Seuraa 
Viestejä1

Mitäs foorumin kommentoijat ovat mieltä sivilisaation suuresta romahduksesta luonnonvarojen  ehtyessä? Jokusen vuoden lueskellut näitä asioita ja kattoo asiaa miltä kantilta tahansa, niin tulevaisuus näyttää täysin paskalta jo tulevina vuosi kymmeninä suoraan sanottuna! Mikään tiede tai tekniikka ei tule pelastamaan meitä siltä tosi asialta, että jossain vaiheessa ihmisiä tulee häviämään todella suuri osa joko luonnon toimesta tai mailman päättäjien! Onhan johonkin kiveen hakattu 500milj. maa pallon kantokyvyksi tiedä sitten millä perusteilla! nykyisen elintason säilyttäminen mahdotonta ja palaaminen omavarais talouteen miten aikoinaan oli, ei onnistu vaikka kuinka olisi permakulttuuria ym! Luonto pystyy elättämään todella pienen määrän ihmisiä ja se luonto joka aikoinaan elätti niitä ihmisiä oli huomattavasti paremmassa kunnossa kuin nykyiset talous metsät, paska joet, saastuneet meret ym!

ei kiitos vastauksia että aurinko paneelit, vetyautot, ydinvoima ym täysin turhat vastaukset! Jotainhan pitää edes koittaa keksiä tilalle, mutta mitä?

Aikoinaan esim intiassa pakko sterilisoitiin ihmisiä, niin syrjäyttivät hallituksen! Millä luulette, että ihmisiä tullaan vähentämään, muuta kuin roketteilla, suurella sodalla, tai jollain muulla perus pertiltä salaisella tavalla!! 

ALLA PARI HYVÄÄ BLOGIA JOISTA LÖYTYY HYVÄT PERUSTELUT MIKSI NÄIN TULEE KÄYMÄÄN!

1. http://cluborlov.blogspot.fi/2015/02/extinctextincterextinctest.html

 

2. http://kaikenhuippu.com/

 

3. http://richardheinberg.com/

 

 

 

  • ylös 0
  • alas 0

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat