka ei jatku muiden osalta eilen tekemäni topic on yhä yleisen keskustelun ensimmäisenä. Tämä kirjasto rakennus joka valmistui 2006 voi olla ollut tässä jo vaikka kuinka kauan  ja kaikki kirjat puuttuvat koska täällä ei käy ketään joka lainaisi mitään. Kysyin ennen kaikilta papereita muttei niitä ollut ja nyt on poliisin paperit jeesus kristuksen mukaan joka ristiinnaulattiin kanadan tv:ssä 197? ja sijaitsee samassa kaupungissa kuin se paikka missä ei olekaan poliisin päämaja.
Toinen samanlainen kuin seteli on kuitti joka on vahapintainen niitä ei voi säilyttää.
Kiinalainen orja ei ole myytävää sitä ei osta usassa kukaan takaisin ja usasta tuleva lähetys joka on kasvin estoa tulee myös laosista jossa se on havunestoa venäjän ja mongolian suuntaan. USA, romania ja laos ovat yhdessä sillä reitillä joka lähettää tänne niitä tuloksia uutisista joita ovat keskenään saaneet aikaan MEISTÄ. Kaikki on siinä järjestyksessä kuin raha liikennekin mutta väärissä ajankohdissa. Ensin laos ilman vahvistusta sitten romania varmistaa, siinä välissä usa välittää tiedon tänne jota ei kenenkään mielestä edes ole ja se pakataan linjoista tynnyriin jolloin sitä voi käyttää näissä taloissa joissa on usa lasit valaisemiseen mm.  Silloin siinä huoneessa valaisee esim. ville valo nyrkkeilee tammerturnauksessa ja vasta myöhemmin siihen tulee Romania varmistaa laos vahvistaa joka tulee venäjän kautta. siinä välissä usasta tulee vahvistamaton tieto ville valo nyrkkeilee tammerturnauksessa jonka romania on varmistanut ja usa rekisteröinyt
koska tieto on jo jokin laite ja rekisteröidään ja se pitäisi vahvistaa suomen tietotoimiston MULLE joka asun hesassa. Silloin siellä on jo valot jotka ovat se uutinen vahvistamattomana ja venäjällä on uutinen jonka romania varmisti ja laos vahvisti ja sen itsensä ei sitä tarvitse tehdä vaan se tulee hesaan suoraan ja rekisteröidään venäjän uutisena. Näin tulee esiin ville valo joka todella on valoa mutta silloin tulee myös usassa rekisteröity tieto ja siitä monistui miljoonia ville valoja koska siinä oli kasvinestoa ja monistus ainetta sille yhdelle lajikkeelle tai useammille valituille kasveille usan pelloille jas etapahtui kangasalla jossa ensimmäinen ville valo uutinen otettiin kiin linjoilla ja sitä käytettiin valaisemiseen. Silloin oli niin mutta nyt jo kahdennettakymmenettä vuotta on niin että lähetys usasta tuo mukanaan kasvinestoa pelloilta vahvistamattomana tai vahvistettuna jolloin ensimmäinen vaihtoehto on se että paraguay ei lähetä juuri lainkaan jolloin usasta tuleva virtaus pääsee vapaasti tänne ja niin oli silloin kun ville valo uutinen saapui mutta lisäksi magneettinen napa on nyt siirtynyt usan lähetyksen suuntaan jolloin sen täytyy olla vahvistettu.
Ville valo lähetys vahvistamattomana on se ensimmäinen lähetys jota voi käyttää valoissa mutta nyt se on rekisteröity johonkin vahvistavaan laitteeseen joka on usalainen joten itse ville valo valoissa on kadonnut näkymästä ja meillä on vahvistettu tieto usasta ville valosta yksin ja se on jatkuva lähetys ja venäjän lähetys puuttuu koska meillä ei taas ole romanian kanssa yhteistä nettiä eikä laosin kanssa yhteistä postia. Joku siis rekisteröi ville valo uutisen joka on vahvistettu usassa mutta miksi? kun venäjä ei rekisteröi varmistettua ja vahvistettua ville valo uutista laosista. Näin romanialla on varmistus uutisesta ja se joutuu vahvistamaan sen jos se lähettää sen usaan silloin se menisi laosiinkin muttei laos vahvista sitä. Usa vahvistaa mutta turhaan koska ville ei näy pyynikin kisahallin valoissa. Näin jäljelle jää romania ja usa jotka käyttävät pelkästään rekisteriä koska täällä ei ole väestörekisteriä vaan polis joka taas on kanadan tv ilman oikeaa poliisia.

Näin kanadan maksut urakoiden päättymisen jälkeen ovat maksamatta ja se on päämäärä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat