Kommentit (2)

valtteri99
Seuraa 
Viestejä4

Tämä tutkimustulos avaa uusia upeita näköaloja. Voidaan rakentaa täysin masentavia asuinympäristöjä ja sitten vaan jakaa lääkitystä asukkaille. Kaikilla on leveä hymy naamalla vaikka ympäristö muuten koettaisiin masentavaksi. Enää ei tarvitse huomioida asioiden masentavuutta millään lailla. Kaikki muuttuu positiiviseksi kun napsaistaan neuronien tulehduslääkettä. Kehon insinöörit pitää huolen, että ihmiset ovat aina ja kaikkiallla energisiä ja innokkaita. Maailmasta katoaa vihdoinkin masentavuus kokonaan.

Hmmm... Eikös meillä ole jo kemikaaleja, joilla maailman masentavuus saadaan häviämään. Aina keskioluesta kovempiin aineisiin asti. Siinä vaan on se, että kun se aineen vaikutus lakkaa niin mailma voi näyttää entistä masntavammalta. Huomataan, että ei oltu vaikutettu niihin masentavuutta tuottaviin asioihn millään lailla. Masentavuus ei synny aivoissa sinänsä vaan aivojen välityksellä asiat nähdään masentavina. Aivot eivät tiedä m a s e n n u k s e s t a. mitään. Masennus on ihmiselle ominainen tapa kokea maailmaa.  

  • ylös 37
  • alas 28
2367
Seuraa 
Viestejä6960

Voisikohan tuo alkuperäistutkimuksessa mainitttu translocation protein (mikä lie) olla se selittävä tekijä sille, että sokeri kai pahentaa masennuksen oireita? On nimittäin ainakin viitteitä sokerin huonoista vaikutuksista:

Dietary pattern and depressive symptoms in middle age

Our results suggest a protective effect of an overall diet rich in fruits, vegetables and fish, whereas an overall diet rich in processed meat, chocolates, sweetened desserts, fried food, refined cereals and high-fat dairy products seems to be deleterious for depression.

These findings are in line with a recent meta-analysis showing that adherence to a diet characterised by a high intake of fruits, vegetables and fish and a low intake of meat and dairy products (‘Mediterranean’ diet) was associated with lower overall mortality, lower mortality from cancer and cardiovascular disease, and lower incidence of neurodegenerative diseases.

Ehkä sokeri aiheuttaa tulehdusta?

Toisaalta voi olla niinkin päin, että masennus aiheuttaa lohtusyöpöttelyä.

  • ylös 21
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat