http://www.savethechildren-finland.blogspot.fi/

 

"Vain murto-osa Pelastakaa Lapset ry:n hädän ja lasten nimissä tapahtuvasta varainkeruusta ohjautuu itse kohteelle suurimman potin kerää tämä järjestö millä rahoittaa sumutuksensa.

Siitä huolimatta ymmärtämättömiä riittää jotka lahjoittavat rahaa tälläiselle yhdistykselle
tarkistamatta edes taustoja miten ja mihin rahat ohjautuu vai ohjautuuko mihinkään.

Pelastakaa Lapset ry:n väittämistä "ihmiskaupoista" 1960 luvun loppupuolella on muu muassa Suomen Yleisradio ja euroopan radioviestimet asettanut ohjelmia esityskieltoihin lisäksi Pelastakaa Lapset ry:stä on vireillä monta rikos- ja vahingonkorvauskannetta niistä myöhemmin infoa

Muistakaa tosiasia Pelastakaa Lapset ry ei todellakaan ole viranomainen vaan aivan tavallinen rekisteröity yhdistys jonka kaupalliset kriteerit eivät enää kestä rikosoikeudellista arviointia. 

Pelastakaa lapset on pelkkä taloudellisin intressein toimiva kaupallinen yhdistys joka hutkii ja rahastaa sekä ainakin suomessa harjoittaa rikollista toimintaan."

Kuluttaja/yrittäjä älä anna rahaa tälläiseen epämääräiseen toimintaan!

Katso tästä Pelastakaa lapset ry:n raadollisuus havainnollisesta näkökulmasta

 

http://www.savethechildren-finland.blogspot.fi/

  • ylös 4
  • alas 2

Kommentit (4)

peniemis
Seuraa 
Viestejä148

Aina kannatta varmistaa, että hyväntekeväisyysjärjestö on sellainen aidosti, eikä nimellisesti. Alalla on paljon epämääräisiä yrittäjiä.

On ainakin kaksi merkkiä, joiden esiintyessä on syytä tehdä lisätarkistuksia. 1) Kun keräys on vastikkeellinen, ts. lahjoittaessasi saat esim. pari numeroa jostain lehdestä, tai muuta tavaraa, tai vaikkapa osallistut arpajaisiin, kyseessä ei ole keräys, vaan myynti. Myynti ei vaadi keräyslupaa ja sen valvonta on huomattavasti löysempää kuin rahankeräyksen.  Rahankeräysten toimeenpanemisesta säädetään  v. 2006 rahankeräyslailla, ja se on aina luvanvaraista.

2) Kun "keräyksen" tuotto menee hyväntekeväisyyteen, ei ole mitään takeita siitä, että tuottoa jää. Usein sitä toki jää prosentti tai kaksi liikevaihdosta, jotta nimellinen tavoite toteutuu.  "Keräyksen" organisoijat voivat ottaa mielivaltaisia palkkioita, ja lisäksi kierrättää materiaalit omien/kumppanien firmojen kautta.  Esim. ne 10 000 pinssiä, jotka keräysyhdistys osti 4 € kpl, ostettiin velipojan maahantuontiyhtiöltä, joka hankki ne kiinasta yhteensä muutamalla satasella.

On sitä ihan rehellisestikin toimivia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja yhdistyksiä, mutta paljon myös tehdään bissnestä ihmisten hyväuskoisuudella.  Kannattaa toki lahjoittaa, kunhan varmistaa, että lahjoitus varmasti menee sinne minne sen sanotaan menevän. Yllämainitut kaksi hälytyskriteeriä saattavat toteutua myös rehellisessä hyväntekeväisyystyössä, joten niiden esiintyminen ei välttämättä tarkoita vedätystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä1502
Seuraa 
Viestejä15

"Vain murto-osa Pelastakaa Lapset ry:n hädän ja lasten nimissä tapahtuvasta varainkeruusta ohjautuu itse kohteelle suurimman potin kerää tämä järjestö millä rahoittaa sumutuksensa."

"Pelastakaa lapset ry on suuri huijarien pesä"

"Hankamäki: Feministit hiljentyneet kunnioittamaan raiskauksia

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry ovat sulkeneet ongelmista suunsa kuin sammakon pimppi."

"Kasvata lapsestasi antirasisti! Tässä Satu Kannisen ja Heli Markkulan ohjeet!

"Voit mennä huutelujen kohteeksi joutuneen viereen seisomaan ja viestittää näin, että olet hänen puolellaan." - Kaksplussan asiantuntijat Satu Kanninen ja Heli Markkula"

""Suuri Lastensuojeluhinnasto: Yö Lastenkodissa Yhtä Kallis kuin Loistohotellissa – Katso Hurjat Hinnat!

Lastenkotibisnes voi olla Suomessa kultakaivos."

"Pelastakaa lapset osallisena matukiimassa joka puolestaan vaikuttaa räjähdysmäiseen kasvuun maan rikostilastoissa tästä ei käy kiistäminen ja kysymys kuuluukin että miksi näin Pela ?"

"Tässä näette miten raadollista Pelastakaa lapset ry:n toiminta todellisuudessa on ryöväyksen naamioimiseksi huiputus ja teeskentely on liian läpinäkyvää"

"Taas näitä pelan rahankerjääjiä näkee kaduilla ja toreilla miksi he eivät voi olla rehellisiä? rehellisiä jos olisivat niin kertoisivat että tarvitsevat massia toiminnanjohtajansa luksuselämään eikä avustusta "lapsille" vaikka niiden nimissä varoja pyydetään sillä maaliin ei mene kuin hassu promille."

http://www.pelastakaalapset.blogspot.fi

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat