Seuraa 
Viestejä8

Kreationisteja arvostellaan usein siitä ettei heillä ole Raamatullista mallia ihmisen genetiikan historiasta. Väite on tietenkin väärä sillä kreationisteilla on Raamatullinen malli ihmisen historiasta. 

Meillä on Raamatussa luotettava silminnäkijätodistus Luojaltamme ihmisen historiasta. Raamatun kautta kykenemme selittämään modernin geenitieteen esille kaivaman datan ihmisen historiasta. 

Tärkeää on ymmärtää se että Raamattu sisältää Luojamme meille antaman kuvauksen ihmisen historiasta. Tämän vuoksi todistusaineiston tulee sopia Raamatun kuvaukseen. Mikäli Raamattu ei olisi Jumalan sanaa silloin se ei sopisi tieteelliseen todistusaineistoon mutta nyt se sopii.

Geenitutkija Robert Carter on tutkinut monta vuotta dataa ihmisen geenikartoitusprojektista, ENCODE-projekti, the HapMap projekti, ja Tuhat genomia –projekti. Robert Carter sanoo että modernin geenitieteen data tukee nimenomaan Raamatullista mallia ihmisen historiasta.

Tässä alustus Carterin esittelemään Raamatulliseen malliin joka pohjautuu Jumalan sanaan ja modernin geenitieteen dataan.  

"Suurimmalle osalle ihmisistä tulee yllätyksenä se valtava määrä todisteita siitä, että koko ihmisrotu polveutuu kahdesta ihmisestä vain muutama tuhat vuotta sitten (Aatami ja Eeva). Samoin yllätyksenä tulee se, että lähimenneisyydessä (tulvan aikoihin) tapahtui valtava väestön lukumäärän romahdus (pullonkaula), jonka jälkeen tapahtui yksi ainoa väestön hajaantuminen (Baabelin torni). Ihmiset yllättyvät vieläkin enemmän siitä, että todistusaineisto on peräisin evoluutiotiedemiehiltä. Itse asiassa moderni tiede on kaivanut esiin valtavan todistuksen Raamatulliselle historialle. Tämä todistus on kaikkien nähtävissä, jos tietää minne katsoa!

Meidän näkökulmastamme tärkein paikka johon katsoa on y-kromosomi (joka on vain miehillä ja siirtyy suoraan isältä pojalle) ja mitokondriaalisessa dna:ssa (pieni dna-kehä, jonka lähes aina perimme ainoastaan äideiltä. Miehet eivät välitä sitä omille lapsilleen.) Nämä kaksi dna-palaa sisältävät hätkähdyttäviä tosiasioita menneisyydestämme.

Viimeisen vuosikymmenen aikana on kerätty kattava määrä sellaista tietoa, jonka avulla kykenemme vastaamaan kysymyksiin, joita emme voineet edes harkita aikaisemmin. Modernin geenitieteen työkalujen avulla voimme kysyä tiettyjä historiaan liittyviä kysymyksiä, koska geeneissämme on tieto siitä, mistä me tulemme ja kuinka päädyimme sinne missä nyt olemme. Työkalut ovat mahtavia." (Robert Carter)

Pitäkää sukistanne kiinni sillä Aatami ja Eeva sopivat todistusaineistoon!

Koko kirjoitus on yhdistyksemme sivulla: Aatami, Eeva ja Nooa vs. moderni geenitiede

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat