Kommentit (1)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä44705
Kun Helsingin Sanomat kävi torstaina emeritusprofessori Jaakko Tuomilehdon kanssa lävitse eri kahvilaatujen terveysvaikutuksia, voittajaksi nousi suomalaisten suursuosikki, vaaleapaahtoinen suodatinkahvi.

Siinä on hyviä antioksidantteja, ja se ei kohota pahaa kolesterolia.

Täydellinen yhdistelmä toisin sanoen.

Pikakahvin valmistusprosessi hukkaa antioksidantteja. Pannukahvi kohottaa kolesterolia.

Kolesterolin kannalta kehnoa rasvaa on sekä lattessa ettäcapuccinossa että espressossa, joka on suodatinkahvin ja pannukahvin välimuoto.

Vaalea parempi kuin tumma

Vaalea paahto on parempi kuin tumma paahto, koska tummaa paahdetaan kauemmin ja kuumemmin, jolloin antioksidantteja pääsee hupenemaan.

IS tavoitti emeritusprofessori Tuomilehdon Dubaista ja ehti kysyä yhden kysymyksen ennen kuin yhteys hiipui jonnekin Persianlahden paahteeseen.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1422593460237.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat