Seuraa 
Viestejä663

"Terveydenhoitajan mukaan lapsi oli hiljainen, mutta vastaili kysymyksiin esimerkiksi koulukavereista. Hänellä oli mustelma ja raapimisjälkiä kasvoissa. Hoitajan kysyessä mustelmasta poskessa, tyttö ei vastannut mitään, jolloin isä kertoi lapsen saaneen mustelman raivokohtauksen aikana.

Hoitajan tapaamisen jälkeen lapsi meni isänsä kanssa tapaamaan terveysaseman lääkäriä. Oikeudessa keskiviikkona todistaneen lääkärin mukaan lapsi vältteli katsekontaktia ja puhui kuiskaten. Isä kertoi lääkärille, että Eerika oli kieltäytynyt syömästä viikonlopun aikana ja vain juonut vettä. " - http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030419297611_uu.shtml

Isä ei ole lääkäri eikä hän ole potilas.

Riippumatta siitä "mitä isä sanoo" ja kuinka "hyvä suhde isän ja lapsen välillä vaikutti olevan", on kiinnitettävä huomiota ja tehtävä havaintoja olemassa olevista fyysisistä jäljistä ja psyykkisistä oireista, jotka lapsella kertomuksen mukaan olivat;

"Oli hiljainen", kysyttäessä jostakin asiasta "tyttö ei vastannut mitään", "vältteli katsekontaktia", "puhui kuiskaten", "oli raapinut itseään" - ovat kaikki erittäin vahvoja viitteitä fyysiseen ja/tai psyykkiseen väkivaltaan ja niistä johtuvaan pelkoon.

Tunnetusti fyysisen ja/tai psyykkisen väkivallan uhrilla esiintyy samanlaisia fyysisiä jälkiä sekä pelkoon perustuvia psyykkisiä oireita - esimerkiksi raiskatuilla naisilla.

http://mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=etusivu

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat