Seuraa 
Viestejä1

Hei!

Opiskelen kansatiedettä Turun yliopistossa, ja teen proseminaaritutkielmaa verkkolehtien lukijakokemuksista. Tätä varten tarvitsen verkkolehtien lukijoiden mielipiteitä. Erityisesti haluan tietää, mitkä tekijät saavat ihmisen valitsemaan joko digitaalisen tai paperisen lehden, ja millaisia hyviä ja huonoja puolia kummastakin lukijoiden mielestä löytyy. Uskoisin täältä Tiede-lehden keskustelupaltalta löytyvän henkilöitä, jotka voivat antaa vastauksia näihin kysymyksiin. Sana on vapaa!

Ja muistathan mainita, saako vastaustasi käyttää tutkimuskäytössä!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Yhä vähemmän. Mitä enemmän blingblingiä ja tauhkaa tulee nettijulkaisuihin sitä vähemmän niitä viitsii käydä läpi. Yritän koota informaatiota ja se tulee aina vaikeammaksi mitä pahemmaksi sillisalaatti tehdään. On nopeampi, selkeämpi ja kevyempi käydä läpi paperilehti. Viimeisin on Kauppalehti jota ei viitsi enää lukea netin kautta, koska "uudistus". Isoja kuvia, flashstriimiä, vilkkuja, lööppejä ja vähenevästi kovaa informaatiota. Ulkomailla myös datan siirto maksaa sikana ja monasti se on myös hidasta, joten suosin askeettisia julkaisuja siksikin.

Hupi- eli roskalehdistä en tiedä, koska en kuluta. En ehdi.

- Ubi bene, ibi patria -

ing geolog
Seuraa 
Viestejä7278

Tilaan yhtä, kotimaani päälehteä, digitaaliversiona, ja luen sen päivittäin, valikoiden, mielenkiinnon mukaan.

Usein myös muitakin lehtiä, linkitettynä esim netti palstoilta. Joitakin ammattiini liittyviä nettilehtiä seuraan myös, säännöllisesti.

Heh, tämä on julkinen puheenvuoro voi vapaasti käyttää..

Mutta minäkin voin tehdä virheitä, kerran nuorena sytytin, Haaparannan kaupunginhotellissa, tupakin väärästä päästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TieKu
Seuraa 
Viestejä581

Eipä juuri tule enää luettua, ja syy on pitkälti sama kuin "Pacanuksella". Vaikka on Adblock blokkaamassa osan mainoksista, niin silti niitä pääsee läpi, ja sitten ne typerät kyselyt mitä monet ovat järjestämässä tyyliin, "mitä mieltä olet etc." Lisäksi minua häiitsee se kun samalle sivulle yritetään sovittaa mahdollisimman paljon linkkejä muihin uutisiin, olisi parempi jos voisi keskittyä yhteen uutiseen kerrallaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat