Seuraa 
Viestejä1

Läpi maailman historian, ihminen on yrittänyt ymmärtää omaa itseään, syytä, miksi ihminen (homo sapiens)muka olisi jollain tavoin älykkäin maapallon luoduista. Ja tässä on harha.

Ihminen on keksinyt matematiikan, fysiikan, sekä kemian ymmärtääkseen oikkuja, joita maailmankaikkeus on täynnä.mutta ovatko ne totta?

Nyt pitää huomioida, että ihminen on todellakin keksinyt, kaiken sen, millä hahmotamme maailmaa. Ihminen on KEKSINYT numerot, ihminen on KEKSINYT kirjaimet, mutta kuka todistaa, että ihmisen keksimät asiat ovat absoluuttinen totuus, ei kukaan.

Luin juuri Paul Daviesin kirjan 3 viimeistä minuuttia, ja pakko on myöntää, että luvun 10. Äkkikuolema-ja jaälleensyntyminen jälkeen rupesi oikeasti peloittamaan.

Mihin hemmetin laskelmiin noi perustuu, kuvitteleeko ihmis raiska, että keksimällään matematiikalla se ratkaisee maailmankaikkeuden arvoitukset. Eikö ihminen vieläkään ymmärrä, että me olemme tomuhiukkasen tuulen haivahdus maailmankaikkeudessa, ja juuri siitä syystä niin arvokkaita.

Nyt ihmisen kannatta kiinnittää huolta maapalloon, ja siihen, että se voi hyvin, muuten käy huonosti.

Me tarvitsemme maapalloa, maapallo ei tarvitse meitä.

 

ilpo kuikka

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat